Προς το περιεχόμενο

big7

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    370
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

big7's Achievements

  1. Καλησπέρα παιδιά ! Έχω ένα avensis vvti 1.6 του 2001, από αυτά που λόγω ελαττωματικού σχεδίου πιστονιων καίνε λάδια. Το αμάξι έχει 100χιλ χλμ μόνο και δεν βγάζει θέματα κατά τα άλλα οπότε λέω να το φτιάξω. Μια πρόταση είναι από ένα συνεργείο Τογιότα στη Λήμνο, όπου έχουν φτιάξει πολλά λένε και με χίλια ευρώ αλλάζουν τα ελατήρια πιστονιων και ανοίγουν έξτρα τρύπες στα πιστόνια. Πιστευετε αν κάνω αυτή την επισκευή θα αντέξει να του κάνω και μια μετατροπή σε υγραέριο ή θα έχει ευπάθεια? Και αν ναι έχετε να προτείνετε κάποιον μετατροπέα? Μένω Πάτρα και Κοζάνη και θα κάνω πολλά χιλιόμετρα το επόμενο έτος. Ευχαριστώ πολύ !
  2. Μπορείς να βάλεις και λιγότερα μίλια για έκπτωση ή πρέπει να έχεις αναγκαστικά αρκετά (πχ 5000) ώστε να κερδίσεις εισητηριο ολόκληρο?
  3. Φθηνή πρακτική λύση μπορεί να είναι αλλά αν θες να πίνεις εσπρεσο κάψουλα που να σου ταιριάζει δε θα βρεις. Πολλοί καταλήγουν και να μη τις χρησιμοποιούν. Ακούγεται ελιτίστικο αλλά όντως παιδιά ο καφές δεν συγκρίνεται. Πορλεξ μίνι είχα πάρει και εγώ αλλά η αλήθεια είναι δε με βόλεψε πολύ φασαρία το δεκάλεπτο άλεσμα όντως. Αλλά με μια ακριβή καφετιέρα και ένα αεροστεγές βαζακι η ρουτίνα μου είναι ξυπνάω, ανάβω μηχανή να ζεστάνει, πλένομαι ντύνομαι και μέχρι τότε έχει ζεστάνει και φτιάχνω καφεδάκι σε δύο λεπτά. Ο εσπρέσσο από τη στιγμή που τον μάθεις είναι πολύ γρήγορος καφές, για αυτό δημιουργήθηκε κι όλας σε αντίθεση με τον γαλλικό πχ. Θέλω να πω η ταλαιπωρία μην αποτελέσει αρνητικό παράγοντα γιατί δεν υπάρχει ένα λεπτό δουλειά είναι, μόνο το κόστος είναι το θέμα.
  4. Θα συμφωνήσω για την υπέρβαση δεν αρκούν τα 200 και ο μύλος σίγουρα δεν κάνει, είναι ειδικοί για τον καφέ. Το ελάχιστο μπάτζετ που αξίζει είναι 370 για gaggia classic ή ακόμα καλύτερα 460 για την lelit. Εγώ είχα πάρει στα 230 περίπου την gaggia baby αλλά βλέπω δεν υπάρχει πλέον. Πολύ τίμιος καφές, αν την βρεις κάπου παρτην. Αν βρεις το μπάτζετ δε χρειάζεται να επενδύσεις και σε μύλο απλά θα παίρνεις έτοιμο κομμένο σε αεροστεγές βαζακι. Από τις υπόλοιπες θα έπαιρνα η το συνδυασμό μύλο και moka pot η v60 που λένε τα παιδιά, ωραίο ποιοτικό θα πιεις πάλι απλά όχι εσπρέσσο, δεν πειράζει. Η μετά κάποια φθηνή εσπρεσσιερα αλλά με αρκετά υποδεέστερο αποτελεσμα
  5. Έχω gaggia baby, λέω στο καφεκοπτείο για τι μηχανή να μου τον κόψουν και είναι πολύ καλό και σταθερό το αποτέλεσμα. Σίγουρα πολύ καλύτερο από φίλους μου με κάψουλες και εφάμιλος με καφετέρια
  6. Η περιοριζεσαι σε μέτριο προς κακό καφέ με μια νεσπρεσσο η ιλλυ. Η πας με ελάχιστο μπάτζετ τα 384 και την λελιτ που σου έστειλαν για πραγματικα καλό καφέ. Θα πάρεις και ένα αεροστεγές βαζακι 10€ και θα κόβεις μια φορά τη βδομάδα στο καφεκοπτειο της γειτονιάς. Θα έχεις φρέσκο καφέ ποιοτικό. Ούτε συστηρητικα και πολυκαιρισμενο σε κάψουλα ούτε τίποτα. Η διαδικασία μη σε αγχωνει. Αφού διαβάσεις σε φόρουμ όπως greekespresso.gr και παιδευτεις κάνα δίμηνο μετά θα φτιάχνεις πολύ εύκολα και γρήγορα καφέ. Το αποτέλεσμα θα είναι σαν καφετέριας και καλύτερο.
  7. Καλά προφανώς δε θα μπουν οι ευχαριστημένοι να γράψουν αλλά το θέμα είναι ότι γενικά σε ένα προϊόν το 4,3 είναι κακό. Αν και στους δίσκους παρατηρούνται χειρότερες αξιολογήσεις, και πάλι δεν είναι λύση να ανεχόμαστε δίσκους με κακή ταχύτητα η που χαλάνε στα 2-3 χρόνια, το θέμα είναι να προτιμήσουμε τους καλούς ώστε να ανέβει η ποιότητα. Ο συγκεκριμένος ένας κλασσικός hdd μου φαίνεται που θα χει μέτριες ταχύτητες και παίζεις λίγο Λόττο αν θα παίζει 2-3 χρόνια μετά. Εγώ είμαι σε αναζήτηση εξωτερικού αλλά προτιμώ να περιμένω για κάποιον 500αρη ssd. Προσοχή στο Σκρουτζ λένε ότι έχει φορμάτ gtp και όχι mbr και δεν αναγνωρίζεται από smart tv, πιθανόν ούτε από κονσόλες.
  8. Κάμερα πιστεύετε θα χει καλύτερη από pixel 4a?
  9. Καλησπέρα. Θα ήθελα να αγοράσω το πίξελ 4α αλλά μέχρι 350€. Στην Ελλάδα δε το βρίσκω σε φυσιολογική τιμή και εξωτερικό είναι παντού εξαντλημένο. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρω σε λογική τιμή?
  10. Αν σε ενδιαφέρουν οι κάμερες πιστεύω αξίζει να κάνεις την υπέρβαση για πίξελ 4α στα 350 από Γαλλία
  11. Και έγχρωμα βιβλία πχ που θα με έψηνε πολύ να διαβάζω για τη σχολή τα ανοίγει? Θα δείχνει απλά ασπρόμαυρες τις εικόνες πχ?
  12. Απαράδεκτο εννοείται ότι είναι να πουλάνε εκθεσιακό χωρίς να το αναφέρουν. Είναι πάγια τακτική του Κωτσόβολου και στα κινητά. Η τιμή τίμια και για εκθεσιακό και θα την έπαιρνα αλλά θεωρώ ότι πρέπει να τιμωρηθεί κάποια στιγμή για αυτή τη πολιτική, απορώ πως το κάνει ακόμα.
  13. big7

    OnePlus Nord 8GB/128GB 362 Kotsovolos

    φίλος μου παρήγγειλε το μπλε από αυτή τη προσφορά και του είπαν σε κάνα μήνα. θεωρώ στανταρ ότι έστειλαν και τα εκθεσιακά, πιστεύω είναι πάγια τακτική κωτσόβολου. Φίλος μου είχε πάρει ναυαρχίδα σε πολύ καλή τιμή και του ήρθε ανοιγμένο και γρατσουνισμένο το κουτί. Εγώ ήθελα πρόσφατα να πάρω το mi9 και όταν πήρα τηλέφωνο μου είπαν και αυτό ότι είναι εκθεσιακό. Όταν βλέπετε πολύ καλή τιμή κωτσόβολο να είστε επιφυλακτικοί.
  14. big7

    Pixel 4a vs Oneplus Nord

    Έβγαινε από κωτσο στα 394 και είχα 50€ κουπόνι αλλά είπα να πάω.για το πίξελ τελικά
  15. Είναι κινητό 5g 90hz με γυαλί και μέταλλο, θα αντέξει πολύ θεωρώ αξίζει. Δυστυχώς εμένα με χαλάνε πολύ οι κάμερες. Να προτιμήσω pixel 4a ή oneplus? Θα μου βγουν και τα δυο στα 350
  • Δημιουργία νέου...