Προς το περιεχόμενο

ThOmPsOn

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    163
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ThOmPsOn's Achievements

  1. αγορά απο origin βγάζει: 'your request could not be processed, We're unable to verify this credit card'. απ steam δουλευει κανονικα. Εχει αλλος παρομοιο προβλημα? thanks.
  2. 'Ισως θα έπρεπε να λιώνουμε τα games που ήδη κατέχουμε και μας αρέσουν και να μην αγοράζουμε day1 τα νέα. πχ. σειρά cod και bF, AC. (εξαιρούνται νέα IP) αυτό με τα Awards είναι ότι πιο ηλίθιο εχω δει. ειδικά στα trailer πριν καν βγει από την beta. PS. Steam Sales 4life -gabeeeeeeeeen^^ take my money!
  3. Poptime είναι απιστευτο κ δωρεαν. Αλλα διαβασα πως σε μερικες χωρες εχει γινει block από τους ISP οποτε δεν θα μου φανει παραξενο αν το μπλοκαρουν κ στην Ελλαδα. κατι ασχετο. του Yify που είναι http://yts.re εχετε προσβαση ?
  4. και 900series δεν έχουνε τουλάχιστον της Gigabyte.
  5. Η NVidia εχει καταργήσει τα NVIDIA stickers με τις 900 seires ?
  6. ThOmPsOn

    UPS BOOTs PC

    Αυτό σκεφτηκα και εγω και πηγα και απενεργοποίησα το WAKE ON LAN EDIT τα αλλα ηταν ήδη off edit 2 θα δοκιμασω την άλλη φορα που θα συμβει να γραψω στο cmd "powercfg -last wake"
  7. ThOmPsOn

    UPS BOOTs PC

    Είναι φυσιολογικό οταν το pc είναι OFF όχι sleep ουτε hibernate COLD Shutdown, να κανει boot οταν το ups ενεργοποιείται λόγο blackout η γενικος. Το ups που εχω είναι το APC1500VA αλλα νομιζω πως δεν εχει σχεση το UPS αλλα κατι στο bios. ευχαριστω.
  8. όχι γενικα δεν θελει format. θα χρησιμοποιησω το ddu που ειπατε και μετα θα κανω εγκατασταση την καρτα. ευχαριστω παιδια να'σται καλα.
  9. χθες μου ηρθε 970 και ακομα δεν εχω αποφασίσει αν χρειάζονται φορματ η όχι τα windows 8 με τη καινούργια κάρτα. εσεις τι λετε ? τy ps. από AMD σε NVidia.
  10. ThOmPsOn

    Dragon Age III: Inquisition

    τα 8 σλοτ στην μπαρα τη σας λενε ..
  11. όχι καταλαβα με το video στο youtube. να σαι κλ .
  12. τα κοιταω τωρα. θα σου στειλω pm καθως βγαινουμε off-topic. tyy
  13. δεν γράφεις/μιλιάς πολύ εε καλως ευχαριστω να'σαι κλ.
  • Δημιουργία νέου...