Προς το περιεχόμενο

gtaddict

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    186
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

gtaddict's Achievements

  1. Πήρα σε προσφορά από το επίσημο της creality στο ali τον v2 στα 200. Αξίζει το 50ρικο διαφορά, μήπως να ακυρώσω να κινηθώ στον 1 pro; Μου είχαν αποστείλει το πακέτο, το οποίο γύρισε Γερμανία για ανεξήγητο λόγο και έχω 2-3 μέρες μέχρι να ξαναστείλουν.
  2. Και μένα μια από το ίδια. Παραγγελία από Πολωνία στις 10/11 στα 310 με CAINIAIO Warehouse Express Shipping, μπήκε Ελλάδα στις 20. Έκτοτε καμία ενημέρωση, ο πωλητής δεν απαντάει, στη DHL δεν έχουν ιδέα. Να αρχίσω να ανησυχώ;
  3. Σαφώς πολύ ακριβή. Είχα πάρει zotac msrp price 350€ από Αμερική. Δύο χρόνια μετά το θεωρώ υπερβολή τα ίδια λεφτά για ίδιο προιον.
  4. Εκτός του ότι υπάρχει κόλπο για να μπαίνουν και 2 κάρτες σιμ αλλά και κάρτα μνήμης, υπάρχει και αντάπτορας που βγαίνει προς τα εξω και σου επιτρέπει να έχεις και τα 3. Αυτό, μιας και ο περιορισμός του 1+1 ή 2+0 είναι καθαρά περιορισμός χώρου.
  5. Αναμονή παιδιά. Αν υπάρχει δυνατότητα για αναμονή και υπομονή, μπορείς να πετύχεις αληθινές προσφορές. Πέρσυ χτύπησα 1070 με 345.
  6. Αντίστοιχο περιστατικό. Φίλος μου έφευγε για εξωτερικό απευθείας μετά από ταξίδι προς τον πειραιά. Κάνει παράκαμψη μόνο και μόνο για να πάει στο κατάστημα Συγγρού γιατί είχε 3! λάπτοπ που τον ενδιέφεραν. Πήραμε τηλέφωνο να επιβεβαιώσουμε διαθεσιμότητα και μετά από 20 λεπτά που έφτασε δεν υπήρχε κανένα και αντ' αυτού προσπαθούσαν να του πουλήσουν άλλα.
  7. Αν υπάρχει κάποιος που δε θα παραλάβει, ας ενημερώσει μιας και ενδιαφέρομαι. Ευχαριστώ και καλή χρονιά!
  8. gtaddict

    AMD Ryzen 5 1600 170-175e [ΤΕΛΟΣ]

    USB 3.0 κάρτα γραφικών! Κάτω από 10€. Με έχει καταβολέψει!
  9. Αν είχε αυτή τη θερμοκρασία θα είχε λιώσει. Κατέβασε hwinfo64, realtemp κάποιο από αυτά.
  10. Πολύ, πολύ κακή ποιότητα εγγραφής. Το ανεβάζεις σαν 720p αλλά πιο πολύ σαν upscaled 360p μοιάζει.
  11. Ψάχνω να αγοράσω ένα μικροποσό (60$) αλλά δεν έχω κάρτα, μονάχα paypal balance ή μεταφορά από Πειραιώς. Μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει; Θα περιμένω πμ αν ειναι ευκολο
  12. Οπτική δεν υπάρχει, Είμαστε σε 2ο όροφο 5όροφης πολυκατοικίας ο καθένας. Δεν έχουμε πρόσβαση σε ταράτσα. Χωρίς οπτική, πόσο δυνατό ασύρματο θα χρειαζόταν. Είχαμε σαν μπάτζετ μαξ 100€
  13. Ποιος θα ήταν ο οικονομικότερος / αποτελεσματικότερος τρόπος να μοιράσουμε μία σύνδεση σε αυτά τα 2 διαμερίσματα; Βρίσκονται στο ίδιο ύψος (2ο όροφο). Η αρχική σύνδεση είναι 50άρα άρα και να υπάρχουν απώλειες ακόμα και 50% δεν είναι θέμα. Ευχαριστώ πολύ
  14. Έχει το e-shop λογαριασμούς που πετάει αγγελίες;;
  15. Παιδιά μόλις βρήκα αγγελία ενός μέλους που ολα τα προϊόντα που έχει στην αγγελία είναι από το stock house του e-shop. Ένα προς ένα αν τα ελέγξετε θα τα βρείτε στη σελίδα του e-shop από μερικά ευρώ πάνω έως 1-2 κάτω, ακόμα και ο εγγυήσεις ίδιες εννοείται. Οι πρακτικές αυτές μου φαίνονται ύποπτες.
  • Δημιουργία νέου...