Προς το περιεχόμενο

TO_PAIDI

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    42
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με TO_PAIDI

  • Ημερομηνία γέννησης 24/08/1994

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.384 προβολές προφίλ

TO_PAIDI's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

39

Φήμη

  1. Προσωπικά έχω μανία με τα προϊόντα που αντέχουν στον χρόνο. Από τα πιο απλά, όπως πένα αντί για στυλό, κλασσική μηχανή ξυρίσματος αντί για πλαστικό ξυραφάκι μέχρι το κινητό ή τα ρούχα.
  2. TO_PAIDI

    Remarkable 2

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 08/04/2024 03:44 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Πωλείται σφραγισμένο το paper tablet της remarkable. Η τιμή πώλησης από την εταιρεία είναι στα 547 ευρώ. Περιλαμβάνονται όλα όσα φαίνονται στο 2ο screenshot. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά: https://remarkable.com/ Προτιμώ να γίνει η πώληση χέρι με χέρι στην Αθήνα, αλλά αν υπάρχει ενδιαφέρον και από επαρχία θα βρούμε τρόπο ολοκλήρωσης της συναλλαγής.

    500 €

  3. TO_PAIDI

    Πόσo να πουλήσω..?

    Καλησπέρα σας. Κέρδισα σε μια κλήρωση, ένα paper tablet, το remarkable 2. Προσωπικά, ούτε θα το αγόραζα από μόνος μου, ούτε νομίζω ότι θα μου είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στην καθημερινότητα. Ποια είναι η σωστή τιμή για να το πουλήσω? ΥΓ1. Το προϊόν είναι σφραγισμένο. ΥΓ2. Περιλαμβάνονται θήκη και πενάκι. Ευχαριστώ.
  4. Καλησπέρα, Εμάς στη δουλειά(τράπεζα) υπάρχουν κάποια tablet στην είσοδο που είναι πάντα ανοικτά και σκανάρεις εκεί την κάρτα. Έχουμε όμως και τη δυνατότητα να κάνουμε check in και check out από εφαρμογή που έχουμε στα PC μας.
  5. TO_PAIDI

    Παραδοσιακό ξύρισμα

    Οι λεπίδες που είχε μέσα η King C δε μου άρεσαν καθόλου. Δεν ξέρω αν εγώ έκανα κάτι λάθος αλλά μου φάνηκε πραγματικά μεγάλο παίδεμα να ολοκληρώσω το ξύρισμα. Με τις Astor Bic έγινε πολύ καλύτερη η δουλειά αλλά νομίζω ότι σηκώνει και ακόμα πιο κοφτερές λεπίδες. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο βέβαια γιατί αυτές έχει το supermarket και βαριέμαι να μπώ στη διαδικασία παραγγελίας για ένα πακετάκι λεπίδες. Στο κεφάλαιο κρέμα, είμαι και εγώ με Palmolive. Κάθε φορά που ξυρίζομαι αφήνει τρομερή αίσθηση στο δέρμα.
  6. Εγώ πάντως όταν χρειάζομαι ψιλά πάω στο μετρό και παίρνω εισιτήριο με 10ευρω. 🫡
  7. TO_PAIDI

    Stratego?

    επιτέλους επέστρεψε! https://play.stratego.com/
  8. Εγώ πέρσι είχα πάει στην Εθνική Πινακοθήκη δωρεάν στο πλαίσιο της εν λόγω διάταξης της 1ης Κυριακής κάθε μήνα.
  9. Θέλω να κάνω μια ερώτηση φορολογικού περιεχομένου αλλά λέω να μη σπαμάρω με νέο θρεντ. Κάθε μήνα βλέπω μια κράτηση 5,5% του μισθού μου "Αυτασφάλεια μετά το 93". Αυτή η κράτηση γίνεται σε όλους τους μισθωτούς; Τι ακριβώς είναι;
  10. Στην εφαρμογή, δίπλα στο "Λογαριασμοί" πάτα αυτό το κουμπάκι και δες μήπως σου βγάλει επιλογή να επιλέξεις το λογαριασμό σου.
  11. TO_PAIDI

    Παραδοσιακό ξύρισμα

    Και εγώ αυτή έχω. Η πρώτη μου κι εμένα οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλες μηχανές. Φαίνεται στιβαρή κατασκευή, ειδικά αν υπολογίσω ότι την πήρα 15 ευρώ από Σκλαβενίτη. Με τις Gillette λεπίδες που είχε μέσα δεν γινόταν δουλειά αλλά με τις Astor πετάει.
  12. TO_PAIDI

    Παραδοσιακό ξύρισμα

    Τελικά όταν πήγα στο χωριό για τις εκλογές βρήκα το πινέλο του μακαρίτη του παππού μου. Αχρησιμοποιητο από το 1997 😀 Μια χαρά την κάνει την δουλειά του όμως. https://ibb.co/FXqv5Sw
  13. TO_PAIDI

    Παραδοσιακό ξύρισμα

    Σκλαβενίτη πήγα σήμερα και πήρα την κρέμα αλλά από πινέλα γιοκ.
  14. TO_PAIDI

    Παραδοσιακό ξύρισμα

    Πρώτη προσπάθεια σημερα με τη κρέμα της Nivea. Τελείως διαφορετική εμπειρία σε σχέση με τον παραδοσιακό αφρό, και να φανταστείτε δεν χρησιμοποίησα καν πινέλο. Κάτι ακόμα, έχετε να προτείνετε (φυσικά) καταστήματα στο κέντρο με προϊόντα του αθλήματος; Κυρίως για πινέλο ενδιαφέρομαι.
  15. TO_PAIDI

    Παραδοσιακό ξύρισμα

    Καλημέρα, Ενδύκνειται ο συνδυασμός παραδοσιακής μηχανής, εν προκειμένω της gillette king c, με τον κλασσικό αφρό του εμπορίου; Τη δοκίμασα για πρώτη φορά έτσι και ομολογώ πως απογοητεύτηκα λίγο. Ήθελε πραγματικά προσπάθεια για να ξυριστώ κανονικά.
  • Δημιουργία νέου...