Προς το περιεχόμενο

sotosmelvin

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    182
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Sto 6 o' clock sou

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

sotosmelvin's Achievements

  1. Απλά επειδή από χρόνο δεν και τα χέρια μου δεν πιάνουν, ρωτάω μήπως υπάρχει κάποιος να το αναλάβει. Για το πληκτρολόγιο εντάξει, αλλά για το βάψιμο ειδικά δε παίζει.
  2. Έχουμε και λέμε, αγόρασα ένα μεταχειρισμένο λάπτοπ από αγγελία με πολύ καλά χαρακτηριστικά ωστόσο εμφανισιακά είναι και βαρετό και φθαρμένο σε κάποια πράγματα, πχ τα πλήκτρα του πληκτρολογίου γυαλίζουν λόγω της πολλής χρήσης. Υπάρχει καμία για case modder που να μπορώ να απευθυνθώ και για 100€ περίπου να το κάνει αξιοπρεπές στην εμφάνιση; Δε περιμένω πλήρη δουλειά προφανώς.
  3. Ψηνομουν για κατι πιο mobile αλλα καπου εκει υπολογιζα και εγω και ειναι τεραστιο το χασμα χρηματων για κοντινες αποδοσεις. Θα τον κρατησω λοιπον.
  4. Έχω ένα πλήρες desktop pc δικια μου συνθεση. κουτι:cm 690 με πλαίνο παραθυρο τροφοδοτικο: corsair tx 750w cpu:i5 3570k cooler:hyper 212 plus ram:16gb corsair στα 1600mhz (οχι value series, δε θυμαμαι ακριβως ποιο ειναι το μοντελο) gpu: g1 gaming 970 motherboard: gigabyte z77 ud3h δισκοι: 750 wd black, 256gb crucial mx100 Πανω εχει 2-3 φανς. Ληγμενες εγγυησεις, ολα σε καλη κατασταση εκτος απο καμποση φυσικη φθορα στο κουτι. Ποσο λετε να πιανει περιπου;
  5. Απο την EK τα μεταφορικα και το τελωνειο πως ηταν;
  6. Ενδιαφερομαι να φτιαξω ενα μικρο loop για τον i5 3570k επιλεγοντας τα κομματια ο ιδιος μοναχα για το γαμωτο της υδροψυξης. Θελω οσο το δυνατον χαμηλοτερη τιμη αλλα οχι μια all in one λυση. Τι μαγαζια προτεινετε, εγχωρια και εξωτερικου ωστε να μπορω να βρω και ποικιλια αλλα και κανονικες τιμες;
  7. sotosmelvin

    Να εμπιστευτώ Gearbest;

    Εχω ψωνισει ενα k3 note και ενα καλωδιο usb otg. Αξιοπιστοι με καλο σερβις αλλα μην παραγγειλεις χωρις tracking number γιατι αργει πολυ η παραδοση.
  8. Το note 12.2 εχει ομως τεραστια τιμη και εχει και android που ειναι πιο περιορισμενο απο τα x86 tablets. Το note 10.1 ειναι σε πιο λογικο επιπεδο. Για σημειωσεις δεν μπορω να δικαιολογησω την αγορα ενος tablet που εχει τιμη ενος mid range laptop.
  9. Το θελω ετσι και αλλιως για το 2ο εξαμηνο. Η αυτονομια ομως δε με πειραζει τοσο αφου θα μπορουσα να παρω και ενα powerbank.Αλλα το toshiba φαινεται ενδιαφερον.
  10. Σκεφτομαι να αγορασω ενα tablet για να κανω ηλεκτρονικες τις σημειωσεις απο το πανεπιστημιο. Το πιο βασικο στην επιλογη ειναι να εχει stylus και να ειναι αρκετα καλο ωστε να μπορω να γραψω με τη μεγαλυτερη ανεση. Το handwriting to text ειναι πολυ πιο δευτερευον. Απο αποψη λειτουργικου εχω μια προτιμηση προς x86 tablet με windows η linux ομως προεχει τελικα η ανεση στο γραψιμο οποτε δεν αποκλειω το android. Τελος το budget μου ειναι γυρω στα 300 ευρω καινουριο η μεταχειρισμενο. Με αυτα τα κριτηρια εχω ξεχωρισει το asus vivotab note 8, το πρωτο surface pro και τις διαφορες tablet εκδοσεις note. Ενδιαφερομαι να μαθω αρχικα ποιο θεωρειτε ειναι πιο καταλληλο για τις σημειωσεις και δευτερον εναλλακτικες επιλογες που μπορει να υπαρχουν.
  11. Καλή είναι η sapphire, ειδικά σε σχέση με τις xfx και msi που αν ψάξεις υπάρχουν πολλά threads με overheating. Όπως σου είπαν και να την χαλάσεις με oc, δεν μπορούν να το δουν στο τεχνικό τμήμα. Εκτός βέβαια αν της flashαρεις άλλο bios και δεν το αλλάξεις πριν το στείλεις.
  12. Πετάει κάποια artifacts στο sleeping dogs όταν φτάνει σε τέτοιες θερμοκρασίες. Σε χαμηλότερες όμως δεν έχει κανένα πρόβλημα πουθενά. Επίσης μου κόβει το overclocking και πρέπει και να ρίχνω την τάση. Και βλέποντας reviews σαν Site: αυτό , μου φαίνεται λίγο περίεργο με +5c θερμοκρασία περιβάλοντος να πιάνω +25c θερμοκρασίες.
  13. 27C έχει εδώ. Δεν είναι τόσο ζεστά ώστε να ανάψω ac.
  14. Ήθελα να ρωτήσω άλλους συμφορουμίτες που έχουν hd7950, τι είδους θερμοκρασίες πιάνουν οι κάρτες σας σε load; Η δικιά μου φτάνει μέχρι και 85C σε κάποιες περιπτώσεις, ειδικά εάν είναι overclocked στα 1100mhz, παρά το ότι οι ανεμιστήρες της είναι στο 100%. Είχα διαβάσει ότι είναι θερμή κάρτα αλλά δεν περίμενα τόσο υψηλές θερμοκρασίες με το custom cooler της sapphire. Είναι φυσιολογικές ή κάτι τρέχει;
  • Δημιουργία νέου...