Προς το περιεχόμενο

sostos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    144
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.032 προβολές προφίλ

sostos's Achievements

  1. sostos

    SSD - M2 NGFF

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 07/01/2024 02:51 μμ

    • Ζήτηση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Ζητάω Μ2 NGFF - SATA δισκο 500-1000

    50 €

  2. sostos

    NGFF - NvME

    Χρονια σου πολλα , και σε ευχαριστω παρα πολυ
  3. sostos

    NGFF - NvME

    Φιλε μου εχω 2 εξωτερικες θηκες NGFF , δεν ταιριαζει η εγκοπη που εχει ο NvMe, τι πρεπει να κανω ? Και ποια ειναι τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα , μεταξη τους. Πρεπει να παρω δισκους NGFF , που θα βρω ? Και ποια μαρκα ειναι η καλυτερη .....θα ειμουν ευγνομων εαν μου απαντουσες.
  4. sostos

    NGFF - NvME

    Τι διαφορα εχει μεταξυ NGFF και Nvme και ποιους δισκους να αγορασω για NGFF
  5. Καλημερα , ειμαι στην watt and volt , με πειραν απο ΙΡΩΝ ( μπλα ...μπλα ...μπλα ) ...., και απο το Φυσικο αεριο , για ρευμα και αυτονομη θερμανση αεριο, ............Ο ΙΡΩΝ ..μου ειπε πως και εμεινες στην πανακριβει WATT , Το φυσικο αεριο βλεπω εχει καλες τιμες ( της ποιο φτηνες σημερα ) , λογο οτι δεν καταλαβαινω και πολλα και υπαρχουν πολλες παγιδες της οποιες δεν της λεν ,.....ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΩ .? ( καταναλωση ρευματος το τετραμεινο χειμωνος ειναι περιπου 1300-1500 και μετα 1000-1200 )
  6. sostos

    PC I controller

    Ευχριστω , πολλες υπαρχουν αλλα ποια απο όλες ειναι συμβατή με windows 11 !!!!!!!!!
  7. sostos

    PC I controller

    Thanksssssssssssssss
  8. sostos

    PC I controller

    Παρακαλω εαν γνωριζει κανεις !!!! Ψαχνω μια pci καρτα να μου δινει εξωτερικα 4-7 USB 3 πορτες και να λειτουργουν με WINDOWS 11 να ειναι δοκιμασμενη και ποια μαρκα !!! Ευχαριστω
  9. Θα περιμενουμε μεχρι να γεννηθει το παιδι !!!!!!!!, πολλες αδικιες εγιναν....
  10. Φιλαρακια ...... Με κριτήριά διαλέγουν για την επιδότηση !!!! Η ανιψιά μου είναι ανάπηρη με 80% και φορολογική δήλωση 6000 € και έφαγε σουτ ….είναι λογικό ?
  11. Ειναι μεσα στην λιστα στα τελικα αποτελεσματα
  12. Γιατι δεν ειναι σωστο ? επρεπε να λεγει κατι αλλο ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ,
  13. Kαλημερα , παιδες περιμένουμε το SMS η παταμε καπου για να έρθει το SMS ? Ευχαριστω Ειμαι εδω και περιμενω , η αιτηση εγκριθηκε , ειναι στην τελικη λιστα....
  14. Καλησπερα , με 1200-1500 κιλοβατωρες το τετραμηνο σε πια εταιρεια να παω ? ειμαι σε watt and volt , δεκτα ολα ( παγια εντολη , συνεπεια κλπ ) φτανει να πληρωνο τα λιγοτερα.
  15. Ευχαριστω , αλλα δυστυχως ολα τα δοκιμασα ....Τιποτα ....Φιλε μου micos000 δυστυχώς το Docked in the teskbar δεν πατιέται.
  • Δημιουργία νέου...