Προς το περιεχόμενο

alexitsios

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    511
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    https://www.youtube.com/c/SyggrafikoSteki

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

alexitsios's Achievements

  1. Τις περισσοτερες ωρες χρησιμοποιω το ταμπλετ μου για να κανω δουλεια και θα ηθελα να χρησιμοποιησω καποια εφαρμογη οπως το splashtop για να κανω δουλεια απο αυτο. Γινεται να το χρησιμοποιω χωρις να εχω monitor?
  2. alexitsios

    Αγορά Windows Tablet έως 11"

    Σκέφτομαι να πάρω κάποιο windows tablet / mini pc μέχρι 11". Μπορεί να μου προτείνει κάποιο άτομο τι εναλλακτικές υπάρχουν πέρα από το MS surface GO3 ή 4? Έχω το Lenovo tab pro11 gen2 αυτή τη στιγμή, αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Το πρόβλημα είναι ότι το mobile λογισμικό android είναι περισσότερο για media consumption και κάνει την ολοκλήρωση απλών εργασιών πονοκέφαλο. Για αυτούς τους λόγους, θα ήθελα να αποφύγω android/ios προτάσεις.
  3. Από ότι καταλαβαίνω αυτο που χρησιμοποίησες δεν ήταν bluetooth. Οπότε μάλλον δεν γίνεται να συνδεθεί με bluetooth. Thank you για τις πληροφορίες.
  4. Από ότι έχω διαβάσει το xbox series s δεν έχει bluetooth και πρέπει να αγοράσει κάποιος bluetooth usb αντάπτορα. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τύπος ή ότι και να πάρω θα λειτουργεί; Έχω πληκτρολόγιο ασύρματο logitech k480 & bluetooth mouse της microsoft.
  5. Πιστεύω πως είναι τεράστια ψευδαίσθηση να πιστεύουμε ότι θα πέσουν και άλλο οι τιμές. Το κόστος της ενέργειας και η έλλειψη τσιπ θα τις κρατήσει σταθερά ή θα τις αυξήσει. Βάλε μέσα στα υπόλοιπα και το γεγονός ότι ουσιαστικά έχεις να κάνεις με ολιγοπωλιακή αγορά (δύο εταιρίες μόνο που κανονίζουν μόνες τους τις τιμές). Δλδ το παραμύθι ότι θα πέσουν οι κάρτες και άλλο μετά το merge δεν με πείθει. Δεν το συζητάω για μεταχειρισμένες. Στις αγγελίες βλέπω να τις βάζουν όσο και καινούριες (μάλλον είναι συλλεκτικές ).
  6. Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Μπροστά από το γραφείο υπάρχει η οθόνη του υπολογιστή, οπότε θα χρειαστώ να βάλω κάτι για ανάκλαση (όπως μια Α3 που ανέφερες). θα ξεκινήσω με overhead φωτισμό για να δω τι αποτέλεσμα θα έχει και έπειτα θα δοκιμάσω αυτό που είπες. Δεν ξέρω πραγματικά πως θα φαίνεται από πάνω και αν θα σκιάζει αρκετά μιας και θα έχω και τα χέρια μου.
  7. @GQPhDFBI Σε ευχαριστώ για το παράδειγμα. Το αποτέλεσμα της δεύτερης λύσης σίγουρα με ικανοποιεί, αλλά δεν μπορώ να βάλω επιφάνειες για ανάκλαση μιας και θα με εμπόδιζαν να σκιτσάρω. Μιας και δεν θα χρησιμοποιώ χρώματα, αλλά μόνο μολύβι, θα δοκιμάσω overhead φωτισμό για να δω τι αποτέλεσμα θα είχε. Ευχαριστώ για τις συμβουλές!
  8. Είμαι σε αναζήτηση φθηνού overhead εξοπλισμού για ένα κανάλι ζωγραφικής - σκίτσου που ετοιμάζω. Σκέφτομαι να ξεκινήσω με το κινητό μου και έπειτα να αγοράσω κάποια κάμερα. Για τη στήριξη του κινητού σκέφτομαι να πάρω τη συγκεκριμένη βάση (κοστίζει περίπου 10 ευρώ). Θεωρώ όμως ότι θα χρειαστώ και καλύτερο φωτισμό μιας και το δωμάτιο είναι ψιλοσκοτεινό και στα δεξιά μου υπάρχει παράθυρο, οπότε θα υπάρχει σκίαση. Σκέφτομαι να πάρω δύο από αυτούς τους μικρούς βραχίονες που είναι σαν χταπόδι, να τους τοποθετήσω αριστερά και δεξιά μαζί με μικρά ring lights για να εξαλείψω σκιές. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;
  9. Το συγκεκριμένο προϊόν Vocal Stents Βάση Κινητού με Βραχίονα σε Μαύρο χρώμα | Skroutz.gr δείχνει ότι έχει ένα επιπλέον bracket από πάνω που μπορεί να μπει δεύτερο κινητό (είναι αυτό που είναι 22cm σε ύψος στην παρακάτω εικόνα). Επειδή κάτι μου λέει πως δεν θα είναι μαζί στο συγκεκριμένο προϊόν, γνωρίζεται πώς λέγεται και που θα μπορούσα να το βρω;
  10. Μόλις έφτιαξα την μπαταρία στο λαπτοπ, μου χάλασε ο hdd μετά από καναδυό βδομάδες. Σκέφτομαι να πάρω το συγκεκριμένο - SSD Samsung Mz-77q1t0bw 870 QVO 1TB 2.5'' Sata 3 - Σκληρος δισκος (PER.306322) (e-shop.gr) Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;
  11. Λοιπόν, σε γενικές γραμμές είναι θέμα αν η μπαταρία κρατήσει 1 ώρα και 15 λεπτά (μάλλον πολύ λέω). Η μανάτη κρατούσε 4 ώρες. Όπως και να έχει, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να πληρώσω 170+ ευρώ αυτή τη στιγμή. Κατά κάποιο τρόπο τα 45 ευρώ που πλήρωσα έχουν λιγότερο από το 1/3 της παλιάς μπαταρίας όταν λειτουργούσε σωστά. Σε γενικές γραμμές αποφύγετε το συγκεκριμένο κατάστημα εκτός και αν δεν μπορείτε να βρείτε κάπου αλλού μπαταρία.
  12. Thank you! Θα τα τσεκάρω ένα ένα!
  13. Μόλις παρέλαβα την μπαταρία και τη σύνδεσα. Αναμένω να δω αποτελέσματα.
  • Δημιουργία νέου...