Προς το περιεχόμενο

menostospitimou

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    56
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

menostospitimou's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

65

Φήμη

  1. Μόλις το γκούγκλαρα αλλά δεν μου φαίνεται καλή ιδέα. Αν είσαι πάνω από 40, έχεις ήδη λιώσει στην γυμναστική πάνω από 2 χρόνια και δεν έχεις λίπος πουθενά αλλού, τι να σου πώ, σκέψου το. Αλλιώς δεν μου φαίνεται καλή ιδέα. Έχεις ήδη μιλήσει με γυμναστές και διατροφολόγους για το θέμα?
  2. Ότι και να βάλεις έχε υπ'όψην σου ότι το μηχάνημα δεν πρέπει να συνδεθεί στο ιντερνετ. Δεκάδες εκατομμύρια μηχανήματα είναι ήδη μολυσμένα και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μολυνθεί και το δικό σου. Πέρα από το ότι θα έχεις προβλήματα με το δίκτυο, μπορεί να χάσεις όλη τη δουλειά σου και τα αρχεία σου.
  3. Μπορείς να δοκιμάσεις το δισκο με το caddy σε άλλο λαπτοπ να δεις μήπως έχει αυτό πρόβλημα? Αν παίζει, το πρόβλημα είναι 100% τα Windows 10 (τα οποία είναι γνωστό ότι κάνουν μαντάρα τους drivers και συχνά τους αλλάζουν μόνα τους). Αν δεν βρείς λύση εγώ θα πρότεινα Ubuntu
  4. Σε ένα παλιό netbook που είχα με Atom 1.6GHz δεν μπορούσα να παίξω 720p στο Youtube (αλλά μπορούσα τοπικά). Ίσως να τα παίζει αν είναι πιό καινούργιο μοντέλο και έχει τα codec hardcoded πάνω του (ή αν πλέον έχει υποστήριξη hardware acceleration στο browser σου ενώ σε εμένα δεν είχε). Γενικά οποιαδήποτε διακριτή κάρτα γραφικών και αν έχεις θα παίζει βίντεο 720p οπωσδήποτε. Αλλά για σκέτο τον Atom και ενσωματωμένα γραφικά δεν είμαι σίγουρος. Αν μπορείς καλά θα κάνεις να το τσεκάρεις στο κατάστημα μην ξοδεύεις άδικα παραπάνω λεφτά.
  5. menostospitimou

    Δίαιτα Atkins

    Για το να χάσεις βάρος θα κοιτάξεις να τρώς λιγότερες θερμίδες απ'ότι καταναλώνεις. Αυτό είναι το μόνο που παίζει ρόλο για να χάσεις βάρος, είτε τρώς μόνο λαχανικά, είτε τρως μόνο κρέας είτε τρως μόνο λευκή ζάχαρη. Το πως θα το χάσεις διατηρώντας την υγεία και την μυϊκή μάζα σου είναι άλλη υπόθεση. Δεν σου προτείνω ούτε Atkins ούτε keto ούτε άλλα υπερβολικά πράγματα. Δεν χρειάζονται και συνήθως δεν βοηθάνε. Να κοιτάξεις να τρως ισορροπημένα και όχι πολύ κατεργασμένα τρόφιμα (όχι junk food, όχι ετοιματζίδικα και σίγουρα όχι αναψυκτικά και energy drinks). Ένας καλός κανόνας είναι ότι για να χάσεις ένα κιλό λίπος πρέπει να χάσεις και 7500-8000 θερμίδες. Δηλαδή αν καθημερινά τρως 1000 θερμίδες λιγότερες απ' ότι καις θα χάνεις ~1κιλό την εβδομάδα, το οποίο είναι τυπικά το μέγιστο ασφαλές όριο. Να κάνεις έστω και ελαφρά γυμναστική για τους μυες σου (πέρα από περπάτημα/τρέξιμο) έτσι ώστε να μην χάσεις μυική μάζα. Εν κατακλείδι υπολόγισε περίπου πόσες θερμίδες καις, υπολόγιζε πόσες θερμίδες τρως, λίγη γυμναστική και αρκετή υπομονή.
  6. Φυσικά. Που ξέρεις σε τι κατάσταση είναι ο ιστός και η βάση του; Όρεξη έχεις να πέσεις να σκοτωθείς ή να ρίξει ο αέρας τον ιστό και την κεραία μαζί να φάνε κανέναν περαστικό;
  7. Έτσι νόμιζα και εγώ, αλλά σε Νορβηγία Σουιδία κτλ γίνεται της κακομοίρας από κουνούπια το καλοκαίρι διότι έχουν πολλούς βάλτους και λίμνες. Και επιπλέον στα δάση τους έχουν τσιμπούρια που μεταδίδουν τη νόσο του Lyme.
  8. menostospitimou

    BIOS Update

    Να χρησιμοποιήσεις το πληκρολόγιο...
  9. menostospitimou

    facebook k like

    Δοκίμασες να κάνεις το ποστ σου ενδιαφέρον?
  10. menostospitimou

    BIOS Update

    Και εμένα μου έβγαζε το ίδιο πρόβλημα σε μητρική Asus. Δεν το έκανε κάθε φορά, και δεν θυμάμαι αν λύθηκε μόνο του ή αν έκανα κάτι, αλλά μια εύκολη λύση είναι να βγάλεις το ποντίκι από την μπρίζα.
  11. Όταν μιλάς για ολόκληρο κείμενο, της google είναι ίσως το καλύτερο που υπάρχει. Φυσικά εξαρτάται και από την γλώσσα (που δεν την διευκρίνησες, και δεν είναι όλες το ίδιο). Αλλιώς υπάρχουν άλλες δύο εναλλακτικές. Το ένα είναι το πατροπαράδοτο λεξικό όπου θα πρέπει να κάνεις όλη τη μετάφραση με το χέρι και να παιδεύεσαι με ιδιώματα και λογοπαίγνια. Το άλλο είναι να προσλάβεις κάποιον.
  12. Ηλίθιοι άσπροι ρατσιστές και ηλίθιοι μαύροι ρατσιστές. Τίποτα καινούργιο.
  13. "Microsoft File Checksum Integrity Verifier" https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=11533 Υπ'όψιν δεν είναι το πιό πρακτικό, αλλά είναι σίγουρα καθαρό. Υπάρχουν μερικά που κάνουν και recursive hash όλα τα αρχεία σε φακέλους, με σωστό UI, αυτόματη σύγκριση, αποθηκεύουν τα hash αυτόματα κτλ. Αλλά δεν σου δίνει κανείς εγγύηση ότι είναι καθαρά.
  14. Υπό ποιά έννοια δεν μπορείς να πετύχεις τη σύνδεση? Δεν είναι ξεκάθαρο τι εννοείς.
  15. Ίσως υπάρχει πρόβλεψη και μπλοκάρει μόνο ότι αφορά την αποστολή προς άλλους χρήστες. Γενικά το transmission είναι πιό σταθερό και καλογραμμένο από το Deluge.
  • Δημιουργία νέου...