Προς το περιεχόμενο

taskounis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    44
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.570 προβολές προφίλ

taskounis's Achievements

  1. Το ίδιο ισχύει και για xbox, pc και nintendo games!
  2. κρατάει και το ιστορικό με τι έχεις δει μέχρι τώρα από το τούρκικο;
  3. Μπήκε σήμερα η επιστροφή 162,25 € από την ηλεκτρονική παραγγελία (και πληρωμή) του psvr2 τη Πέμπτη 22/12 αργά το βράδυ. Άρα δεν είναι απαραίτητα εργάσιμες οι ημέρες που πρέπει να περάσουν για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Πολύ καλή προσφορά!
  4. taskounis

    Χρόνια πολλά!!!

    Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία!
  5. Και το tab s7+ με 256GB (και 8GB RAM?), στα 720,24€ με την ίδια διαδικασία.
  6. Προσωπικά το δικό μου κάτι παθαίνει ώρες ώρες και lagάρει (πάει δεν πάει το βελάκι, σαν να δέχεται παρεμβολές?). Κάποτε είχα διαβάσει ότι το έχει γενικά αυτό το θέμα αλλά δεν γνωρίζω αν διορθώνεται και πως καθώς δεν το έχω ψάξει και πολύ.
  7. Ουπς ... νόμιζα ότι δεν θα είχα θέμα.. θα το δοκιμάσω αύριο το πρωί... σας ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια
  8. Παράλληλα. Εκέι που γίνεται η ένωση ,έβαλα αλλο ένα καλώδιο για να συνδέσω το router.Καλύτερα μόνο του;
  9. Έξωτερικά του σπιτιού έκανε την μέτρηση,στην αυλή.Μέσα δεν μπήκε καθόλου. Στο κουτί εκεί που γίνεται η σύνδεση των καλωδιων του οτε με αυτα που έρχονται προς το εσωτερικό του σπιτιού. Στο ίδιο σημείο που έκανε την μέτρηση, την έκανα και γω. Έβγαλα έξω ρουτερ και μπαλαντέζες για να το κάνω.
  10. Καλησπέρα σας. Αντιμετώπισα και εγώ μάλλον το ίδιο πρόβλημα και λέω μάλλον γιατί δεν είμαι πολύ σχετικός με το θέμα των δικτύων. Έκανα αλλαγή γραμμής στην Vodafone τον Νοέμβριο από adsl σε vdsl και μου έστειλαν το ZTE ZXHN H267A ,με το οποίο δούλεψα κανονικά για εκείνη την πρώτη ,μισή μέρα . Την επομένη δεν είχα δίκτυο. Κάλεσα την Vodafone, μίλησα με 2 διαφορετικά άτομα και αφού έκαναν κάποιες δοκιμές δεν κατάφεραν να βρουν τι φταίει και με ενημέρωσαν ότι θα ξανακαλέσουν. Με τα πολλά, μετά κανα μήνα από ελέγχους τεχνικών ote και Vodafone ,άπειρων τηλεφωνημάτων εκατέρωθεν , αφού μου έστειλαν και 2ο ρουτερ της zte και αφού έπαιρνε συνέχεια παρατάσεις ,το πρόβλημα λύθηκε. Απ ότι με ενημέρωσε μια κοπέλα τις εταιρίας το ίδιο θέμα με μένα είχαν πολλά άτομα και μάλλον μου είπε και την λέξη vectoring χωρίς να θυμάμαι καλά και χωρίς να ξέρω καν τι είναι. Ευτυχώς που πήγα σχεδόν από την αρχή και αγόρασα το tp link TD-W9977 και είχα κανονικά internet. Το πρόβλημα μου τώρα είναι το εξής. Kατα την διάρκεια αυτού το θέματος όταν ήρθε ο τεχνικός του οτε, μέτρησε εξωτερικά από το σπίτι και είπε ότι κανονικά πιάνω γυρω στα 44mbps.To μέτρησε και 2 φορές μάλιστα εκείνη την μέρα. Tο ΖΤΕ και το TP LINK κλειδώνουν στα 23 με 23,5 mbps. Υπάρχει περίπτωση αυτό το πρόβλημα να δημιουργεί ένα είδος κόφτη στην ταχύτητα; Αν στην τελική πάω και αγοράσω το ρούτερ της cosmote θα τα δω αυτά τα 44 mbps ή θα είναι το ίδιο? Την μέτρηση την έκανα απευθείας από την κολώνα που παίρνω την γραμμή και όχι μέσα στο σπίτι , που παρεμπιπτόντως είναι η ίδια ταχύτητα. (Μένω σε επαρχία λίγο έξω από την Χαλκίδα). Δεν ξέρω αν το ερώτημα μου είναι χαζό ή αν μπορεί κιόλας να απαντηθεί και από εδώ αλλά ειλικρινά κουράστηκα όλο αυτό το διάστημα να επικοινωνώ μαζί τους . Έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Και όχι γιατι δεν είχα δίκτυο όπως είπα αλλά για το γαμώτο.
  11. Επιστροφές δέχονται αν βγει προβληματική ή ντε και καλά την τρώμε στην μάπα; ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
  12. Παρέλαβα και εγώ σήμερα. Αρχικά έπαθα ένα σοκ από τις διαστάσεις της, αφού μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσα μια samsung 24". Έπειτα όμως έβαλα το battllfield 1 και το ευχαριστήθηκα. Όλα αυτά μέχρι να πέσει το μάτι στην τεράστια αντανάκλαση από το λίγων εκατοστών ανοιχτό παράθυρο . Αυτό ήταν το δεύτερο σοκ.
  13. Ξύπνησα πρωι για να παω στα public χαλκιδας μπας και προλάβω καποιες απο τις προσφορες.Φτανω 9 παρα και παω για το ps4 στα 250 ευρω για τον αδερφο μου."Μας τελείωσε".Παω για την ετησια καρτα psplus 45 ευρω."Μας τελειωσε".Παω για την προσφορα του xbox controller με το στικακι για pc.Δεν το ειχαν φερει καν και ο υπαλληλος μου πρότεινε να παω αυριο να το παραγγείλουμε στην πιο ακριβη τιμη εννοείτε εκτός black friday.Εντωμεταξύ ειχε και αγνοια οτι ηταν σε προσφορά.Εμενα ρώτησε.Τα tablet και τα λαπτοπ ολα λερωμένα και μεσα στην σκονη.Τις προσφορες και τις τιμες τις ψαχεις με μεγεθυντικό φακό και για να τις δεις πρεπει να σηκωσεις ολοκληρες κουτες κλασικα για να βρεις το barcode με την τιμη.9 παρα το πρωί ολα αυτά!!!
  14. Σ ευχαριστώ!Εξαρτάται το που θα κάθομαι,κρεβάτι (2,6 μ.) καρέκλα κτλ. Ούτως ή άλλως όταν μαζευόμαστε με τους φίλους μου,η μέση απόσταση είναι περίπου 2,20 μέτρα (ίσως και λίγο πιο κοντά τώρα που το ξαναμετρησα). Επίσης στο public έκλεισα με 70 ευρώ την 5ετή εγγύηση.
  • Δημιουργία νέου...