Προς το περιεχόμενο

marmarinos2006

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    193
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

marmarinos2006's Achievements

  1. Θα προσπαθήσω να βγάλω απλά να σου πώ οτι δεν δούλεψε πάνω απο 5 χρόνια, εξωτερικά είναι άριστη. Το 2007 πήρα καινούργια και αυτή έμεινε το κύκλωμα επισκευαστηκε απο φίλο ηλεκτρονικό και απλά χρειάζεται μόνο τοποθέτηση-κούμπωμα . Δεν μπήκα στη διαδικασία να την φτιάξω γιατί δεν έχω χρόνο αν γνωρίζεις κάποια βασικά πράγματα δεν είναι και τίποτα σπουδαίο να την συναρμολογήσεις, 10 λεπτά υπόθεση όπως είδα. για κανένα εξοχικό ή κανένα παππού που δεν τον ενδιαφέρει ανάλυση 4κ είναι άριστη για κάποιον που έχει απαιτήσεις δίνει 100 ευρώ και παίρνει καινούργια. Η τηλεόραση είναι διαθέσιμη ακόμα μέχρι να χρειαστώ τον χώρο και να την ανακυκλώσω.
  2. Ειμαι Βόλο και έχω μια τηλεοραση grundic έγχρωμη 20 ετίας. Είχε προβλημα στο κύκλωμα της το οποίο επισκευαστηκε απο γνωστό μου ηλεκτρονικό αλλά δεν την συναρμολογήσαμε ξανά (επανατοποθέτηση κεντρικού κυκλώματος) όποιος γνωρίζει και την θέλει να την δώσει σε κανέναν δικό του να την δουλέψει με αποκωδικοποιητη ευχαρίστως να την δώσω.
  3. χρόνια πολλά αδέρφια με υγεία καλά να είμαστε να μαλώνουμε ποιό ειναι καλύτερο τα android η τα iphone, οι intel ή οι amd, oi nvidia ή οι amd αλλά στο τέλος όλοι μαζί να ανταλλάζουμε ειλικρινείς ευχές για υγεία και ευτυχία. Υπάρχει κάτι ομορφότερο απ' αυτό; Και πάλι χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα σε όλη την οικογένεια του insomnia
  4. Ολα αυτά που λές έχεις δίκιο, όταν όμως είσαι αναπληρωτής καθηγητής σε νησί του Αγαίου και το μικρότερο συμβόλαιο για σύνδεση είναι 2 χρόνια τότε έλα να μου πείς εσύ ποιός τρελαίνεται. Μην βγάζετε τόσο εύκολα συμπεράσματα δεν είμαστε όλοι στο σπίτι μας να έχουμε την adsl γραμμή δεδομένη
  5. μια χαρα δουλευει το tethering και μια χαρα εχω κατεβάσει απο χθες 30 γιγα. Το κινητο δεν ξερω αν θα αντέξει όχι το δίκτυο του οτε.
  6. Καλα η λεξη εξυπηρετηση στα καταστηματα Γερμανος ειναι αγνωστη εδω κανεις παραγγελια με πληρωμη στο καταστημα και ενω το site αναφερει καθαρα με μετρητα η χρεωστικη καρτα στο καταστημα δεχονται μονο μετρητα. Αυτο και αν ειναι παρανομο.
  7. Το τ719 με 8αρα οθόνη το έχω πάνω απο χρόνο, καλό γρήγορο με ωραία οθόνη αλλά στους 6 μήνες άρχισε τα loop και το έστειλα σερβις. Προβλημα στη πλακέτα η οποία και αντικαταστάθηκε. Η μπαταρία απλά δεν κρατάει πολύ. Περίπου 3-4 ώρες αλλά σ' αυτό φταίει και η οθόνη και αυτό στο λέω γιατί με σβηστή οθόνη έχει τεράστια αναμονή όμως όταν την έχεις ανοιχτεί αδειάζει τραγικά γρήγορα. Το 10αρι είναι πιστεύω ίδιο, θεωρώ οτι για τα λεφτα που ζητάνε τώρα είναι τζάμπα.
  8. υπαρχει διαθεσιμο το 4g με 105 ευρω και το t813 με 125 ευρω. Βέβαια ειναι καθαρο ξεστοκάρισμα αλλα για τα λεφτα που έχουν ειναι τζάμπα. Εγώ πάντως με το s2 4g πήγα σε εξι μήνες για αλλαγή πλακέτας τώρα μέχρι στιγμης δεν έχω πρόβλημα αλλά και 320 ευρώ που το πήρα δεν τα αξίζει με τίποτα.
  9. μετα το rdmi note 3 του 2016 πηγα σε redmi note 7 και τα δυο αγοραστηκαν με τιμη περιπου 200 ευρω και τα 2 κορυφαία. Το πρώτο ακόμα λειτουργεί αν και με πεσμένη μπαταρία, για τα λεφτά τους οι καλύτερες επιλογές.
  10. Αυτό ακριβώς λέω με πιο απλά λόγια, μήπως εμείς καταλαβαίνουμε μέχρι 3 διαστάσεις γιατί έτσι είμαστε φτιαγμένοι ενώ υπάρχουν πολλοί περισσότερες; Μια απλή σκέψη κάνω.
  11. Κάποτε στο φυσικό Ιωαννίνων ένας καθηγητής μας σε ανάλογη ερώτηση απάντησε με την θεωρία του κέρματος. Η θεωρία λέει το εξής απλό, έστω οτι έχουμε έναν πολιτισμό που ζει εργάζεται αναπτύσσεται εξελίσσεται στις 2 διαστάσεις ας πούμε στην επιφάνεια ενός κέρματος. Και να θέλει να έρθει σ' επαφή με κάποιον άλλο πολιτισμό πρέπει και αυτός να είναι στις 2 διαστάσεις. Έστω οτι εμείς ανακαλύπτουμε αυτόν τον πολιτισμό, τους βλέπουμε πιθανότατα τους ακούμε αλλά ο δικός μας κόσμος έχει 3 (χωρικές) διαστάσεις (βλέπουμε και το πάχος του κέρματος) και όχι 2 (βλέπουμε μόνο τις διαστάσεις της επιφάνειας). Αυτοί λοιπόν δε θα μπορέσουν ποτέ να μας δούνε γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν-φανταστούν την τρίτη χωρική διάσταση άρα νομίζουν οτι μάλλον είναι μόνοι τους σε αντίθεση με μας που γνωρίζουμε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ας το γενικεύσουμε λίγο.....είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχουν παραπάνω από 3 χωρικές διαστάσεις, μήπως το θέμα μας είναι το πόσες διαστάσεις μπορούμε να κατανοήσουμε για ν' ανακαλύψουμε ένα καινούργιο κόσμο και όχι αν μπορούμε να βρούμε έναν εξελιγμένο πολιτισμό που να έχει τα δικά μας χαρακτηριστικά; Μπορεί όλα αυτά να είναι ανοησίες αλλά και τίποτα δεν αδύνατο. Πολλά πράγματα στην Φυσική παράδειγμα, κάποτε φαινόταν αστεία αλλά τελικά αποδείχτηκε οτι δεν ήταν.
  12. Επειδή έχω δουλέψει και με Ν4000 και με n3350 μπορώ να πώ οτι είναι υπαρκτή και μεγάλη η διαφορά στην πράξη. Μηχανήματα όπως το lenovo με τον n3350 θα μπορούσαν να έχουν νόημα σε τιμές μέχρι 120-130 ευρώ και αυτά λόγω της άδειας λειτουργικού. Για παραπάνω δεν αξίζουν. Όπως ανέφερα και στην αρχή το μοντέλο με 32gb το δίνουν μέσω student offers μέχρι 31/7 ακόμα και με παραγγελία τα καταστήματα γερμανός αλλά και cosmote. Αν δηλαδή κάποιος αντί για τάμπλετ θέλει λάπτοπ για πιο άνετη πληκτρολόγηση ίσως αξίζει στα 149. Εντάξει τα 32 γίγα αποθηκευτικού είναι λίγα αλλά ακόμα δεν έχεις πρόβλημα με αναβαθμίσεις λόγω χώρου. Το γνωρίζω λόγω ενός miix 320 που έχω, αν προσθέσεις και μια sd card 128gb τότε λύνεται στο περίπου και το πρόβλημα του αποθηκευτικού χώρου. Ξανά επαναλαμβάνω όμως είναι ένα μηχάνημα χαμηλών δυνατοτήτων το οποίο για απλή χρήση κάνει την δουλειά του αλλά μέχρι εκεί. Συμφωνώ οτι με λίγα λεφτά παραπάνω παίρνεις κάτι πολύ καλύτερο σκεφτείτε όμως οτι κάποιοι χρειάζονται ένα φτηνό λάπτοπ και δυσκολεύονται να δώσουν ακόμα και 10 ευρώ περισσότερα. Πάντως αν χρειαζόταν να πάρω μια φορητή συσκευή (λάπτοπ-τάμπλετ) και είχα την δυνατότητα να δώσω αυστηρά μέχρι 140-150 ευρώ μάλλον θα προτιμούσα το lenovo με τα 32 gb, και αυτό το λέω γιατί έτσι κάπως πήρα το miix 320 και το χρησιμοποιώ σχεδόν πάντα με το πληκτρολόγιο, 6 μήνες τώρα δεν το μετάνιωσα, αυτό όμως είναι καθαρά προσωπική γνώμη.
  13. Παιδιά γιατί νομίζω οτι υπάρχει λίγο ένταση στην κουβέντα; Ο άνθρωπος έκανε μία πρόταση (lenovo), εγώ έκανα μία αντιπρόταση (quest) η συζήτηση ξεκίνησε για το τι θα μπορούσε να πάρει κάποιος με 200 ευρώ. Γενικά με 200 ευρώ κάποιος φυσιολογικά παίρνει μπρίκι και όχι φορητό όπως μπρίκια είναι αυτά για τα οποία συζητάμε άσχετα με την μάρκα. Υπάρχουν όμως σ' αυτή την τιμή και μηχανήματα που βγαίνουν και είναι πραγματικά πολύ καλά. Πρίν μερικούς μήνες ο Γερμανός έβγαλε ryzen 3 με 250 ευρώ. Η cosmote έβγαλε έναν i3 5005u με 199 ευρώ, εκεί τσίμπησα ένα για δεύτερο, πολύ καλό μηχανάκι για τα λεφτά του, και τόσες και τόσες ευκαιρίες που σκάνε κατά καιρούς, αρκεί κάποιος να έχει υπομονή και κάτι θα βγεί. Τα μηχανήματα με τον n3350 έχουν ή δεν έχουν δίσκο ssd, emmc, hd είναι μηχανήματα ειδικού σκοπού (να το πω ευγενικά) και απευθύνονται σε ανθρώπου που κάνουν περιστασιακή χρήση ή δεν γνωρίζουν. Και επειδή είμαι λάτρεις των lenovo και εγώ για το σχολείο έχω ένα miix 320 αλλά δεν ειναι και yoga 530, ούτε legion 520, ούτε thinkpad που έχω στο γραφείο. Απο τα χέρια έχουν περάσει δεκάδες φορητοί ακόμα και ένας thomson με n3350 απο media markt (αγορά 160 ευρώ) το συμπέρασμα είναι ένα αν δεν δώσεις λεφτά για μηχάνημα ή δεν σου καθίσει καμιά ευκαιρία, μηχάνημα δεν παίρνεις, τώρα αν κάποιος θέλει να πετάξει 200 ευρώ γενικά ας το κάνει δικά του είναι άλλωστε.
  14. Το quest έχει 32 gb emmc αλλα έχει δυνατότητα τοποθέτησεις δίσκου όπως μου λένε απο την quest. Έχει ένα χρόνο εγγύηση αν και καμία συσκευή που πωλείται εντός ευρωπαϊκής ένωσης δεν μπορεί να έχει λιγότερο απο 2 χρόνια (τέτοιες πατάτες γράφει και η apple) Τα μελάνια κοστίζουν λίγο πάνω απο 1.2 ευρώ ανά χρώμα για τον εκτυπωτή https://www.skroutz.gr/c/925/symvata-anakataskevasmena-melania-inkjet.html?from=catspan&keyphrase=epson+xp245 (18 ml black , 15 ml/color). Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του......
  15. Έχει emmc πράγμα που σημαίνει αν χαλάσει καεί κ.λ.π. πετάς το λάπτοπ, δεν παίρνει δίσκο ούτε κανονικό ούτε m2 η μοναδική επέκταση σε αποθηκευτικό χώρο είναι μόνο μέσω sd. Έχει οθόνη αρκετά μέτρια με ανάλυση hd, ο επεξεργαστής για απλή χρήση είναι τίμιος αλλά μέχρι εκεί, τίποτα παραπάνω, η μνήμη δεν επεκτείνεται αν και για απλή χρήση είναι αρκετή. Νομίζω καλύτερη λύση είναι η προσφορά του γερμανού με το quest και τον εκτυπωτή στα 199. Έχει full hd ips οθόνη επεκτείνεται ο αποθηκευτικός χώρος απ' ότι διάβασα στο you.gr είναι μεταλλική κατασκευή και έχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και παίρνεις και τον εκτυπωτή. Μνήμη και επεξεργαστής ίδια. Αν το πάρεις και με κάρτα eurobank και βάλεις και άλλα 50 ευρώ σε αγορές (σύνολο 249 ευρώ) παίρνεις και 50 ευρώ πίσω σε επιστροφή... Υπάρχει και η λύση αν κάποιος έχει φοιτητικό πάσο να πάρεις κωδικό απο Γερμανό μέσω student offer που σου δίνει το lenovo που αναφερθηκε αλλα με 32 γιγα αποθηκευτικό και με 149 ευρώ. Το ίδιο σαπάκι αλλά πιο φτηνό να κλαίς λιγότερα λεφτά. Το πιθανότερο πάντως είναι οτι αν προτείνεις κάτι τέτοιο σε γνωστό μάλλον θα σε βρίζει στο τέλος γιατί όσοι δεν ξέρουν νομίζουν οτι με 199 ευρώ θα πάρουν κάτι που θα κάνει τα πάντα γρήγορα (παιχνίδια, εφαρμογές κ.λ.π.) και οτι όλοι οι υπόλοιποι που σκάνε τα 800 και 1000 ευρώ είναι μαλάκες...
  • Δημιουργία νέου...