Προς το περιεχόμενο

kostas38a

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    27
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με kostas38a

  • Ημερομηνία γέννησης 14 Μαΐου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

kostas38a's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Ακριβώς αυτό κάνω και εγώ. Τελικά η P900 είναι καλύτερη αγορά από την χάλια P610 (πλάκα κάνω).
  2. Καλημέρα, απίστευτη προσφορά στα 179 ευρώ, δίνω 200 ευρώ για όποιον δεν την θέλει, έχω την P510 (42x δεν έχει wifi και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος) και την DSLR D3300. Όποιος θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την φωτογραφία θα πρέπει να πάρει φωτογραφική μηχανή DSLR (πχ ΝΙΚΟΝ D5300+ ή D7100+ KAI ΦΑΚΟΥΣ από 600+ ευρώ το πακέτο) με το λιγότερο +420 ευρώ. Καλώς ή κακώς υπάρχουν κάποιοι που όταν δεν προλάβουν κάποια προσφορά αρχίζουν τα αρνητικά σχόλια (βάζει προσφορά το πλαίσιο cpu intel i3 στα 80 ευρώ και εγώ αρχίζω να γράφω οτι o intel I7 είναι καλύτερος).
  3. ΤΕΛΙΚΟ: Μιλησα σήμερα με forthnet και δεν θελει ανανεωση αν κανεις την παραγγελία online.
  4. Για να μην νομιζει κάποιος, οτι προσπαθώ να σας πεισω να μην αγορασετε την προσφορά, εγω εχω παραγγείλει το 8αρι και μου εστειλαν το ακόλουθο mail: "Αγαπητέ συνδρομητή, Με αυτό το email θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την παραγγελία σας και να σας ενημερώσουμε πως έχει δρομολογηθεί. Η παράδοση του προϊόντος θα γίνει με αντικαταβολή μέσα σε 15 εργάσιμες ημέρες. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 211 9559118. Μη χάσετε κάθε εβδομάδα τις νέες προσφορές & κληρώσεις που υπάρχουν στο “ Nova Προνόμια” (www.forthnet.gr/pronomia) μόνο για εσάς… γιατί αξίζετε ακόμα περισσότερα! Με εκτίμηση, Nova Προνόμια". Θα πάρω τηλέφωνο αύριο Δευτέρα για διευκρινίσεις.
  5. Μου το είπαν απο πλ.Βικτωριας, οτι ξεκινάει πάλι η ιδια συνδρομή που έχεις με την παραλαβή του MLS για 18 μήνες.
  6. Εμένα μου είπαν από Forthnet κατάστημα οτι θέλει και 18μηνη συνδρομή από την ώρα που θα το παραλάβεις.
  7. Ρωτάω για το firmware update. (ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ απο στικακι μου είπατε αλλα εγω ειχα κολλησει με καλώδιο)
  8. καλησπέρα, με τι καλώδιο το σύνδεσες? Γιατί στην μεγαλη Usb σε συνδεση με το pc δεν κανει τιποτα.
  9. ποια ποιότητα ήχου? μπορείτε να γράψετε ποιο προγραμμα χρησιμοποιείτε?
  10. Καλησπέρα, παρέλαβα και εγω αλλα εχει πολύ θόρυβο και παράσιτα και δεν μπορώ να το μαζέψω.
  11. Δυστυχως δεν ειμαστε ολοι large, θελουμε αμεσα να παρουμε πισω τα χρηματα μας γιατι το refund επρεπε να το κανουν μονοι τους χωρις να τους το ζητησουμε. ΑΓΧΟΣ δεν εχουμε, ΛΑΘΟΣ όμως δεν έκαναν όπως σωστά δεχονται καποιοι συμφορουμιτες μας. Mail σε εμενα που πληρωσα με paypal δεν εστειλαν γιατί? Δεν έχουν κανει cancel την παραγγελια μου γιατι? για να παμε σε despute ή όπως αλλιως λέγεται και να το τραβηξουν σε χρόνο όσο τραβάει. Νομίζω οτι το paypal μας κραταει καποιο ποσό. Πως κάνουμε full refund στο paypal γιατι κατι γραφει για 45 μέρες και να απαντήσει ο πωλητής κλπ. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Δεν μου εχουν στειλει καποιο mail που να δειχνει οτι δεν θα μου το στειλουν.
  12. Πως κάνουμε full refund στο paypal γιατι κατι γραφει για 45 μέρες και να απαντήσει ο πωλητής κλπ. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Δεν μου εχουν στειλει καποιο mail που να δειχνει οτι δεν θα μου το στειλουν.
  13. Δείτε τα 3 τελευταια μου post, υπαρχει η απαντηση του paypal και η αυτοματη απαντηση απο tinydeal με Order Number: 2920046020890001920733 και στα δυο
  14. Πλήρωσα και τωρα μου ζηταει να διορθώσω την παραγγελια γιατι δεν εχει το τηλεφωνο να στείλει.
  15. Παιδιά στις 16.28 πληρωσα, πολυ νωριτερα απο πολλους άλλους συμφορουμιτες, δειτε την μικρη φωτο στο τελος του προηγουμενου μου post γραφει order list πανω πανω. και το αυτοματο mail απο το tinydeal.
  • Δημιουργία νέου...