Προς το περιεχόμενο

G.E.O.

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    28
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

G.E.O.'s Achievements

  1. Παιδια, απο επικοινωνια με ΗΡΩΝ, λενε οτι το GAS HOME/FX εχει ρητρα. Το GAS HOME/FLEX ειναι χωρις ρητρα και χωρις δεσμευση. Υυπολογιζει βαση τιμης εκκαθαρισης της αγορας + 0.06 κερδους της εταιριας, με εξτρα εκπτωση 35% επι του συνολου -μονο για αεριο. Ξερει κανεις τι παιζει;
  2. Μαλλον το εγραψα λαθος, προκειται για την επιχορηγηση για την αντικατασταση των συστηματων θερμανσης πετρελαιου με φυσικου αεριου στα 2538,9 ευρω. Τηλεφωνο πηρα μια μερα πριν, δηλαδη στις 8/5, θα δοκιμασω αυριο να μιλησω μαζι τους, οπως με συμβουλεψες, να δουμε τι θα μου πουν. Κατι μου λεει πως στο τελος θα καταληξω στην ΗΡΩΝ, που ειναι αυτη που δεν ηθελα με τιποτα εξ΄αρχης! Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου, καλη συνεχεια.
  3. Ευχαριστω, εχεις απολυτο δικιο, ειναι γραμμενη στους γενικους ορους (screenshot). Ερωτηση: Εγω αυτη τη στιγμη δεν καιγομαι για να βαλω ΦΑ, αλλα βιαζομαι να βρω παροχο για να μην χασω την επιδοτηση. Ειναι λυση το να υπογραψω το συγκεκριμενο συμβολαιο με μηδενικη δεσμευση και μετα απο ενα μηνα να αποχωρησω, ωστε να ολοκληρωθει η επιδοτηση; Και απο τον επομενο χειμωνα βλεπω πως θα εξελιχθουν τα πραγματα και επιλεγω νεο παροχο. Συγνωμη αν οι ερωτησεις μου ειναι χαζες, αλλα ειμαι εντελως ασχετος με το θεμα και πραγματικα ευχαριστω για την βοηθεια.
  4. Στην μηδενικη δεσμευση νομιζω αποχωρεις οποτε θελεις, οποτε στο εξαμηνο κοιτας αν υπαρχει κατι καλυτερο στην αγορα, εκτος αν εχω καταλαβει κατι λαθος.
  5. Μου ηρθε το συμβολαιο με την Ελιν για υπογραφη, στους παρακατω ορους που στελνω, σε ποιο σημειο ακριβως βρισκουμε αν υπαρχει ρητρα αναπροσαρμογης; Παντως εχθες που μιλαγα με εκπροσωπο με διαβεβαιωσε πως δεν υπαρχει ρητρα.
  6. Ξεχασα να σου γραψω πως απο Zenith με ενημερωσαν πως υπαρχει ρητρα στο Gas Home Fix, αλλα εχουν ενα νεο (;) πακετο, το Gas Home Plus, χωρις ρητρα. Τελεια! Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση, καλη συνεχεια.
  7. Καλησπερα και παλι ευχαριστω. Η Voltron εχει καταργησει το πακετο Gas Home Free χωρις δεσμευση, και τωρα δινει ενα με εικοσιτετραμηνη δεσμευση, αν θελεις μπορεις να ενημερωσεις το excel. Περιμενω απαντηση απο την Elin για τα On 4Home Medium και Small, που ειναι τα πιο συμφεροντα για εμενα, βαση του excel σου, θα επανελθω μολις μαθω νεωτερα. Καλο ΣΚ σε ολους!
  8. Ευχαριστω πολυ, τελικα θα το συνεχισω για να μην βρει ο ανθρωπος τον μπελα του, κριμα ειναι. Ευχαριστω πολυ. Δηλαδη, απο Volton Gas Home Free που δεν εχει δεσμευση και ΔΕΗ GasControl με δωδεκαμηνη δεσμευση, να προτιμησω το πρωτο, ετσι; Γιατι ειχα την εντυπωση απο οσα διαβασα, πως η ΔΕΗ εχει μεχρι στιγμης τα πιο αξιοπιστα προγραμματα. Μηπως υπαρχει και καποιο αλλο προγραμμα παροχου, που θα μου συστηνατε να κοιταξω;
  9. Καλημερα παιδια, ειμαι λιγο - πολυ ασχετος, οποτε θα ηθελα κι εγω την γνωμη σας. Το καλοκαιρι γραφτηκα στο προγραμμα για την επιδοτηση των 3000 για νεα εγκατασταση ΦΑ. Το φθινοπωρο μπηκε το ρολοι στο πεζοδρομιο, ενω τον χειμωνα ο τεχνικος εκανε την συνδεση με τον λεβητα και πληρωθηκε το 60% του μεριδιου που μας αναλογει απο την επιδοτηση. Πριν δυο μηνες πηραμε και το ΟΚ απο την ΕΔΑ με την συμβαση συνδεσης, αλλα λογω οτι η γυναικα απολυθηκε και μιας και ολα πια ειναι πολυ ρευστα στην αγορα, δεν εκανα εκτοτε καμια κινηση. Ο τεχνικος με εχει πρηξει στα τηλεφωνα και με πιεζει να βρω παροχο, γιατι οπως λεει συντομα ληγει η προθεσμια και θα χαθει η επιδοτηση. Ισχυει; Δηλαδη αν δεν κανω τιποτα, θα πρεπει να πληρωσω και το υπολοιπο 40% της επιδοτησης, και σε ποιον; Αν δεν πληρωσω, τι γινεται με τον λεβητα που εχει ηδη εγκατασταθει, θα μπει μεσα ο τεχνικος, γιατι δεν θα ηθελα να τον φεσωσω τον ανθρωπο. Τι να κανω, να προχωρησω σε GasControl της ΔΕΗ ελπιζοντας σε καλο χειμωνα και χαμηλες τιμες ΦΑ, ή να το αφησω και να περιμενω εξελιξεις; Να συμπληρωσω πως οι σωληνωσεις απο τον λεβητα προς το σπιτι δεν εχουν ολοκληρωθει, οποτε αν το αφησω, ο επομενος τεχνικος -οποτε ερθει- θα με γδαρει κανονικα για τα υλικα και τις συνδεσεις.
  10. To κακο με την sharp 40BJ4E 40" ειναι το Aquos net. Θα πληρωσεις smart tv, αλλα για να βαλεις KODi και κανα- δυο εφαρμογες θα χρειαστει να παρεις ξεχωριστο κουτι, θα εισαι μια HDMI λιγοτερη και θα παλευεις με 2 remote αν δεν εχεις NOVA ή OTE TV, αν εχεις τοτε παλευεις με 3.
  11. Δεν εχω το Greek build, αλλα το Kodi μεσω net δουλευει μια χαρα και με Ελληνικους υποτιτλους. Δεν το εχω παρατηρησει, αλλα θα το τσεκαρω για να σου πω με σιγουρια.
  12. Και σε Ελλαδα και σε Ελβετια αργοτερα το δειχνει. Επεμεινε λιγο, τουλαχιστον σε εμενα πηρε μερικες προσπαθειες.
  13. Oπως εγραψε και ο drunktank, HOME > EΦΑΡΜΟΓΕΣ > SHARP. Aν δεν δουλεψει αμεσως και βγαλει ασπρη οθονη, ξαναδοκιμασε πατωντας σε μερικα αλλα μενου, και επιστρεψε παλι, και στην δικια μου καμια φορα δεν το φορτωνει με την πρωτη. Τοσο πολυ σιγουρα οχι, μονο στις γωνιες στην 50αρα βγαζει σκοτεινα σημεια. Δεν γνωριζω, αλλα επειδη ειναι η δευτερη φορα που το συναντω σαν οδηγια, θα το εχω υπ' οψη μου για μελλοντικες εγκαταστασεις που βγαζουν προβληματα με τα καναλια.
  14. Παιδια σημερα την ανοιξα, με μια γρηγορη ματια εχω μερικα καλα νεα. Κατ' αρχας δεν εκανα αναβαθμιση, ουτε βρηκα που γινεται. Στα θετικα: Ηχος αξιοπρεπεστατος χωρις μπαρα. Εικονα πολυ καλη, αντιθεσεις αψογες. Ανταποκριση αλλαγης καναλιων μετρια, ελαφρυ κυψελισμα για δεκατα του δευτερολεπτου. Κανενα προβλημα με ΕΡΤ. Συνδεση στο Wifi χωρις καθολου αποσυνδεσεις, καλη ταχυτητα (μεσω VPN) Το ΚODI και το NordVPN απο το playstore δουλευουν μια χαρα. Υπαρχει το μανουαλ, δουλευουν οι φωνητικες. Αρκετα ελαφρυτερη απο μια σαρανταρα Philips, εξαετιας. Αλλα: To Vesa mount οπως ειπε και ενας αλλος φιλος χαμηλο, ανεβαινει πολυ η οθονη και κανει διαφορα. Το edge light κανει σκιες στις γωνιες, ειδικα σε τοσο μεγαλη οθονη, (50'), φανταζομαι στην 55' πολυ περισσοτερο. Η οθονη ειναι σιγουρα va, (τσεκαρα τα pixels) οποτε μικρη γωνια θεασης γυρω στις 30, αν και με το που ξεκεντραρεις ελαφρα, αρχιζουν τα κοκκινακια να ροζιζουν. Ευτυχως που εχω περιστρεφομενη βαση και ειμαι μονος! Το mirrorcast δουλευει μονο στο youtube, με οποιαδηποτε αλλη εφαρμογη προσπαθησω να κανω cast, δεν βρισκει την ΤV. Το κινητο ειναι redmi note 5A Prime. Τις επομενες μερες θα τσεκαρω πιο αναλυτικα. Πειτε τι χρειαζεστε, αν μπορω να βοηθησω.
  • Δημιουργία νέου...