Προς το περιεχόμενο

necroboy12

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    529
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Ιστοσελίδα

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.534 προβολές προφίλ

necroboy12's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 09/01/2024 09:52 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλειται ηλεκτρική κιθάρα αγορασμένη απο Thoman μαζι με ενισχυτή Η χρήση τους ηταν σχεδόν μηδαμινή! Θεσσαλονικη.

    145 €

  2. Να μπορεις να εχεις προσβαση στο site αλλα καποιες σελιδες να ειναι κρυμμένες. Να θελεις credentials για να τις δεις. Πως μπορεις να ελεγχεις ομως ποιος τα βλεπει; Για wordpress αναφέρομαι
  3. Καλησπερα ομάδα. Θα ηθελα να μαθω κατα ποσο εφικτο ειναι να μπορω να ελενχω την εισόδο απο account που θα δημιουργώ εγω για πελάτες χοντρικης. Δηλαδη πως μπορω να ελέγχω οτι ο Γιώργος δεν εχει δωσει τα στοιχεια του στον Παντελή που δεν θελω να τα βλέπει αυτος. Να περιορίσω ας πουμε την εισοδο του γιωργου απο εναν συγκεκριμένο υπολογιστή ή browser. Ευχαριστω!!
  4. Για θεσσαλονικη τιποτα; Ελεος δηλαδη
  5. Και εγω ετσι πιστευω αλλα πριν την παρω θελω να σιγουρευτω
  6. Καλησπερα Ξερουμε αν υπαρχει βαση για αυτην την οθονη; ΟΘΟΝΗ SAMSUNG 32'' LU32R590CWRXEN Ευχαριστω!
  7. Καλησπερα ομαδα! Εχω την εξης απορια. Εχω γεμισει το τονερ του λιγο παλιου μου εκτυπωτη εχω βαλει και ενα ακομα universal αλλα δεν λεει να αλλαξει το ποσοστο του remaining toner. Υπαρχει κατι που δεν μπορω να βρω στο ιντερνετ για το πως το κανω ρεσετ; Δεν εχει τσιπ το τονερ Ευχαριστω!
  8. necroboy12

    Καληψη Router

    Καλησπερα Εχω την εξης απορια Εχω ενα ρουτερ το οποιο εχει φυσικα wifi στον επανω χωρο του γραφειου μου και εχω βαλει ενα ακομα στο υπογειο το οποιο το εχω βαλει σε λειτουργια Bridge. Υπαρχει κατι μου μπορω να κανω και η εναλλαγη των δικτυων στις συσκευες να γινεται ποιο ευκολα. Δηλαδη αρκετες φορες οταν πηγαινω απο το πανω στο κατω router πρεπει να μπω χειροκινητα να το συνδέσω στο δευτερο δυκτυο. Ευχαριστω!
  9. Ευχαριστω για ολες τι απαντησεις θα τις ριξω μια ματια. Οντως δεν το ηξερα το Sonoff. Οσο αφορα για την οπτικη ειναι πορτα ασφαλειας χωρου μαγαζιου οποτε υπαρχουν και καμερες για να βλεπεις τι γινεται αλλα και φωτοκυτταρα οπως και επισης δεν εχει κανεις λογο να ειναι σε μερος που δεν τον αφορα οσο για την επικινδυνότητα συμφωνω. Αλλα ειναι μονο στην περιπτωση αναγκης γκης για διάφορους λογους. Οπως και δεν ξερω αν υπαρχει καποιο κιτ εκοιμο για πορτες ακομα και με GSM Απο οτι ειναι το Sonoff μπορει να χειριστει και απομακρυσμένα
  10. Είδα ότι γίνεται με arduino αλλα δεν ξερω αν μπορει να γίνει η χρήση με Dns για να γίνει απομάκρυσμενα
  11. Καλησπέρα παιδες Ψάχνω αρκετό καιρό και δεν μπορώ να βρω κάτι παρόμοιο. Υπάρχει κάποιο σύστηματακι έτοιμο η αν μπορώ να φτιάξω εγώ με κάποιον τρόπο είτε με αρντουηνο είτε κάτι αλλο ενα ρελε που να μπορώ να ελέγχω από το κινητό μου απομάκρυσμενα; (εκτός wifi) Η χρήση που θέλω είναι να μπει σε μια πόρτα γκαράζ και να μπορώ να στέλνω εντολή δηλαδή σήμα παλμο για να ανοίγει η πόρτα. Ευχαριστώ!!!
  12. Προσκοπικά αγοράζω παρα πολυ σπανά απο αμαζον. Προτιμώ απο ελλαδα και ας ειναι 20 ευρω ακριβότερα
  13. Ειναι μέθοδος καταστροφής δίσκου για να μην μπορέσεις να ανακτήσεις τα αρχεία του.
  14. Φιλε μου εχω εχω βαλει οπτικη ινα και ηταν απο το μεγαλύτερο μου πρόβλημα. Ο συναγερμός. Επίσης εχω τηλεφωνικο κετρο αναλογικο οποτε μιλαμε για πολλες αλλαγες. Αυτο που εκανα ειναι αγορασα ενα ATA της CISCO που εχει 2 εξόδους τηλεφωνου οποτε μπορω να χρησιμοποιήσω το κεντρο μου και μετα για τον συναγερμό ειναι οι ρυθμίσεις που πρέπει να κανει ο τεχνικος σου για να μπορει το κεντρο να αναγνωρίζει το σημα λογο συμπίεσης.
  15. Ομαδα Καλησπερα Εχω κανει ολες τις απαραίτητες ρυθμίσεις DNS Static Ip Ενεργοποίηση πακέτου Wake on lan και τα συναφη Ολα λειτουργούν μια χαρά. Εκτός απο ενα. Δεν μου ανοίγει ο υπολογιστές παντα εκτός δικτύου (καποιες φορες λειτουργεί και κάποιες οχι) εχω ενα ρουτερ της Huawei HG8546M μεσα στο δικτυο δουλεύει πατά. Εδω κανει πορτ φοργουρντ την πορτα 7 και την 9. Αυτο που παρατήρησα ειναι οτι οι πορτες ειναι ανοιχτές μονο οταν ο υπολογιστής ειναι ενεργοποιημένος. Αν τον κλειστώ οι πορτες εμφανίζονται κλειστες απο διαφορα site. Βαζω και μια φοτο απο ρουτερ μεσα. Εχω βαλει και κανόνα στο firewall για τις πορτες αλλα τα ιδια. Καμιά βοήθεια μπας και ξερει καποιος? Ευχαριστώ πολυ!!
  • Δημιουργία νέου...