Προς το περιεχόμενο

Tilion

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    122
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Tilion's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

11

Φήμη

  1. Tilion

    Guild Wars 2

    Όσοι έχουν Free Account, αγοράζοντας το Heart of Thorns απαλλάσσουν το Account τους από τα restrictions που αναφέρονται στο link παρακάτω και αποκτούν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του Expansion καθώς και των όποιων Living World patches έρθουν στο μέλλον. Το ίδιο ισχύει και γι' αυτούς που παίρνουν για πρώτη φορά το παιχνίδι χωρίς να έχουν φτιάξει ήδη κάποιο Free Account. Site: https://help.guildwars2.com/entries/95982157?_ga=1.104452096.1451470454.1438046911 Όσοι είχαν ήδη το βασικό παιχνίδι, για να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο του Expansion και όλα τα μελλοντικά Living World updates πρέπει να αγοράσουν το Heart of Thorns.
  2. Tilion

    Guild Wars 2

    23 Οκτώβρη.
  3. Tilion

    Guild Wars 2

    Το WvW ξεκλειδώνεται για όλο το account σου όταν ένας χαρακτήρας σου φτάσει Level 60. Δε χρειάζεται να κάνεις Upgrade σε Paid Account. https://help.guildwars2.com/entries/95982157?_ga=1.104452096.1451470454.1438046911
  4. Tilion

    Guild Wars 2

    Ναι, μόνο σε paid account ισχύει.
  5. Tilion

    Guild Wars 2

    Μπορείς να αλλάξεις Server τσάμπα αν διαγράψεις όλους τους χαρακτήρες σου.
  6. Tilion

    Guild Wars 2

    Απλά το Expansion.
  7. Tilion

    Guild Wars 2

    Στα ελληνικά μαγαζιά μπορείτε να το βρείτε γύρω στα 35 Ευρώ.
  8. Tilion

    Guild Wars 2

    Σωστά. Απλά το ascended gear στο PvP είναι random drop από τα σεντουκάκια που σου πέφτουν.
  9. Tilion

    Guild Wars 2

    Τι κάφροι είστε... xD
  10. Tilion

    Guild Wars 2

    Είναι ένα mash-up του χάρτη του πρώτου Guild Wars (με αποτυπωμένα τα story missions) και αυτού του Guild Wars 2. Θεωρητικά απεικονίζει την κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθούμε στο Season 2. Ίδωμεν!
  11. Tilion

    Guild Wars 2

    Όχι. Δε γνωρίζουμε ακόμα τι θα ισχύσει για τη Season 1 όταν αυτή γίνει διαθέσιμη.
  12. Tilion

    Guild Wars 2

    Όσοι Αμερικάνοι είναι στη guild μας είναι complet. Υποφέρουν φυσικά από το τυπικό lag του WvW στα Zerg Fight αλλά αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με το server παρά κυρίως με τα μηχανήματα.
  13. Tilion

    Guild Wars 2

    Οι ευρωπαϊκοί server βρίσκονται στη Γερμανία.
  14. Tilion

    Guild Wars 2

    Alithinos, έβγαλες τελικά άκρη;
  15. Tilion

    Guild Wars 2

    Γεια σας παιδιά, Το Μάρτιο του 2014 το DragonSeason.com σκοπεύει να συμμετάσχει σε μια κοινοπραξία διαφόρων Ευρωπαϊκών fansite του Guild Wars 2 που ονομάζεται Foostival. Το φεστιβάλ αυτό θα αποτελείται από διάφορα δρώμενα τόσο εντός όσο και εκτός του παιχνιδιού. Ο λόγος ύπαρξης του είναι η προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των παικτών, των διαφόρων Guild αλλά και των Fansite. Όπως καταλαβαίνετε, στόχος όλων είναι να μην καπηλευθεί κανείς την ύπαρξη του εν λόγω φεστιβάλ. Γι' αυτό η διοργάνωσή του πρέπει να έρθει σε πέρας από πολλούς και όχι μόνο από έναν. Ζητάμε λοιπόν από όποιες Ελληνικές guild ενδιαφέρονται να συνδιοργανώσουν το Foostival, να έρθουν σε επαφή μαζί μας μέσω PM εδώ στο Insomnia. Ακόμα και αν δε θέλετε εσείς οι ίδιοι προσωπικά να συμμετέχετε, θα βοηθούσε αρκετά αν διαδίδατε τα νέα ούτως ώστε να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερες guild. Τέλος, αναφέρουμε ότι, για την Ελλάδα, το event θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια του, θα μοιραστούν αρκετά δώρα στους παρευρισκόμενους, ενώ θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε και την παρουσία κάποιου developer του παιχνιδιού. Επίσης, δε χρειάζεται να παρέχει κανείς οποιονδήποτε πόρο για την υλοποίηση του. Μεράκι να υπάρχει και όρεξη. Μακάρι να τα πούμε από κοντά.
  • Δημιουργία νέου...