Προς το περιεχόμενο

panagiotisspu

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    168
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αλεξανδρούπολη Εβρος
  • Ενδιαφέροντα
    football

Ιστοσελίδα

  • Skype
    panagiotis_euaggelia

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.894 προβολές προφίλ

panagiotisspu's Achievements

  1. panagiotisspu

    Apple iPhone 12 Pro (Χρυσό/128 GB)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23/03/2024 09:58 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείτε το κινητό μου διότι αγοράσα το 15 ! Υπήρχε προστατευτικό οθόνης από την πρώτη ημέρα σήμερα βγήκε γιατί το καθάρισα , επίσης ήταν σε θήκη ..φυσιολογική φθορά , αν χρειαστεί επιπλέον φωτό και βίντεο στέλνω κ οποία άλλη λεπτομέρεια .. επιπλέον η μπαταρία είναι στο 78% και το ακουστικό πιθανόν να θέλει καθάρισμα γιατί δεν ακούγεται πολύ δυνατά ! Τώρα μετά το reset δεν το δοκίμασα … η τιμή που θα το δώσω θα είναι η τελική δεν θα ασχοληθώ με παζάρια .. θα προτιμηθεί άνθρωπος με κατάθεση στην τράπεζα .. οι περισσότερες μου συναλλαγές εδώ μέσα έτσι έχουν γίνει !! Ότι χρειαστείτε στην διάθεση σας !! παναγιωτης οποίος θέλει μου στέλνει πμ να στείλω το κινητό μου να μιλήσουμε ! Quick Specs Οθόνη: 6.1" Είδος οθόνης: OLED Κύρια Κάμερα: 12 MP Χρώμα προϊόντος: Χρυσό Ανάλυση εμπρόσθιας κάμερας : 12 MP Αποθ. Χώρος: 128 GB Βάρος: 189 g

    300 €

  2. panagiotisspu

    Xbox Series X Topic v4

    Τι ακριβώς Είναι αυτό ; Το μόνο που δοκιμάσαμε είναι κλήση μέσου αλλου Xbox κ μιλούσαμε , κανονικά ! Στο παιχνίδι μόνο δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα !
  3. panagiotisspu

    Xbox Series X Topic v4

    Πιθανόν , θα έχει γίνει αυτό που λες .. πως μπορω να κάνω άρση ; Γίνεται από το προφίλ τις επικ ;; Η πρέπει να κάνω κάτι άλλο ..; Ευχαριστώ πολύ !
  4. panagiotisspu

    Xbox Series X Topic v4

    Ναι παίζουν συνεχεια τα παιδιά .. πως μπορεί να σχετίζονται μεταξύ τους ;;
  5. panagiotisspu

    Xbox Series X Topic v4

    Όλα αυτά τα έχω στο everybody.. πραγματικά έχω σκάσει ..
  6. panagiotisspu

    Xbox Series X Topic v4

    Ναι λάθος δικό μου , έχεις δίκαιο το series X είναι αλλά .
  7. panagiotisspu

    Xbox Series X Topic v4

    Πως μπορω να το τσεκάρω αυτό φιλε ,;; Στο Fortnite γίνεται μόνο αυτό … αν έχει γίνει αυτό που λες υπάρχει τρόπος να το βγάλω ;; Στα ρωτάω αυτά δεν έχω ιδέα .. έκανα ότι υπήρχε κ τίποτα … και πως μπορεί να φας ban ??λογικα θα μπορούσα κάπου να δω .. ας πούμε ποσό καιρό Είναι το ban .?κάθε βοήθεια δεκτή
  8. panagiotisspu

    Xbox Series X Topic v4

    Καλησπερα , σε όλους έχω εδώ και καιρό πρόβλημα στο Xbox series one με το παιχνίδι Fortnite δεν με αφήνει να μπω στο party channel , δεν μπορω ούτε να ακούσω ούτε να μιλήσω .. έχω κάνει τα πάντα μέχρι κ τα χειριστήρια έστειλα στο Αβουργο .. πήρα χειρ από αλλου κ πάλι το ίδιο , δοκιμαστικάν τα χειριστήρια σε άλλο Xbox στο ίδιο παιχνίδι και δουλεύουν κανονικά … έκανα απλό ρεσετ , έκανα factory reset αλλά το πρόβλημα παραμένει το ίδιο … δεν ξέρω αν το έβαλα στο σωστό νήμα ! Παρακαλώ για την βοήθειας !
  9. Έγινε το update κ εν μέρη λύθηκε κάτι !! Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας !
  10. Βλέπω κ ξανά βλέπω , το προσπάθησα πάλι και λειπει αυτή η επιλογή … voice channel ( filled match) ! Δεν την εμφανίζει καν ίσως αν την έβγαζε θα μπορούσε να παίξει καθώς κάνω όλα τα βήματα !
  11. Δυστυχώς έκανα τα πάντα , ότι ακριβώς έλεγε και ακόμα παραμένει το πρόβλημα …όλα τα βήματα ένα ενα
  12. Καλησπερα , παιδιά .. ποσό γρήγορα προχωράει η τεχνολογία και δεν μπορούμε να την ακολουθήσουμε , εμείς οι μεγαλύτεροι !! Αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα ο Γιος μου στο Xbox παίζει αυτό το Fortnite, αλλά μετά από κάποια ενημέρωση που έγινε , δεν του ανοίγει το μικρόφωνο στο party chanel με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ακούσει ούτε κ να μιλήσει ..πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση στο Xbox κ μου είπαν ότι η λειτουργεία των ακουστικών του είναι σωστή όπως κ κονσόλα , το θέμα είναι στο παιχνίδι , μπορεί κάποιος να μου δώσει μια λύση , σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων !!
  13. Σε ποιον απευθηνεσαι κύριε bourdoula ??? Δεν νομίζω να σου ζήτησα η να είπα κάτι εγώ ....μάλλον δεν έχεις μάθει να διαβάζεις σωστά θα σε παρακαλέσω να είσαι ποιο προσεκτικός την επόμενη φορά
  14. Αυτό σκέφτομαι να κάνω... ευχαριστώ πολύ!!
  15. Εκανα αλλά αυτό δεν σβήνει ..
  • Δημιουργία νέου...