Προς το περιεχόμενο

Thekillergreece

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    148
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Thekillergreece's Achievements

  1. Το παραξενο πραγμα ειναι οτι για 3 μηνες gaming, δεν ειχα θεμα, τωρα εδω και 1 βδομαδα το εχω προβλημα. Θα κανω τις προτασεις που ειπες.
  2. Παντως οι ανεμιστηρες απο αυτες τις συσκευες λειτουργουν κανονικα ακομα και οταν η οθονη σβηνει.
  3. Προσφατα εχω το προβλημα εδω και μια βδομαδα. Οταν παιζω ελαφρια παιχνιδια, δεν υπαρχει θεμα. Οταν παιζω βαρια παιχνιδια οπως GTA V, η οθονη σβηνει (σαν να απενεργοιποιειται βασικα) με λαμπακι να αναμοσβηνει ενω ο υπολογιστης μενει ανοιχτος με καρτα γραφικων να δουλευουν κανονικα, κ.α. Υπαρχει καμια λυση?
  4. Μολις ηρθε. Απο καταστημα Gaming Galaxy.
  5. Κατανοητο. Υποθετω αν ερχεται μονο μια εισερχομενη κινηση απο το Patreon το μηνα, δεν νομιζω θα υπαρξει θεμα.
  6. Προφανως. Παντως το εχω σε individual και οχι business / corporation.
  7. Δεν υπεβαλα πουθενα το ΑΦΜ οποτε... ολα οκευ μεχρι να μαζεψω κατα χιλια το μηνα υποθετω. Ευχαριστω για την απαντηση
  8. Τιτλος. Δημιουργησα ενα μικρο patreon με tiers και μου ζητα να υποβαλω κατι πληροφοριες φορολογιας στη φορμα W-8BEN. Ε λοιπον, το υπεβαλα χωρις καν να υποβαλω το Foreign Tax Identification Number καθως μου ζητηθηκε δυο επιλογες. Ή να βαλω το Foreign Tax Identification Number ή να βαλω απλα την ημερομηνια γεννησης. Διαλεξα το τελευταιο. Εβαλα το πρωταρχικο ονομα μου, διευθυνση και υπογραφη (απο το ονομα) και τελος. Εχω απορια, αφου δεν υπεβαλα το Foreign Tax Identification Number, υπαρχει λογος να δηλωσω τα εσοδα ως φορολογια καθως τα εσοδα θα σταλθουν στο PayPal μου που δεν ειναι συνδεδεμενη με τραπεζα περα απο πιστωτικη καρτα? Ειδικα αφου κανεις δεν ξερει να παιρνω εσοδα απο Patreon καθως δεν υπεβαλα το Foreign Tax Identification Number.
  9. Αρα, ειναι προτιμοτερο να γινεται με αντικαταβολη ή/και καρτα (συμπεριλαμβανου PayPal)?
  10. Δεν υπαρχει επιστροφη χρηματων σε τυχον γινει κατι? Ειναι μια εταιρια απο Αττικη που πουλα διαφορα αντιγραφα οπλα συμπεριλαμβανομενου απο Denix και ειναι αξιοπιστη so far.
  11. First-timer here. Πως γινεται η προκαταβολη μεσως τραπεζας για να αγορασω κατι σε μια ιστοσελιδα?
  12. Το εχει πληρωσει αν εννοεις αυτο και εχω δικαιωμα επιστροφης χρηματων αν δεν το λαβω. Εχουν περασει 15 μερες ομως.
  13. Απο 28 Νοεμβριου ειναι σε κατασταση "Αποστολη αντικειμενου" απο Λεττονια και μεχρι τωρα δεν εγινε καμια αλλη ενημερωση. Η ΕΛΤΑ απαντα οτι δεν ηρθε ακομα στην Ελλαδα. Ποση ωρα θα παρει τελικα? Μια μπλουζα πηρα μονο.
  14. Μου προηλθε μια νεα απορια αν το επιδομα θα διακοπτεται αν λαβεις μονο donations χωρις καν να εισαι μεσα στο προγραμμα? Τα donations να πηγαινουν μονο στο PayPal εκ το οποιο δεν εχει τα στοιχεια σου σχετικα με το ΑΦΜ σου, κ.α
  • Δημιουργία νέου...