Προς το περιεχόμενο

kostas_tech

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    417
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.603 προβολές προφίλ

kostas_tech's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. Χρειάστηκε στο Xperia SP μου και για Cosmote και για Vodafone..
  2. Πρέπει να πάς στην σελίδα της εταιρείας σου π.χ. Vodafone, Cosmote κλπ. και να βρείς τις ρυθμίσεις ιντερνετ για το τηλέφωνο σου,
  3. To έδωσα σήμερα σε ενα μαγαζί σερβις για να το δούνε..αύριο θα περάσω να δω τι γίνεται. Έγινε φίλε μου, αν μου πούνε κανένα τρελό ποσό απο εκεί θα το σκεφτώ..
  4. Για μητρική πάει κατά πάσα πιθανότητα, πόσο περίπου να βγεί?
  5. Έγινε...η γνώμη σου είναι να το πάω σε κατάστημα π.χ. Γερμανός ή σε κάποιο άλλο service για κινητά?
  6. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να δοκιμάσω?
  7. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, αλλά δεν μπορώ να μπώ σε download mode ούτε σε fasboot. Όταν προσπαθώ, εμφανίζονται τα σφάλματα που σας έδειξα στην φωτο παραπάνω. Έχω δοκίμασει και αυτόν τον τρόπο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582142 αλλά και πάλι τίποτα.
  8. Καλησπέρα σας, σήμερα προσπαθώντας να περάσω ενα custom recovery στο G2 το κινητό έκανε επανεκίνηση βγάζοντας τα σφάλματα "Secure booting error Error: Boot Certification Verify!" Έχω δοκιμάσει τα πάντα που βρήκα αλλά τίποτα δεν έχει δουλέψει και το κινητό πλέον όταν το συνδέω με τον υπολογιστή δεν αναγνωρίζεται σωστά. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω ή...στα σκουπιδια το κινητό? Η φωτό παρακάτω δείχνει πως εμφανιζετε το κινητό απο τον υπολογιστή.
  9. kostas_tech

    Xperia SP Recovery Mode

    Καλημέρα σας, θα ήθελα να κάνω boot στο Recovery Mode του κινητου μου (Xperia SP) αλλά ενω έχω κάνει όλους τους συνδυασμούς πλήκτρων που βρήκα με ένα ψάξιμο στο google δεν τα κατάφερα. Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω ούτε το clockworkmod για καποιο λόγο. Τα φώτα σας!
  10. Είμαι σχετικά κοντά στο κέντρο. Η ταχύτητα μου είναι συνήθως ρυθμισμένη στα 10.5 Mbps, αλλά χθές που μπήκα στην σελίδα του ρουτερ μ έβγαλε ότι η μέγιστη ταχύτητα είχε ρυθμιστεί στα 1.2 Mbps. Αφού επικοινώνησα τηλεφωνικά με την εξυπηρέτηση πελατών, το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και ο υπάλληλος με συμβούλεψε να αλλάξω το splitter γιατί η γραμμή μου ανέβασε πολύ attenuation (θόρυβο). Δεν το βρήκα φίλε μου. Το ρουτερ μου είναι το TG585 v7. Edit: Μόλις το βρήκα:
  11. Επειδή δεν είμαι τοσο καλός με αυτά, πώς το βρίσκω το attenuation?
  12. Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Σε 24αρα σύνδεση, έγινε ρύθμιση από forthnet για μέγιστη ταχύτητα download έως 1.2 Mbps..
  13. Δεν τα λέω μόνο εγώ αυτά:
  14. Το Xperia έχει παλιώσει πολύ κατά την γνώμη μου, πέρασε σχεδόν 1 χρόνος από την κυκλοφορία του. Έρχεται επίσης με 2.3 GB εργοστασιακά που το θεωρώ τουλάχιστον αστείο. Έχει πάρε αναβάθμιση μέχρι 4.0 ICS αλλά δεν είμαι σίγουρος αν έχει πάρει JB. Έχουν αναφερθεί πάμπολλα προβλήματα για την οθόνη του πάντως, όταν προσπερνάει το 75% η φωτεινότητα σαν να αλλάζουν οι τόνοι των χρωμάτων κ.α. Η γνώμη μου είναι να αγοράσεις κάτι πιο "φρέσκο", ίσως να περιμένεις και για το S4 mini αν δεν σου ταιριάζει κάποιο από τα 3 που αναφέρεις απόλυτα.
  15. Για μένα η καλύτερη λύση είναι το Samsung, όχι μονόδρομος βέβαια. Είναι αρκετά πιο νεότερο μοντέλο σε σχέση με το Xperia P να έχεις υπ'οψιν. Τα χαρακτηριστικά τους δεν έχουν τεράστιες διαφορές, μην κολλάς στις λεπτομέρειες. Μεγάλο ατού του Sony είναι η κάμερα, η κατασκευή και ο διπλάσιος αποθηκευτικός χώρος που όμως δεν επεκτείνεται, σε σχέση με το S3 Mini. Το Samsung είναι πιο γρήγορο συνολικά σαν τηλέφωνο και παίρνει τις αναβαθμίσεις αρκετά πιο γρήγορα από τα Sony και τις λοιπές μάρκες. Η κάμερα του μέτρια. Η οθόνη του αρκετά καλή, με εντυπωσιακές θα έλεγα γωνίες θέασης. Διαλέγεις και παίρνεις!
  • Δημιουργία νέου...