Προς το περιεχόμενο

mpompas1

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    0
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

mpompas1's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Η Εγκατάσταση τέλειωσε στις 3:45μ.μ.Και ήδη έχω καυτό νερό.Αν και ο μάστορας μου είπε, ότι την πρώτη φορά θέλει μία μέρα να ζεσταθεί καλά το νερό, οι σωλήνες, και από την επόμενη μέρα μέσα σε δύο ώρες θα έχω καυτό νερό.Αλλά από ότι είδα και από την πρώτη μέρα είναι καυτό.
  2. Τελικά παιδιά αγόρασα και εγώ ΗΛΙΟΑΚΜΗ.GLASS; 200L, Επιλλ.Τιτανίου 4,2τμ. τριπλής Ενέργειας. Αυτόν Εδώ: http://www.alphaclimagr.gr/p.HELIOAKMI-ILIOAKMI-MEGASUN-200-LITRA-LITRA-4-20tm-GLASS-ILIAKOS-THERMOSIFONAS-TRIPLIS-ENERGEIAS-KLEISTO-KYKLOMA-EPILEKTIKOI-SYLLEKTES-TITANIOU-ATHRAYSTA-TZAMIA-KAI-SE-12-ATOKES-DOSEIS-ME-PISTOTIKES-KARTES.265705.html ΜΕ: 1150€ Χ12 άτοκες δόσεις,50€ η τοποθέτηση και 3€/μέτρο η σωλήνα. όπως είδατε από το site μόλις σήμερα κατέβασε και άλλο την τιμή.Την πήγε 1142€.Αλλά για 7€..... Τώρα αυτήν την στιγμή μου τον φέρανε και τον τοποθετούνε. Νομίζω ότι η προσφορά τους είναι πολύ καλή. Εσείς τι λέτε;
  3. Παιδιά sorry αλλά θα τρελαθώ.Εγώ την ΗΛΙΟΑΚΜΗ Tην βρήκα €1154,51 με 4,2τμ και επιλλεκτικούς τιτανίου από το μαγαζί στον κορυδαλό. Ling: http://www.alphaclimagr.gr/p.HELIOAKMI-ILIOAKMI-MEGASUN-200-LITRA-LITRA-4-20tm-GLASS-ILIAKOS-THERMOSIFONAS-TRIPLIS-ENERGEIAS-KLEISTO-KYKLOMA-EPILEKTIKOI-SYLLEKTES-TITANIOU-ATHRAYSTA-TZAMIA-KAI-SE-ATOKES-DOSEIS-ME-PISTOTIKES-KARTES.265705.html Φυσικά δεν τον παζάρεψα.Εσείς στις τιμές που λέτε είναι μετρητής ή με δόσεις; Φίλε εάν είναι εύκολο δώσε site από το μαγαζί στα Σεπόλια ή τηλ. Φίλε μου σε ευχαριστώ και πάλι για τις πληροφορίες σου. Νά'σαι καλά.
  4. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Πολύ χρήσιμα αυτά που έγραψες.Εάν δεν σε κουράζω ρίξε μια ματιά εδώ.Είναι με 3τμ.και 4τμ.Και πες μου. Ling: http://www.alphaclimagr.gr/p.ALPHA-SOLAR-200-LITRA-LITRA-3tm-GLASS-ILIAKOS-THERMOSIFONAS-TRIPLIS-ENERGEIAS-KLEISTO-KYKLOMA-ATHRAYSTA-TZAMIA-EPIL-SYLLEKTES-TITANIOU-15-CHRONIA-GRAPTI-EGGYISI-KAI-SE-ATOKES-DOSEIS-ME-PISTOTIKES-KARTES.219258.html 4τμ. Ling: http://www.alphaclimagr.gr/p.ALPHA-SOLAR-200-LITRA-LITRA-4tm-GLASS-ILIAKOS-THERMOSIFONAS-TRIPLIS-ENERGEIAS-KLEISTO-KYKLOMA-ATHRAYSTA-TZAMIA-EPIL-SYLLEKTES-TITANIOU-15-CHRONIA-GRAPTI-EGGYISI-KAI-SE-ATOKES-DOSEIS-ME-PISTOTIKES-KARTES.271404.html Ling: http://www.alphaclimagr.gr/p.NOBEL-NOMPEL-200-LITRA-LITRA-3tm-ILIAKOS-THERMOSIFONAS-GLASS-TRIPLIS-ENERGEIAS-EPILEKTIKOS-TITANIOU-KAI-SE-ATOKES-DOSEIS-ME-PISTOTIKES-KARTES.273746.html Τι προτείνεις τελικά ΥΓ. Συγνώμη αν κουράζω αλλά σκέφτομαι ακόμη και αύριο να προβώ σε αγορά Ηλιακού Θερμοσίφωνα. Και πάλι ευχαριστώ
  5. Παιδιά συγνώμη που ξαναεπανέρχομαι αλλά δώστε μου μια βοήθεια για τις παρακάτω επιλογές,εάνξέρετε Παιδιά διάβασα όλα όσα έχετε γράψει και όντως είναι πολύ κατατοπιστικά.Όμως εγώ θα ήθελα την βοηθειά σας για τον Ηλιακό θερμοσίφωνα ALPHA SOLAR 200 LITRA LING: www.alphaclimagr.gr/p.ALPHA-SOLAR-200-LITRA-6tm-GLASS-ILIAKOS-THERMOSIFONAS-TRIPLIS-ENERGEIAS-KLEISTO-KYKLOMA-ATHRAYSTA-TZAMIA-EPIL-SYLLEKTES-TITANIOU-15-CHRONIA-GRAPTI-EGGYISI-KAI-SE-ATOKES-DOSEIS-ME-PISTOTIKES-KARTES.338601.html Τον DELUXE: LING: http://energy-plus.skroutzstore.gr/p.DELUXE-200-LITRA-LITRA-GLASS-me-2-30-m2-EPILEKTIKI-SYLLEKTIKI-EPIFANEIA-TITANIOU-TRIPLIS-ENERGEIAS.384499.html Είναι ο ποιο φτηνοί που βρήκα Εάν τους έχει βάλει κανείς ή κάποιος τους ξέρει ας μου καταθέσει την αποψή του,εάν είναι καλοί,εαν αξίζει κ.τ.λ.π Ρίξτε μια ματιά και στα παραπάνω Ling που έβαλα. Είναι αυτό ακριβώς που σκέφτομαι να πάρω.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
  6. Παιδιά διάβασα όλα όσα έχετε γράψει και όντως είναι πολύ κατατοπιστικά.Όμως εγώ θα ήθελα την βοηθειά σας για τον Ηλιακό θερμοσίφωνα ALPHA SOLAR 200 LITRA LING: www.alphaclimagr.gr/p.ALPHA-SOLAR-200-LITRA-6tm-GLASS-ILIAKOS-THERMOSIFONAS-TRIPLIS-ENERGEIAS-KLEISTO-KYKLOMA-ATHRAYSTA-TZAMIA-EPIL-SYLLEKTES-TITANIOU-15-CHRONIA-GRAPTI-EGGYISI-KAI-SE-ATOKES-DOSEIS-ME-PISTOTIKES-KARTES.338601.html Είναι ο ποιο φτηνός που βρήκα και με 15/ετή γραπτή εγγύηση.Εάν τον έχει βάλει κανείς ή κάποιος τον ξέρει ας μου καταθέσει την αποψή του,εάν είναι καλός,εαν αξίζει κ.τ.λ.π Ρίξτε μια ματιά και στο παραπάνω Ling που έβαλα. Είναι αυτό ακριβώς που σκέφτομαι να πάρω.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
  • Δημιουργία νέου...