Προς το περιεχόμενο

ip man

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    84
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ip man

  • Ημερομηνία γέννησης 06/06/1979

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

ip man's Achievements

  1. (Diablo "Immortal" announced 2018 )<- copy paste youtube μην ξεχνιόμαστε.
  2. λέτε να μην είμαστε μόνοι μή κλεβεται το νερό τού Ε.Τ
  3. Τι κάνατε ρε παιδιά τι χαλι είναι αυτό, πολύ καλύτερο σαφέστατο φιλικό κατατοπιστικό ευχάριστο το προηγούμενο έμπαινες και δεν ήθελες να βγεις κρίμα.
  4. Αντικατέστησα τελικά το ρουτερ της wind ZTE ZXHN H108L με TP-LINK TD-W8960N μήπως και οφείλονταν για της αποσύνδεσεις, τελικός διαπιστώνω οτι υπάρχει θέμα με την σταθερότητα της γραμμής, δεν με άφηνε να συνδεθώ σε online game μετράω ταχύτητα σε 24 που εχω 3.73Mbps ισως το zte να έκανε αποσύνδεση στις αυξομειώσεις της ταχύτητας ενω το tp- link δεν κάνει αλλά το πρόβλημα παραμένει.
  5. Σε ευχαριστώ super Goofy θα δοκιμάσω και με άλλο ρουτερ να δω τι γίνεται. Να σε ρωτήσω και κατι άλλο. Στο σπίτι μου μονοκατοικία Αθήνα στην μπριζα τηλεφώνου εχω 4 καλοδια 2 μπλε και 2 κόκκινα το 1 κόκκινο και 1 μπλε χρησιμοποιείται το άλλο ζεύγος τι είναι.
  6. Μπορεί μια γραμμή να δουλεύει απροβλημάτιστα χρόνια τώρα και σε αλους παρόχους ίντερνετ και να παρουσιάσει ξαφνικά πρόβλημά?
  7. bananakos ενημερωσε αν θες μετα την αλλαγη ρουτερ ειχες αλλες αποσυνδεσεις, εχω το ιδιο θεμα και εχω κανει τις απαραιτητες ενεργειες μεσο τηλεφωνικης εξυπηρετησης wind με ενημέρωσαν λυθηκε το προβλημα μου αλλα εξακολουθω να εχω αποσυνδεσεις απλως αλλαξε η ωρα που γινονται. Nα σημειωσω οτι ειμαι 3 χρονια στην wind και δεν ειχα καποιο προβλημα μολις ανανεωσα για αλλα 2 και αρχισαν τα προβληματα, απο την μια λεω να αλλαξω ρουτερ απο την αλλη λεω να μην μπω σε ασκοπα εξοδα και να αλλαξω εταιρια αφου και αυτοι με ενημερωσαν οτι δεν πρεπει να φταιει το ρουτερ.
  8. Δεν θα αγοραζα κατι απο Msystem πλεον μετα την αντιμετωπιση που ειχα οτι και να αγορασεις απο εκει η εγγύηση καλυπτει μονο τον αρχικο αγοραστη ισχυριζονται δηλαδη αν παρεις μια καρτα γραφικών και την πουλησεις σε 6 μηνες και του χαλασει του ανθρωπου θα παει στο καταστημα που αγοραστηκε Msystem και θα ακουσει ενα καρο μπουρδες μέχρι και παρανομο μου ειπαν πως ειναι η αγοραπωλησια μεταξυ πολιτων δεν φαντάζεστε τι μπουρδες ακουσα, και οχι απο εναν συγκεκριμενα απο 3 4 εκει μεσα.
  9. ip man

    PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

    Στο κατάστημα Stechi Ηλιούπολης μπήκε σήμερα στα 399€ το 1216 500gb με το Uncharted άμεση παραλαβή λέει skroutz.
  10. ip man

    PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

    Νομίζω οτι έχει το αυτοκόλλητο στο κουτί που επισημάνει οτι έχει Watchdogs σε ψηφιακή μορφή υπάρχει αυτό το bundle Κατόπιν παραγγελίας χωρίς το uncharted 449€.
  11. ip man

    PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

    Άντε να δούμε πότε θα διαμορφωθεί και εδώ η τιμή μια το καινούργιο μοντέλο μια πτώση τιμής στο περίμενε είμαστε.
  12. ip man

    PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

    Που το βρήκες αυτο φίλε απο γερμανική σελίδα? Στο 1tb έχει assassins syndicate watch dogs + uncharted :0
  13. ip man

    PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

    Καλορίζικο φίλε και εσένα είναι το 1216Α? και από πιο κατάστημα.
  14. ip man

    PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

    Άντε καλορίζικο λογικά 1116Α θα σου έρθει και οι υπόλοιποι που περιμένουμε 1216Α θα περιμένουμε πολύ ακόμα από ότι φαίνεται.
  • Δημιουργία νέου...