Προς το περιεχόμενο

nav

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    12
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με nav

  • Ημερομηνία γέννησης 16 Δεκεμβρίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

nav's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλημέρα! Μετακομίζω σε λίγες μέρες στα Άνω Πετράλωνα και ψάχνομαι σχετικά με τους παρόχους internet. Διαβάζω σε διάφορα forum για την κατάσταση που επικρατεί σχετικά με την αναβάθμιση του δικτύου της περιοχής. Επειδή η ADSL είναι μονόδρομος τελικά, αναρωτιέμαι, ποιος είναι ο καλύτερος πάροχος από άποψη σταθερότητας και ταχύτητας ; Ή τουλάχιστον, υπάρχει κάποιος πάροχος προς αποφυγήν ; Να σημειώσω ότι αυτή τη στιγμή έχω WIND ADSL και χρηματικά είναι το ίδιο είτε κάνω μεταφορά της γραμμής είτε διακόψω το συμβόλαιο, ώστε να συνδεθώ στα Πετράλωνα με διαφορετικό πάροχο.
  2. Καλησπερα ! Φοβερο το κολπακι του φιλου ! Δοκιμασα κι εγω αρχικα με χρεωστικη Enter Visa της Alpha Bank. Δε δουλεψε, αλλα δεν επεμεινα. Επειτα δοκιμασα με prepaid Visa της Attica και, ενω φανηκε οτι δουλεψε, με πηραν τηλεφωνο απο την Attica για επιβεβαιωση της συναλλαγης και μου ειπαν οτι δεν μπορει να πραγματοποιηθει η συναλλαγη λογω cc. Τελος, δοκιμασα με χρεωστικη Visa της Τραπεζας Πειραιως και δουλεψε κανονικα !
  3. Καλησπερα ! Θελω να αγορασω ενα aircondition 9αρι και ψαχνομαι λιγο αυτες τις μερες. Εχω βρει τα παρακατω : α) http://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/119346-panasonic-ue9pke β) http://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/114425-fujitsu-asyg09llcb γ) http://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/130980-morris-dcin27104#prettyPhoto Στον Κοτσοβολο μου πλασαραν πολυ το Panasonic. Μου ειπαν οτι εχει αρκετα υψηλη αποδοση με αρκετα χαμηλη καταναλωση. Κατα ποσο ειναι εμπιστη η Panasonic στα κλιματιστικα ? Η Fujitsu απ οσο γνωριζω ειναι εγγυηση στα κλιματιστικα. Να το προτιμησω ? Θα μπορουσατε να με βοηθησετε οσοι γνωριζετε μερικα πραγματα παραπανω για τα κλιματιστικα ? Ευχαριστω !
  4. Καλησπερα παιδια ! Εχω ενα προβλημα με το laptop της ξαδερφης μου. Η ξαδερφη μου βρισκεται στο εξωτερικο για σπουδες και μενει στην εστια του Πανεπιστημιου. Εκει εχουν ενσυρματη συνδεση σε καθε δωματιο. Προχτες μου παραπονεθηκε πως δεν εχει WiFi στην εστια και της προτεινα να χρησιμοποιησει το laptop ως hotspot ωστε να μπορει να εχει προσβαση και με το κινητο στο Internet. Καθως ειναι λιγο ασχετη με το αντικειμενο τη βοηθησα να κανει την ολη διαδικασια μεσω Skype ακολουθωντας αυτο το tutorial (δουλευω σε Linux λογω δουλειας και εχω να πιασω Windows πανω απο 3 χρονια ). Δυστυχως ομως το hotspot δε δουλεψε και της ειπα να το απενεργοποιησει για να το ψαξω περαιτερω αργοτερα. Απο εκεινη τη στιγμη αρχισαν τα προβληματα στο laptop. Πολλες φορες δεν συνδεεται στο Internet και αλλες συνδεεται, αλλα σερνεται ελλεϊνα. Στην αρχη πιστευα πως φταιει το δικτυο τους και την εβαλα να checkαρει laptop συμφοιτητριων της και να συνδεθει και απο αλλα δωματια, αλλα, τελικα, δεν τιθεται θεμα δικτυου :/ Εχω δοκιμασει Troubleshooting, Update στους Drivers της καρτας δικτυου, μεχρι και αν υπαρχουν trojan/malware που ισως το προκαλουν, αλλα δεν εβγαλα καμια ακρη . Εχετε καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει ? :/ Σπαω 2 μερες τωρα το κεφαλι μου και προσπαθω με χιλιους δυο τροπους να βρω τι φταιει και να το επιδιορθωσω και δεν βγαζω ακρη . Μηπως το παραπανω tutorial με οδηγησε στο να κανω καποια "ζημια" στις ρυθμισεις της καρτας δικτυου ? Ο,τιδηποτε αλλη πληροφορια θελετε να επισυναψω πειτε μου, καθως δε γνωριζω τι παραπανω να σας δωσω :/ . Ευχαριστω !
  5. nav

    Προβλημα με μηχανη espresso

    Ναι, γνωριζω πως δουλευουν. Το προβλημα ομως ειναι οτι δεν τρεχει νερο οπως θα επρεπε να τρεχει κανονικα, αλλα πεφτει σταγονα σταγονα (ουτε καν πολλες μαζι). Να φανταστεις για μια κανονικη δοση espresso χρειαστηκε να την αφησω ~7 λεπτα να τρεχει (με το μπρικι γεματο καφε).
  6. nav

    Προβλημα με μηχανη espresso

    Καθε μερα τη βαζω να τρεχει με νερο και ξυδι και δε βλεπω βελτιωση .Περισσοτερο ξυδι εχει περασει παρα καφες
  7. Γεια χαρα παιδια ! Εδω και λιγο καιρο εχω ενα προβλημα με τη μηχανη espresso (Izzy La Crema C201). Οταν τη βαζω να τρεχει χωρις το μπρικι απλα σταζει νερο, σαν σταγονομετρο ενα πραγμα . Της εκανα αφαλατωση, νομιζοντας οτι απλα εχει μαζεψει αλατα, αλλα και παλι τα ιδια .Να σημειωσω οτι πριν 6 μηνες περιπου δουλευε κανονικα, της εκανα και αφαλατωση τοτε, γιατι δεν της ειχα κανει ποτε, και δεν την ξαναχρησιμοποιησα. Εχει κανεις καμια ιδεα του τι μπορει να συμβαινει ?
  8. Γεια σας παιδια ! Θα ηθελα τη βοηθεια σας. Εχω κανει αιτηση στον ΟΤΕ για τηλεφωνο και ADSL απο τις 26 Σεπτεμβριου αλλα η αιτηση μου μου λενε εκρεμμει λογω ελλειψης δικτυου.Μιλησα με τους υπευθυνους και μου ειπαν οτι υπαρχουν γραμμες σε βλαβη και μπορουν να δουν αν επισκευαζεται καποια για να μου δωσουν.Καθε φορα που τους παιρνω τηλεφωνο ομως μου τα μασανε συνεχεια.Τι μπορω να κανω για να μου βαλουν επιτελους Internet ? Κανω τεραστια υπομονη, καθως ειμαι σε σχολη πληροφορικης και το χρειαζομαι.Υπαρχει καποια λυση σε αυτο το προβλημα ή να το παρω αποφαση οτι δεν θα δω φετος internet ? Επισης εχω κανει και στη forthnet αιτηση. Η κατασταση της αιτησης μου ειναι:
  9. nav

    Dell Inspiron N5110 15.6" - 599€

    user3650 σου ειπαν ποσα χρονια εγγυηση εχει απο τη Dell (αντιπροσωπεια) ? Αν γινεται,σε παρακαλω, checkαρε το στο site της Dell βαζοντας το Serial Number και ενημερωσε μας,γιατι ειχαμε αυτη την απορια Το παρηγγειλα και εγω χτες και μαλλον θα το εχω Παρασκευη ή Δευτερα.Ειναι δυνατο μηχανιμα.
  10. nav

    Dell Inspiron N5110 15.6" - 599€

    Πηγα και ρωτησα σημερα σε ενα καταστημα eshop,καθως με ενδιαφερει και εμενα αυτο το Laptop.Οχι δεν εχει γινει λαθος.Οντως εχει Windows στα Αγγλικα.Ρωτησα και για την εγγυηση και μου ειπαν οτι εχει 2 χρονια απο το eshop και δεν γνωριζε να μου πει οσον αφορα την εγγυηση απο την αντιπροσωπεια. Παντως απ' οτι καταλαβα ερχεται μεσω τριτου στο eshop,εξ ου και η χαμηλη τιμη του. Εσεις τι λετε ? Να προχωρησω στην αγορα του συγγεκριμενου laptop ή δεν αξιζει τον κοπο ?
  11. nav

    αναδρομή στην C

    Καλησπερα παιδια !Θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια στην αναδρομη. Εχουμε την παρακατω συναρτηση ... > f(int x,int *a,int *{ if(x>0){ f(x-1,a,; (εντολες) } if(x>0){ f(x-1,b,a); } } Στην αναδρομη ολες οι εντολες αποθηκευονται στη μνημη και εκτελουνται στο τελος με αντιστροφη σειρα.Εδω εχουμε 2 συνθηκες οπου καλειται η συναρτηση.Στη μνημη θα αποθηκευτουν μονο οι (εντολες) ή ολο το τμημα > (εντολες) } if(x>0){ f(x-1,b,a); } ωστε να εκτελεστουν μετα ?
  12. migf1 με μια πρωτη ματια που του εριξα με βοηθησε πολυ το "σουλουπωμα" σου ! Θα τον επεξεργαστω καλυτερα το σκ που θα εχω χρονο. Εχεις δικιο γι αυτα που λες περι readability του κώδικα .Αυτος ο κωδικας ηταν μια δουλεια του ποδαριου,λογω πιεσης χρονου
  13. Ωπ! sorry,δε διευκρινισα σωστα τι κανω. Αρχικα στη main διαβαζω τον αριθμο των παιχτων. Επειτα καλω την Game και στελνω τον αριθμο εκει και οριζω εναν πινακα με ν+2 θεσεις(οπου ν αριθμος παιχτων).Εκει γεμιζω τον πινακα με τον αριθμο καθε παικτη και στα δυα παραπανω κελια βαζω 0. Παρακατω,στη while,ελεγχω αν πχ. ο 1ος ειναι ζωντανος και βαζω 0 στο δευτερο.Αυξανω το μετρητη κατα 2. κ.ο.κ. μεχρι να συναντησει 0.Τοτε σταματαει η επαναληψη.Αυτος ειναι και ο λογος που εβαλα 2 παραπανω κελια με 0 στον πινακα για να μπορεσει να σταματησει στον πρωτο "γυρο" η while. EDIT:Καλυτερα ετσι
  14. Και με το δικιο σου ... Παρακατω εξηγω τι ακριβως κανει αυτο το "μπαχαλο" που εχω γραψει. 1)Φτιαχνω πινακα και στα κελια βαζω τον αριθμο του καθε παιχτη.Στον πινακα βαζω 2 παραπανω κελια και τα γεμιζω με 0.Μετα με μια while αναζητω τα κελια που δεν εχουν 0 και τους γραφω μεσα 0 αν δεν εχουν.Στο τελος ο μετρητης αυξανει κατα 2 και ο αριθμος των παιχτων μειωνεται κατα 1 (για καθε επαναληψη). Η επαναληψη σταματαει οταν συναντησει μηδεν σε καποιο κελι (εξ ου και τα 2 παραπανω κελια με 0 για να μπορεσει να σταματησει στον 1ο γυρο) 2)Με μια if εξεταζω αν εχω περιττο ή αρτιο αριθμο ΖΩΝΤΑΝΩΝ παιχτων.Αν ειναι περιττος ο τελευταιος ΠΑΝΤΑ οταν τελειωνει ο γυρος εχει το μαχαιρι.Κραταω τον τελευταιο,μετακινω ολους μια θεση μπροστα στον πινακα και βαζω τον τελευταιο πρωτο επειδη εχει το μαχαιρι και στον δευτερο γυρο σκοτωνει πρωτος.Μετα ταξινομω τον πινακα ως εξης: μετακινω με ταξινομηση ολα τα μηδεν στο τελος και κραταω τους αριθμους των παιχτων π.χ. 10305 --> 51030 -->51300 Αν ειναι αρτιος ο αριθμος των παιχτων το μαχαιρι γυριζει στον πρωτο οταν τελειωσει ο γυρος (προσοχη! στον πρωτο του συγγεκριμενου γυρου αν αριθμος αρτιος).Αρα κανω απλα μια ταξινομηση και μετακινω τα μηδεν στο τελος. 3)Ολα αυτα ειναι μεσα σε μια μεγαλη do while οπου εκτελειται μεχρι ο αριθμος των παιχτων να γινει 1,δηλαδη να μεινει ενας ζωντανος παιχτης ο οποιος ειναι και ο νικητης του παιχνιδιου.
  15. Βρε βρε βρεεε ! Να και ενας συμφοιτητης μου στο insomnia nik324 που την ειδες την ευκολη ?(συμφωνα με τις γνωσεις μας στη C παντα) 2 ημερονυκτα παλευα.Ολημερις την εχτιζα, το βραδυ γκρεμιζοταν ενα πραγμα .Και στο τελος εκει που ειχα βγαλει ενα αποτελεσμα (που νομιζω οτι ειναι σωστο) την εκανα compile και τιποτα .Παρακατω δινω τον κωδικα που εχω γραψει για την ασκηση με τους μελλοθανατους.Οποιος εχει ορεξη ας την κοιταξει και ας μου πει που βρισκεται το λαθος γιατι θα σκασω αν δεν το βρω. Οσο για το μπαχαλο με τις μεταβλητες δε θελω σχολια
  • Δημιουργία νέου...