Προς το περιεχόμενο

pierrelerous

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    105
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.045 προβολές προφίλ

pierrelerous's Achievements

  1. Καλησπερα και παλι. Εγινε κανονικα η εγκατασταση με iboot και snow leopard. To θεμα ειναι τωρα οτι δεν κανει boot το laptop αν δεν υπαρχει το cd με το iboot στο drive. Επισης δεν μου εχει βρει ηχο,καρτα γραφικων,και δε δουλευει keyboard και touchpad. Ετρεξα κανονικα multibeast αλλα τιποτα. Και κατι τελευταιο. Παω να φτιαξω bootable usb με unibeast και mountain lion απο app store και συνεχεια βγαζει error. Καποια λυση ?
  2. ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. εχει δουλεια, αλλα πιστευω θα αποζημιωθω στο τελος !
  3. ευχαριστω για την απαντηση. οποτε απο οσο ξερω και ειδα, κανω εγκατασταση το iAtkos ML2 σε virtual pc πρωτα για να φτιαξω bootable usb με unibeast Κτλ και μετα με το usb αυτο αρχιζω κανονικα εγκατασταση στο laptop. το usb θα περιεχει unibeast, multibeast και mountain lion μεσα ? ποια εκδοση ? απο τo app store η retail ? και τελος υπαρχει καποιο Link για αντικατασταση atheros ? φανταζομαι δεν θα ειναι δυσκολο για να γινει.
  4. καλησπερα στο φορουμ του insomnia. εχω το παρακατω λαπτοπ με τα εξης χαρακτηριστικα. Asus K55VD, i7 3630QM 2.4GHZ, 8GB DD3, INTEL HD GRAPHICS 4000 & NVIDIA 610M, SSD SAMSUNG 256GB 840PRO. ειναι εφικτη η εγκατασταση Mac OS Mavericks η πρεπει να παω σε Mountain Lion ? επισης ειδα οτι ισως υπαρχουν προβληματα με το wi-fi. το λαπτοπ εχει Qualcomm Atheros AR9485. ειναι συμβατος ?
  • Δημιουργία νέου...