Προς το περιεχόμενο

iniohos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    346
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

iniohos's Achievements

  1. Ωραια, παιρνω πισω τον ορισμο μου. Και ευχαριστω πολυ που το συγκεκριμενο φορουμ "σεβεται" την δουλεια του προγραμματιστη και βοηθαει αλλους επαγγελματιες να παρακαμπτουν αυτη την δουλεια και να βγαζουν χρηματα με τον δικο μου κοπο. Και μετα στους κανονισμους του φορουμ φροντιζεται να απαγορευεται οποιαδιποτε αναφορα σε πειρατικο λογισμικο αλλα ειναι καθολα νομιμο αυτο που γινετε αυτη την στιγμη στο συγκεκριμενο thread.
  2. Συγνωμη δηλαδη....το ξενοδοχειο τσιγκουνευτηκε την ετησια υποστηριξη, εσυ πας και αναλαμβανεις μια δουλεια που θα πληρωθεις και προφανως δεν ξερεις να την βγαλεις εις περας και μπαινεις εδω να σου πουμε τι? Αν γινετε? Το πως γινετε? Το τι πρεπει να κανεις για να γινει σωστα? Και τι δινεις? Το 50% της αμοιβης σου? Για να ξερω τι εχω εγω να κερδισω εφοσων ασχοληθω με ενα ακρως επαγγελματικο θεμα! Τα φορουμ ειναι για να βοηθιουνται οι ανθρωποι σε προβληματα που αντιμετωπιζουν ή στο διευρηνουν τις γνωσεις του οσο αφορα θεματα "σπιτικα", οχι στο να σε βοηθησουμε στο να παρακαμψεις την εταιρια και να βγαλεις χρηματα. Σορυ δηλαδη αλλα εχεις παρεξηγησει! Με εκτιμηση, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!!!
  3. εχει κανενας καμια ενημερωση για τον δευτερο κυκλο του sword art online? Την προηγουμενη εβδομαδα τελειωσα το Another και μπορω να πω μου αρεσε αρκετα.
  4. Shredder ok, Splinter ok.....turtles NOT OK!!! ειλικρινα στην Site: παλια ταινια μου αρεσαν περισσοτερο σαν αποδοση απο comic.
  5. το office που εχεις εγκαταστησει ειναι αυθεντικο?
  6. iniohos

    p1i αναβάθμιση

    Σημασια δεν εχει το "πως"....αλλα το "απο που" θα βρεις την αναβαθμιση, μιας και δεν υπαρχει πουθενα! Οι servers της sony που εδιναν την αναβαθμιση, εχουν καταργηθει. Ενας χρηστης που εχει το κινητο, δεν μπορει να στην δωσει, γιατι δεν υπαρχει τροπος να την τραβηξει. Ο,τι βρεις στο διαδυκτιο αλλα να ξερεις πως θα εχεις πολλα ρισκα (αν και αυτα που θα βρεις δεν ειναι πολλα, νομιζω ενα site ειχα βρει μονο πριν απο 3 χρονια και αυτο που κατεβασα δεν επαιζε).
  7. microsoft outlook calendar. Κανει οσα θελει και πιστευω πως θα εχει το office suite. Αργοτερα αν θελει μπορει να το συγχρονισει και με το κινητο του γιατι πιστευω καποια στιγμη θα το ζητησει.
  8. iniohos

    Terminator Genisys (2015)

    Μην ξεχνας πως ειναι μηχανες και δεν ειναι μονο μια Τ800
  9. iniohos

    Pandoo TEK Inc

    sounds interesting.... Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
  10. δεν το περιμενα αυτο απο σενα....να χαρακτηριζεις ενα ανεκδοτο "ακυρο"....
  11. iniohos

    nokia n97 mini cosmote update

    Δυστηχως εχουν "κατεβασει" τους servers με τις αναβαθμισεις και για αυτο το λογο δεν μπορει να κανει update. Δεν φταιει το οτι ειναι της κοσμοτε. Λυση δεν ξερω, παλιοτερα για τετοια θεματα/προβληματα πηγαινα στα Nokia Care και φυσικα πληρωνα το αναλογο αντιτιμο για την εργασια που κανανε.
  12. select * from table where name like txtbox.text% περα απο αυτο που σου ειπε ο defacer που ειναι το πρωτο που θα πρεπει να διορθωσεις........select *.....? Τελικα ειναι αληθεια αυτο που λενε πως οση υπολογιστικη δυναμη και να δωσεις στους προγραμματιστες, παντα καπου θα κρυβετε ενα select all..... σοβαρα τωρα, αν θες να σου φερει μονο ενα πεδιο, θα διαλεξεις στο select το ενα αυτο πεδιο, αν θες 2 θα διαλεξεις 2 κλπ. To select all επιβαρυνει χωρις λογο την διαδικασια. http://triakilakodika.gr/post/2013/09/18/dba-select
  13. Αν και φανταζομαι θα το εχεις ηδη βρει, αλλα και για οποιον αλλο θελει να μαθει Kamelot,το τραγουδι Karma
  14. iniohos

    Factory Code for NOKIA 1280!

    τοτε οπως λεει και ο φιλος, μονο καποιο nokia center θα μπορεσει να σε βοηθησει.
  15. iniohos

    Factory Code for NOKIA 1280!

    https://www.google.gr/search?q=Factory+Code+for+NOKIA+1280&oq=Factory+Code+for+NOKIA+1280&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&ie=UTF-8
  • Δημιουργία νέου...