Προς το περιεχόμενο

tolic-in

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    11
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με tolic-in

  • Ημερομηνία γέννησης 11/01/1983

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

tolic-in's Achievements

  1. Πες τα χρυσοστομε!!! ειμαι 31 , και τη γενια που αναφερεσαι , των 40αρηδων που ξεκινησαν με amstrad τους εχω (παντα τους ειχα ) πολυ respect.!! εγω ειχα την αυτογνωσια οτι ειμαι φλωρος και ζω στην πολυτελεια με MSDOS και τα πρωτα windows μπροστα στους παλιοτερους.., δε πειραζει, το παιδακι μπορει να ζει σε εναν πολυ περιορισμενο κοινωνικο κυκλο και να μην του δινεται η δυνατοτητα να συναναστρεφεται με πληθος ατομων και ποικιλια ηλικιων. αλλο ειναι να γνωριζεις 5 40αρηδες και αλλο 100 ωστε να εχεις αντιπροσωπευτικο δειγμα.
  2. ποιων γονεων ρε φιλαρακι μου? τι λες? λες αυτα που λες για τους 40αρηδες? (και δεν ειμαι καν κοντα στα 40..) πρεπει να εισαι το πολυ 17 χρονων, η απλα να μην εχεις αισθηση του τι κυκλοφορει.. τελος παντων. - το διαβασαμε παλι το κορυφαιο μας εδω... ψαξου λιγο αδερφε. φιλικα παντα!
  3. Μπα! καμια σχεση με αυτο που νομισες. αυτο που υπαρχει αυτη τη στιγμη ειναι ισχυρες( ισχυροτατες) ενδειξεις πως το τσιγαρο θεραπευει προβληματα στην εντερικη χλωριδα. προβληματα που ακομη και η κορτιζονη δεν καταφερνε τιποτα. μιλαω για προβληματα που χρηζουν μεταμοσχευσης εντερου. οι γιατροι προτεινουν ( με επιφυλαξη παντα) 1-4 τσιγαρα το πολυ την ημερα. καταλαβαινεις λοιπον οτι δεν ευεργετει εναν υγειη οργανισμο, απλα θεραπευει καποια σοβαρα θεματα. οι ιδιοι οι γιατροι λενε πως δεν εχει αποδειχτει κατι με ερευνα( τουλαχιστον μεχρι πριν 6 χρονια) , αλλα ... μαντεψε! ναι ειναι αληθεια. θεραπευει καποιες περιπτωσεις.
  4. βασικα,.. το τσιγαρο κανει κακο σε καποια πραγματα και καλο σε καποια αλλα.. δηλαδη μπορει να βγει μια ερευνα και να λεει εν μερει την αληθεια. δηλαδη οτι το τσιγαρο κανει καλο. ετσι απλα. εννοωντας οτι το τσιγαρο κανει καλο σε καποιους τομεις της υγειας. ετσι και καθε ερευνα μπορει να αναφερει εν μερει την αληθεια. πχ η χρηση κινητων δεν βλαπτει. χωρις να σου αναφερει τις προυποθεσεις που δεν βλαπτει. (μπορει να ειναι βλαπτικη ηχρηση τους με πανω απο 5 ωρες χρησης την ημερα.
  5. H φαση ειναι οτι οσοι ασχολουνται με μαρκετινγκ και διαφημιση βλεπουν πραγματα εδω μεσα που ειναι τοσο πολυ για γελια , που στην τελικη λες απο που να το ξεκινησω και τι να απαντησω και στην τελικη γιατι να ανοιξω εγω τα ματια στα προβατα. τουλαχιστον βλεπεις πως επιδρα η διαφημιση στη μαζα.. αυτο το τοσο "σοβαρο" ποστ ειχα να κανω . και οποιος καταλαβε καταλαβε.
  6. tolic-in

    Παρουσίαση Nokia Lumia 520

    το 620 εχει 165 ευρω.
  7. Και μακαρι η προσεχης αναδιοργανωση της MS να μην ειναι λογος για περαιτερω καθυστερησεις στο WP8 λειτουργικο. ειναι κριμα!
  8. Στο πρωτο κομματι διαφωνω καθετα , απο την αρχη , (lumia 920) κρινω τισ τιμολογιακες πολιτικες αριστες, δεδομενων ολων τον παραγοντων την καθε χρονικη στιγμη. ο ρυθμος πτωσης των τιμων σε ολες τις wp8 συσκευες ειναι αξιοθαυμαστος! ( Ειναι εκπληκτικο για παραδειγμα , πως μπορεις να βρεις το lumia 620 με ολα οσα προσφερει, συμπεριλαμβανομενης και της αισθητικης του και του σχεδιασμου,,με 160 ευρω.) Η εμπειρια χρησης, και το value υπερτερει τρομαχτικα μπροστα σε οποιαδηποτε αλλη συσκευη, (fluid wp8! best gps/navigation ποιοτητα κατασκευης κλπ.. γι αυτο που λες για το office συμφωνω απολυτα. !
  9. νεο-ελληνας ξερολας, αντι-δημοκρατης , εχει την αποψη του και δεν ακουει την αποψη του διπλανου του(που ισως να ακουσει και κατι καινουριο ) κι οταν λεω δεν ακουει την αποψη του διπλανου του εννοω οτι δεν τον αφηνει καν να ολοκληρωσει την αποψη. Στο μεταξυ, η αποψη του συνηθως δεν προερχεται απο καποια γνωση ή μελετη, αλλα απλα καπου την ακουσε. αν του νεο-ελληνα δεν του θιξεις το προσωπικο του συμφερον δεν θα αγωνιστει για το δικαιο. απαιδευτος λαος η μαλλον εκπαιδευμενος απο τη συγχρονη τηλεοραση. σκουπιδαριο. θυμα του lifestyle ντεμεκ και δηθεν. ποσο λυπαμαι. ειμαι 27 και θυμαμαι τον εαυτο μου να αναρωτιεται απο τα 17 μου γιατι πρεπει καποιος να εχει γνωστους σε θεσεις, και γιατι απλα καποιος που πληρωνεται δεν κανει απλα την δουλεια του χωρις διακρισεις(παρτε το πιο απλο- εξυπηρετηση με χαμογελο ,ευγενεια και σαλιαρικο υφος στον κυριο με το κοστουμι ή τζιπ ή διευθυντικο στελεχος , ή , ή ....και εξυπηρετηση τυπου αντε να τελειωνουμε στον ταπεινο εμφανισιακα ανθρωπο(οσο υψηλη θεση και να εχει). καθως περνουσαν τα χρονια αρχισα να πιστευω πως για να το κανουν ολοι μαλλον αυτο θα ειναι το σωστο και απλα εγω εχω καποιο προβλημα προσαρμογης... ατελειωτα παραδειγματα και ολοι εχουμε ενα προχειρο στον νου. θα μπορουσα να γραφω ατελειωτα αλλα η ουσια ειναι αλλη, ο ελληνας παρα την ιστορια θα επρεπε να ταρακουνηθει εσωτερικα, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ! πανω απο ολα να γινει ικανος σε καθε περισταση και στιγμη να μπαινει στην θεση του αλλου. ΗΘΟΣ . ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ . ο καθενας θα επρεπε να φροντιζει για την εξελιξη του σαν ανθρωπος. ειναι οι βασικες αξιες της ζωης που πρεπει να επαναπροσδιορισει στο μυαλο του ο ελληνας. Οταν ακομη σημερα βλεπω παρκαρισμενα αυτοκινητα στη διαβαση πεζων, η μηχανες πανω στα ειδικα πλακακια του πεζοδρομιου για τυφλους και επιπλεον αν σε δουν να ακουμπας το εν λογω αυτοκινητο η μηχανη πανω στην προσπαθεια να περασεις, σε κοιτανε σαν λεπρο οι εκαστοτε ιδιοκτητες των, τοτε καταλαβαινουμε ποσο αναπηρη νοητικα ειναι η κοινωνια που μας φτιαξανε. μεχρι το προβλημα να φτασει στον κ$λο μας παντα... ειναι καιρος οχι για αλλον διχασμο και διαχωρισμο μεταξυ μας, αλλα για κοινοτητα ομοψυχια αλληλοβοηθεια..
  • Δημιουργία νέου...