Προς το περιεχόμενο

geortsaki

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    139
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με geortsaki

  • Ημερομηνία γέννησης 06/02/1995

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

geortsaki's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

147

Φήμη

  1. Καλημέρα, Συνεχίζοντας το setup του archer 73, ακόμα δεν υποδέχεται επιτυχία. Το συνδέω στο ONT, με καλώδιο Ethernet στη θύρα Wan. Τσέκαρα ξανά με cosmote τα username και password. PPPoE, Isp profile custom και VLAN ID 835. Mtu size δέχεται έως 1492. Δοκίμασα 1440, 1480 και 1492, χωρίς επιτυχία. Στο Interface του speedport βλέπω ότι γράφει Mtu size 1540.
  2. Σε επικοινωνία με την tp link ανέφεραν και το mtu size Η cosmote όμως δεν γνωρίζει κάτι για αυτό το πεδίο. Η προεπιλεγμένη τιμή είναι 1480 bytes
  3. Πάνω στο ont. Στη θύρα Wan. Έκανα update το router στο τελευταίο firmware. Μπήκα από το speedport και είδα ότι έχει vlan 835. Το βάζω στο archer αλλά δεν προχωράει.
  4. Και τι να συμπληρώσω στο πεδίο Internet vlan? Με την επιλογή 835 δεν λειτουργεί
  5. Το σύνδεσα στη θύρα Wan του tp link, και ύστερα στο Quick set up επιλέγω pppoe, username και password από cosmote είναι σωστά. Αλλά πάλι δεν έχει ίντερνετ. Την επιλογή iptv/vlan την έχει ενεργή, και επιλεγμένη Bridge. Έχει επίσης δύο ακόμα επιλογές custom και isp profile. Ο υπάλληλος της cosmote ανέφερε ότι δεν χρειάζεται να πειράξω κάτι από εκεί.
  6. Καλησπέρα Πήρα το Archer 73 της tp link. Η οπτική ίνα έρχεται και συνδέεται στη κλασική Nokia συσκευή g-010g-r που δίνει η cosmote. Από εκεί βγαίνει ένα καλώδιο Ethernet, που πηγαίνει στο speedport. Το speedport θα το χρειαστώ πάλι; Ή μπορώ με συνδέσω απευθείας το ethernet που βγαίνει από το Nokia στο archer? Στην θύρα Wan ή ethernet?
  7. geortsaki

    Smart Home

    Βλέπω κάμερες για το σπίτι κάτι Logitech που κρατάνε back up στο icloud. Παρόλο που έχω iPhone χρησιμοποιώ Google one συνδρομή για αποθηκευτικό χώρο. Υπάρχουν κάμερες που να χρησιμοποιούν το Google one /Google drive για back up?
  8. geortsaki

    Smart Home

    Καλησπέρα, έχω περασμένες λάμπες στο Mi Home και κάνε όλες τις ενέργειες από εκεί. Ποια είναι η διαδικασία ώστε να μπορώ και μέσω της Siri με φωνητικές εντολές;
  9. Λάμπες Smart bulb W3, εφαρμογή Yeelight με το κόκκινο εικονίδιο.. Αλλά δεν ολοκληρώνεται το σετάρισμα επειδή αποσυνδεέται από το wifi της λάμπας επειδη δεν έχει ίντερνετ.. Στο Android πατούσα stay connected anyway και είχε ολοκληρωθεί με επιτυχία το setup.. Βγαίνει από το wifi της λάμπας και το setup σταματάει στο 25%..
  10. Υπάρχει κάποιος τρόπος να είναι διαθέσιμες οι λάμπες σε δύο συσκευές ταυτόχρονα; Δηλαδή να μπορώ να αλλάζω χρώμα από τουλάχιστον δύο κινητά; Ένα iPhone και ένα Android
  11. geortsaki

    Android TV box + cosmote TV ott

    Ολόκληρη η ονομασία του προϊόντος είναι google chromecast with google TV. Οπότε έχει δικό του λειτουργικό κανονικά. Παίρνει Disney+ και είναι Netflix certified.
  12. geortsaki

    Android TV box + cosmote TV ott

    Θα πρότεινα από την αρχή να πάρεις το Google chromecast with google TV. Το έχω σε δεύτερο σπίτι και όλη μέρα παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα. Φίλος μου, είχε πάρει την συσκευή της xiaomi και αντιμετώπισε προβλήματα. Πλέον πήρε κι αυτός google και παρακολουθεί ήσυχος.
  13. Στην Revolut για μετοχές το 10 DSS Digit Investor Share, το συμπληρώνετε; Είναι απαραίτητο για πώληση και αγορά μετοχών;
  14. geortsaki

    Sony XH90

    Παρόλα αυτά, στο κινητό πάει ακόμα άψογα, έκδοση 17.03.38.
  15. geortsaki

    Sony XH90

    Έβαλα το YouTube vanced και στην τηλεόραση αλλά για κάποιο λόγο η εικόνα των βίντεο παίζει με τετραγωνάκια στην ανάλυση 4κ. Ο ήχος δεν έχει θέμα. Ούτε θέμα σύνδεσης ίντερνετ είναι. 100 Mbps. To Smart Yt δεν έχει επιλογή για ανάλυση 4κ. Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση;
  • Δημιουργία νέου...