Προς το περιεχόμενο

T0m

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    101
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με T0m

  • Ημερομηνία γέννησης 07/06/1987

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Thessaloniki

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.927 προβολές προφίλ

T0m's Achievements

  1. T0m

    Dell Ultrasharp curved

    Καλησπέρα, Έχω την 34" σχεδόν 2 χρόνια τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Την χρησιμοποιώ για edit φωτογραφιών (ερασιτεχνικά) και δουλειά και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα. Είχα διαβάσει ότι μπορεί να δημιουργήσει κάποιο distorsion όταν κάνεις edit photo αλλά δεν το έχω αντιληφθεί προσωπικά. Δεν γνωρίζω για ποιά χρήση την θέλεις αλλά προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.
  2. Το mobile key είναι κάτι που υπάρχει εδώ και περίπου 2 χρόνια στα ξενοδοχεία. Δεν είναι κάτι καινούριο νόμιζω..
  3. Υπήρχε κάποιος λόγος για το συγκεκριμένο post? Το να λες κάτι χωρίς να προτείνεις λύση, ενώ αναφέρω πιο πάνω ότι τα έβαλα τα προιόντα για να μου πει ο κόσμος αν υπάρχουν ενναλακτικές/καλύτερες προτάσεις και ότι χρειάζομαι βοήθεια γιατί έχει περάσει καιρός που τα κοιτούσα εντατικά, είναι πραγματικά ανούσιο. Aν θέλεις να βοηθήσεις όντως πες μου ποιά είναι η ενναλακτική έναντι των evo ή οποιαδήποτε άλλη προταση έχεις, αν θέλεις απλά να μου πεις ότι ανήκω στην κατηγορία των περισσότερων δεν με ενδιαφέρει.
  4. Καλησπέρα, Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Είναι μια πρώτη έρευνα αγοράς και δεν καίγομαι να το πάρω σήμερα. Ο παλιός κρατάει λίγο ακόμα αλλά ξέρω ότι χρειάζεται να αλλάξω. Για κάρτα είχα στο μυαλό μου γύρω στα 600-700 max και ξέρω τι γίνεται αυτόν τον καιρό και γι αυτό έβαλα και το ερωτιματικό. Έβαλα τα συγκεκριμένα σε περίπτωση που κάποιος είχε να προτείνει κάποια εναλλακτική πρόταση για κάποιο από τα κομμάτια ή να μου πει για παράδειγμα "έχω αγοράσει αυτό και δεν είναι τόσο καλό, προτίμησε το κάτι άλλο". Έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ σοβαρά και έχω χάσει λίγο την επαφή.
  5. Καλησπέρα, Μετά από καιρό αποφάσισα να κάνω καινούριο σύστημα (δεν ξέρω αν η περίοδος είναι καλή). Μετά από έρευνα αγοράς θα ήθελα ένα feedback ή ενναλακτικές προτάσεις σε περίπτωση που κάποιο από αυτά που διάλεξα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό (vfm πρόταση που δεν πρόσεξα etc.). Δεν γνωρίζω για PSU και ζορίζομαι με την GPU (availability/price) Ποσό: Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο κυρίως λόγω των τιμών στις κάρτες γραφικών Ειδικά προγράμματα: photoshop/premier Χρήση: δουλειά και gaming Οθόνη: 1x34 (dell u3419)/1x34 (dell aw3420) περιφερειακά: όχι Συναρμολόγηση: εγώ Τοποθεσία: θεσσαλονίκη (online) λειτουργικό: όχι παρακάτω είναι αυτά που έχω κατά νου: Lian Li - PC-O11 Dynamic Mini black | Glass window (glass window) 130 AMD Ryzen 5 5600X (6x 3.7 GHz, 65W) 360 MSI Mortar WiFi, AMD B550 (USB3.1, 1x M.2, yATX) 173 NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti 8GB GDDR6X (ASUS Dual) ? 32GB DDR4-3200 Corsair Vengeance Pro 210 970 EVO PLUS 1TB 169 970 EVO 1TB 141 Corsair H150i RGB Pro XT (Corsair H150i RGB Pro XT) 170 PSU ? Total: 1353
  6. T0m

    Απορίες για Google Ads

    Καλησπέρα, Για το 1) Τι είδους bidding έβαλες? Αυτά που σου λέει σαν νούμερα η Google είναι approx. Για παράδειγμα αν 10 άτομα ψάχνουν την λέξη insomnia και το κόστος της λέξης είναι 1€ (γιατί κάποιος έχει βάλει ότι θέλει να πληρώνει τόσο) και εσύ έχεις βάλει 0,5€ θα εμφανιστείς μόνο όταν του τελειώσει το daily budget ή τις ώρες που έχει βάλει ο άλλος να μην εμφανίζεται. Δεν είναι guarantee ότι εφόσον έβαλες 100€ θα τα φάει όλα. Αν υπάρχουν άλλοι που πληρώνουν πιο πολλά θα εμφανίζονται αυτοί. Δεν ξέρω αν σου βγάλει νόημα. Για το 2) Αν διαβάσεις το ? δίπλα στο headline σου λέει το παρακάτω. Βέβαια το πρώτο παράδειγμα με το τηλέφωνο για headline που δείχνεις δεν το έχω ξαναδει. Πρέπει να κοιτάξεις τι έχεις βάλει στα πεδία σαν headlines etc. Your headlines and other parts of your ad (including extensions) may show in different configurations based on the device that a potential customer is using, or when Google Ads predicts that it may improve your performance. όσον αφορά τις επιπλέον υπηρεσίες θα πάς όπως σου δείχνω στην εικόνα στα extensions. (αν δεν το γνωρίζεις καθόλου καλό είναι να δεις κανα 2 βιντεάκια που θα σε καθοδηγήσουν). Επίσης δεν γνωρίζω αν το έκανες έτσι αλλά το τηλέφωνο το βάζεις όπως φαίνεται στην άλλη φωτογραφία στο call extension. 3) Αν θέλεις να το κάνεις μόνος αυτό γιατί είναι καλό εργαλείο και οντως φέρνει πωλήσεις/conversions (ανάλογα με τον στόχο που έχεις θέσει), καλό είναι να κάνεις τουλάχιστον το training που έχει η ίδια η google ή γενικότερα βιντεάκια στο youtube που έχει άπειρα. p.s. έχω κάποιο θέμα και δεν μπορώ να ανεβάσω τα print screen :S
  7. Nictech θα πρότεινα, την έχω σχεδόν 2 χρόνια και είμαι ευχαριστημένος. Θα πρέπει βέβαια να δεις αν σε καλύπτει το δίκτυο τους. Αν κάνει 6μηνο ή 12μηνο του βγαίνει στα 15€ και πιάνει 25d/3up με ελάχιστη απόκλιση.
  8. Βάση αυτών που ακούγονται θα περίμενα μέχρι να βγει το S. Πολλοί από αυτούς που κάνουν reviews λένε το είναι σαν filler το 11 μέχρι να βγάλουν το 11s με δακτυλικό αποτύπωμα, 90hz etc όπως αναφέρουν και παραπάνω. Δεν γνωρίζω βέβαια κατά πόσο είναι αλήθεια και στέκει αλλά προσωπικά πάντα προτιμούσα τα S μοντέλα γιατί ήταν πιο optimized και διορθώσεις μικρών λαθών.
  9. Είχα ρωτήσει κάπου ανάμεσα στα σπαμ αλλά ίσως να χάθηκε, πιστεύετε ότι θα πέσει και η τιμή του ipad pro (11/12,9) τώρα που θα ανακοινωθούν τα καινούρια?
  10. Άξίζει να περιμένει κανείς για αγορά του ipad pro 11"? Είδα πως υπάρχουν εκπτώσεις σε iphone & macbook pro αλλά όχι σε ipad. Υπάρχει περίπτωση μετά την ανακοίνωση να γίνει κάτι παρόμοιο? Επειδή δεν παρακολουθώ τι γίνεται συνήθως μετά τις ανακοινώσεις και επειδή μέχρι τώρα δεν πολυαναφερόταν το update και σε αυτά μου δημιουργήθηκε η απορία.
  11. Βρήκα αυτό για το ipad pro. On the iPad side, Apple will refresh its iPad Pro this year, with updated versions of the 11-inch and 12.9-inch models that will get spec bumps, plus better cameras, but otherwise remain the same in terms of form factor. The entry-level iPad will also get an update, with a screen size increase from 9.7 inches to 10.2 inches, which could mean that it also slims down its bezel and does away with the dedicated Home button, though Bloomberg doesn’t make mention of how it will actually change to accommodate the larger display size.
  12. Δεν μπορώ να καταλάβω... Ωραία τα specs, ωραία όλα... αλλά είναι τυφλοί αυτοί που τα βγάζουνε ή εγώ δεν έχω γούστο? Μία το iphone, μία αυτό και θέλω να ξεράσω... Τα βλέπω και μου έρχεται κάτι τέτοιο στο μυαλό και απορώ αν πληρώνεται αυτός που τα σχεδιάζει.. Δεν είναι κάτι πρωτεύων το design το ξέρω, αλλά παίζει ρόλο, για μένα τουλάχιστον και ιδίως σε κάτι που θα το βλέπω κάθε μέρα..
  13. Καλησπέρα σας, Δεν γνωρίζω αν είναι το σωστό μέρος γι αυτό που θέλω να ρωτήσω. Θέλω να αγοράσω το ipad pro 11 / 256gb. Με λίγο ψάξιμο είδα ότι οι τιμές είναι από σχεδόν 900€ έως 1150€. Επειδή όμως δεν ξέρω την αξιοπιστία των καταστημάτων θα ήθελα την γνώμη σας. Από πού θα μπορούσα να το αγοράσω έχοντας το κεφάλι μου ήσυχο για το after sales service? Εδώ & εδώ είναι τα διάφορα καταστήματα από best price & Skroutz. Η διαφορά στην τιμή είναι σεβαστή, αλλά από το να μου τύχει κάτι και να με κρεμάσουν στην εξυπηρέτηση, προτιμώ να τα πληρώσω.
  14. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να μοιραστώ τον πόνο μου και να ρωτήσω για βοήθεια. Όλα ξεκίνησαν όταν στις 15 Μαρτίου χωρίς να το πολυσκεφτώ έκανα αίτηση για να έχω για 1 χρόνο ίντερνετ στην Nova περιμένοντας την HCN να σκάψει μέχρι το σπίτι μου. Ο πρώτος πωλητής "έχασε" τα στοιχεία μου. Ο δεύτερος είπε πως μέσα σε 10 εργάσιμες θα έχω ίντερνετ, κάτι φυσικά που δεν έγινε και όταν πήρα τηλέφωνο μου είπαν πως είναι 20 οι εργάσιμες τελικά. Πέρασαν και οι 20 μέρες και φτάνουμε για να μην το τραβάω στο σήμερα 23/05 που ακόμα δεν έχω ίντερνετ, με 4 τεχνικούς να έχουν περάσει από το σπίτι (την πρώτη φορά έγινε λάθος στην οδό, την δεύτερη στο box, τρίτη, τέταρτη και πάει λέγοντας) χωρίς όμως αποτέλεσμα. Όταν τους είπα πως αγανάκτησα και πως αν δεν μπορούν να πάω αλλού γιατί το χρειάζομαι για δουλειά το ίντερνετ, μου είπαν πως θα πρέπει να πληρώσω 60€ ή κάτι τέτοιο και όταν τους είπα πως δεν μου έχουν βάλει καν ίντερνετ και πως 2 μήνες περιμένω σαν το χαζό μου λένε δεν έχει σημασία. Καταλαβαίνω ότι είμαι ηλίθιος που υπέγραψα αλλά δεν υπάρχει κάτι που να με προστατεύει εμένα? Μπορεί δηλαδή να τραβήξει για 1 χρόνο και να με έχουν στο περίμενε? Δεν μου φαίνεται λογικό και ήθελα αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει.
  • Δημιουργία νέου...