Προς το περιεχόμενο

mythradyl

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    148
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.930 προβολές προφίλ

mythradyl's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 05/01/2024 10:29 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Θες να μπεις στον κοσμο του ps5 με μια τεραστια λιστα παιχνιδιων που δεν θα χρειαστεις να πληρωσεις για game για κολυ καιρο;; ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!! Το ps5 ειναι σε αριστη κατασταση. Η βιβλιοθηκη των παιχνιδιων περιλαμβανει 191 παιχνιδια. Υπαρχουν πολλα must και πολλα αλλα παιχνιδια. Μαζι δινονται κανονικα games (οχι ψηφιακα): Elden Ring God of War Ragnarok Cyberpunk Little nightmares 2 metal version The last of us Part2 Special Edition Ghost of Tsushima Ghost of Tsushima directors cut Βρισκομαι Κοζανη. Διχως παζαρια. Το συνολικο κοστος των παιχνιδιων ξεφευγει κατα παρα πολυ σε συγκριση με τη χαμηλη τιμη που δινεται. Οποιοσδηποτε ενδιαφερεται πραγματικα μπορω να δωσω επιπλεον λεπτομερειες.

    1.000 €

  2. IPS με κλειστά μάτια. Αρκεί να δείξεις λίγο προσοχή στα panel. Προσωπικά τα curved δεν τα εκτιμώ.
  3. mythradyl

    EIZO ev2451

    Βαριά καλή κατασκευή, ωραια ergonomics. Αλλά το πανελ, το clarity και η συνολικη απόδοση απλα τραγική! Μακρυά απλά!
  4. mythradyl

    EIZO ev2451

    Γνώμες για το μοντέλο του τίτλου? Ειδικά άμα κάποιος την έχει δει απο κοντά ή αγοράσει θα εκτιμούσα πολύ την άποψη του. Ευχαριστώ!
  5. mythradyl

    EIZO monitor, αξίζει?

    Σε ευχαριστώ για το μοίρασμα των εμπειριών σου και την γνώμη σου. Να σαι καλά
  6. mythradyl

    EIZO monitor, αξίζει?

    ακριβω΄ς αυτό. Τα SPecs είναι μια κατα το ημισυ μια απάτη δεν αποτυπώνουν το τελικό αποτέλεσμα. Μιλησες σοφα, σε ευχαριστω
  7. mythradyl

    EIZO monitor, αξίζει?

    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχόλιο, ήσουνα κατατοπιστικότατος. Όντως μιλάμε για άλλου επιπέδου αποδόσεις. Απλά θα ήθελα να ξέρω αν και το συγκεκριμένο μοντέλο αξίζει, η ΕV2451 ή είναι κάποιο φθηνό μοντέλο για την εταιρεία μοντέλο που δεν συμπορευέται με τα υπόλοιπα ποιοτικά μοντέλα.
  8. mythradyl

    EIZO monitor, αξίζει?

    Σε ευχαριστώ για την βοήθεια, αυτή την αίσθηση έχω και εγω οτι αξιζουν
  9. mythradyl

    EIZO monitor, αξίζει?

    Αυτή που πρότεινα βγάινε ιστα 350 περίπου. Τα χαρακτηριστικά δεν εντυπωσιάζουν, αλλά ναι θα ζήλευα μια ανάλογη των χαρακτηριστικων της Smsg σου!
  10. mythradyl

    EIZO monitor, αξίζει?

    Θεϊκή περιγραφή! Έκλαψα! Ευχαριστώ! Δυστυχώς είμαι επαρχία και είναι δύσκολο να τις δω απο κοντά και τα review είναι με το σταγονόμετρο. Για αυτό ζητάω βοήθεια και γνώμες. Όντως φοράω γυαλια χαχα! Άρα εγκρινούμαι Η οχι? Θα την έπαιρνες? Σε πείθει?
  11. mythradyl

    EIZO monitor, αξίζει?

    Τρελά ποσά! Άρα άμα βγάλουμε τον παράγοντα κόστος, θα μου την σύστηνες ανεπιφύλακτα, το συγκεκριμένο μοντέλο? Έχεις κατά νου κάποια άλλη τόσο δύνατη, για την χρήση που ανέφερα και στο ίδιο εύρος τιμών? (350 ευρω). Ευπρόσδεκτη κάθε πρόταση. Και σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  12. mythradyl

    EIZO monitor, αξίζει?

    Ta specs Που αναγράφονται στο σκρουτζ, δεν είναι εντυπωσιακά καθόλου. Σαν τελικό αποτέλεσμα όμως? Τι πανελ, τι calibration? Όλα αυτά δεν φαίνονται στο σκρουτζ. Για αυτό ρωτάω. Είναι όντως ακριβές πολύ
  13. mythradyl

    EIZO monitor, αξίζει?

    Σε ευχαριστώ Devil για τις πολύτιμες πληροφορίες περί αφάνειας της εταιρείας. Πιστεύεις ότι ποιοτικά αξίζουν Η είναι πεταμένα λεφτά? Πως σου φαίνεται το monitor που αναφέρω?
  14. mythradyl

    EIZO monitor, αξίζει?

    Παλεύοντας να βρώ μια οθόνη ποιοτική για τα μάτια, για δουλειά με πολύ χρήση word και πολύ reading και casual game (dota) βρήκα αυτό το περίεργο διαμάντι.https://www.skroutz.gr/s/11106204/Eizo-EV2451-White.html. και αναρωτιέμαι γιατί την παρουσιάζουν σαν High quality display και η ύπαρξη της ειναι τόσο ασθενική? Ελάχιστες κριτικές σε όλες τις ΕΙΖΟ, review με το σταγονόμετρο και τα μεγάλα sights και ιστοσελίδες που ασχολούνται με οθόνες, σχεδόν αδιαφορούν για της ΕΙΖΟ. Θα ήθελα να ακούσω απόψεις και προσωπικές εμπειρίες. Ευχαριστώ
  • Δημιουργία νέου...