Προς το περιεχόμενο

xaerialtwistx

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.889
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

6 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Ενδιαφέροντα
    SOC lvl 3, OSCP / CISSP / CPTS, Retro / Indie Gamer & PS Vita Ultimate Collector, Nokia N900.
    ______________________________________________________

    ΠΕΡΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ:



    . Η μία αρνητική αξιολογηση που έχω είναι ψευδής από τον χρήστη tonionio.

    Αφού μου έκανε παζάρια και αρνήθηκα, τελικα αγορασε εναν σκληρό δίσκο από εμένα άψογο, για να αντικαταστήσει έναν δικό του χαλασμένο (τον οποίο σκληρό δίσκο τον είχα αγοράσει από άλλο φερέγγυο χρήστη από το insomnia για να κάνω αντικατάσταση πλακέτας σε έναν χαλασμένο δικό μου, όμως πηγαίνοντας σπίτι είδα ότι ναι μεν είναι ίδιο μοντέλο δίσκου αλλά είναι διαφορετικό μοντέλο πλακέτας οπότε τον έβαλα αγγελία όπως τον πήρα).

    Τον δισκο τον ελεγξα και πριν τον παρω, και πριν τον πουλησω ενώ ειχα και φωτογραφιες στην αγγελια απο deep scan οπου βγηκε ok σε ολα και ανεβασα και τα S.M.A.R.T. χαρακτηριστικα του. Την επομενη μερα μου στελνει sms οτι τελικα ο δισκος του δουλευει και να επιστρεψει πισω τον δικο μου -αν δεν εχω προβλημα- οπως τονισε, και θα μου τον φερει και σε εμενα για να μην κουραστω. Το μηνυμα δεν το ελαβα γιατι εχω sms blocker για αγνωστα νουμερα για να αποφευγω μηνυματα διαφημιστικων εταιρειων που με εχουν ταραξει. Μου στελνει στο insomnia αν ελαβα το sms, του λεω οχι και ρωταω τι ειπε. Εκμεταλλευομενος το γεγονος οτι δεν ελαβα το sms και θελοντας να ειναι σιγουρος πως θα παρει πισω τα λεφτα του επειδη αγορασε κατι χωρις να το χρειαζεται απο δικο του αθλιο ελεγχο (λες και είναι ο έξυπνος που μπορεί να επιστρέψει κάτι και εγώ που πήρα τον δίσκο και τον ξαναπούλησα όταν είδα ότι δεν μου κάνει αντί να τον επιστρέψω είμαι ο χαζός) μου ειπε ψεμματα οτι "σου εστειλα οτι ο δισκος σου ειναι χαλασμενος και να στον επιστρεψω, πες μου τι ωρα σημερα". Μαλιστα ειπε πως θα μου αφησει και αρνητικη αξιολογηση αν δεν δεχτω!

    Του αφησα αρνητικη αξιολογηση για να διαβασει ολο το forum για αυτον και επειδη 1 ψευδης αρνητικη στις 30 δεν μου λεει απολυτως τιποτα και εκανα και επαναφορα των μηνυματων του για να τα διαβάσει το forum τα οποια ανεβασα εδω: www.tinyurl.com/tonionionionionio μαζί με τα αγενέστατα μηνυματα του στο insomnia.

    Ως αντάλλαγμα μου άφησε και εκείνος μια γελοία αρνητική αξιολόγηση την οποία θα μου άφηνε έτσι και αλλιώς αφού δεν θα δεχόμουν την επιστροφή.

    Μιας και δεν δεχτηκε κανενας admin την αφαιρεση της αξιολογησης λεγοντας μου και ψευδως πως δεν επεμβαινουνε σε αξιολογησεις μιας και γνωριζω πολυ καλα αναλογες περιπτωσεις που εγινε αφαιρεση, βαζω εδω το τι εγινε για να γνωριζει ο καθε ενδιαφερομενος σε οποιαδηποτε αγγελια μου πως ουσιαστικα δεν εχω καμια αρνητικη αξιολογηση και εγινε ψευδως απο εναν χρηστη που απλα αγορασε κατι το οποιο τελικα δεν χρειαζοτανε και βαριοτανε να το πουλησει θεωροντας πως ειμαι κορόιδο και υποχρεωμενος να δεχτω επιστροφη για το τιποτα (και ήμουνα και σίγουρος ότι θα τον χάλαγε στα αλήθεια για να δεχτώ την επιστροφή, οπότε η θα έτρωγα αρνητική ή θα έχανα 60 ευρω (30 που μου έδωσε και ήθελε να του επιστρέψω και 30 που θα τον χάλαγε για να πείσει οτι είναι χαλασμένος και μετά δεν θα μπορούσα να τον πουλήσω αλλού).

    Να τονίσω οτι τα πραγματα που πουλαω οχι μονο 100% δουλευουν, αλλα και 90% δεν τα πουλαω καν αν δεν ειναι σε κατασταση καινουργιου ακομα και εξωτερικα.

    Με κάτι τέτοια ζώα πρέπει πρώτα να κάνεις σύμφωνο συναλλαγής.

Πρόσφατες Επισκέψεις

19.752 προβολές προφίλ
  1. Ενταξει τωρα εχουμε το διαδικτυο, τοτε ειχαμε τον περιοδικο τυπο και την τηλεοραση, ακομα και στη μικρή Ελλαδα θυμαμαι τι επιρροές είχαν σταθμοί όπως ο Jeronimo Groovy ή περιοδικά όπως το Αφισόραμα και το Music Life, οι περισσότεροι καναμε τις αγορες μας με βαση το τι μας 'πότιζαν' σε αυτά γιατί δεν υπήρχε η πολυτέλεια της δοκιμής όπως μπορείς να κάνεις τώρα ακουγοντας κομματια στο YouTube ή στο Spotify, μη θεωρεις πως περιοδικά όπως το Rolling Stone που μετράνε σχεδον 6 δεκαετίες δεν επαιξαν το ρόλο τους. Αρχες του 2000 που το διαδικτυο ειχε αρχισει να γινετε πιο mainstream στα σπίτια, προσωπικά εκανα μαραθωνιο για να βρω ξενα περιοδικα που αγοραζα με το κιλό ειτε για τα CD τους είτε για να παρω ιδεες για τις επομενες αγορες μου γιατί το διαδικτυο παρεμενε λίγο για αυτό το χόμπυ, ενα myspace υπηρχε ολο και ολο και καποιες λιγοτερο γνωστες επιλογες. Απλά η pop συνηθιζε να τρώει μίσος και το γεγονος πως σε μια χωρα που ο νορμάλ τροπος διασκεδασης ειναι τα μπουζουκια και τα σκυλοτραγουδα και βλεπω όχι μεγάλους ανθρωπους αλλά νεους 20χρονους να μη ξερουν ουτε μια λέξη στα αγγλικά, απλά δεν πείθει ώστε να πάρει κάποιος στα σοβαρά τα περισσότερα σχόλια. Αυτοι οι καλλιτεχνες κανουν επιτυχία επειδη το κοινο βρισκει να ταυτιστει με τους στιχους τους.
  2. Εγω σου αναιρεσα το σχολιο σου με μια μόλις προταση και εσυ απαντας με εναν λούτσο και το Μιχαλάκη. Ο Μιχαλάκης ο Τζάκσον τραγουδούσε σε μια εποχη που ακόμα και το cd player ήταν πολυτέλεια και τη μουσική αναγκαστικά την πληρωνες για να την ακούσεις. Τώρα ο καθε ενας μπορει να βρει 20 διαφορετικους τρόπους για να ακούει τζάμπα, αυτά τα νούμερα της Swift σε εναν ηθικό κόσμο θα ηταν μπόλικες φορές μεγαλύτερα. Και η μουσική πλέον δεν εχει 3 είδη που παίζουν μπάλα μεταξύ τους, έχει 30 που σημαίνει ότι ένας καλλιτεχνης θα ικανοποιησει πολυ μικρότερο κοινό από τότε.
  3. Αν σε κάποιον δεν αρέσει γενικά η pop είναι άλλο θέμα, προσωπικά θεωρώ πως από την τωρινή pop έχει τα περισσότερα catchy τραγούδια χωρις να χρειαζεται να κανει 5 συμμετοχες σε καθε αλμπουμ με hiphop καλλιτεχνες οπως κανουν οι περισσότεροι. Εντελώς βαρετά θεωρώ τα κομμάτια της Ariana Grande η οποία όμως είναι και από τις μεγαλύτερες φωνάρες. Επίσης η συγκεκριμένη φαίνεται να είναι και όμορφο άτομο για οποιον εχει μπει στον κοπο να δει εστω κ μια της συνεντευξη ή το πόοσ ασχολείται με τους fan της. Καλή προσπάθεια αλλά στα ρεκόρ συμπεριλαμβάνονται και τα φυσικά μέσα.
  4. xaerialtwistx

    Terminal - Create files from filelists

    Ναι δεν καταλαβα καλά οτι ηθελες το περιεχόμενο στο όνομα του αρχείου. Αν και πήρες διαφορες λύσεις με xargs που δοκίμαζες μπορείς με: xargs -I {} touch {} < ονομα_αρχειου_με_ονοματολογίες
  5. xaerialtwistx

    Terminal - Create files from filelists

    Μπορείς να το κανεις με την εντολή awk: awk '{print > ("ονομα _νέου_αρχείου" NR)}' υπάρχον_αρχείο_με_σειρές_προς_διάβασμα για παράδειγμα αν το αρχείο σου λέγεται text_file.txt και έχει 3 σειρές που θες να πανε σε 3 διαφορετικά αρχεία τα οποία θα έχουν όνομα content_of_line και τον αριθμό της εκάστοτε σειράς, δίνεις: awk '{print > ("content_of_line" NR)}' text_file.txt και θα πάρεις σαν αποτέλεσμα 3 αρχεία με ονόματα content_of_line1, content_of_line2 και content_of_line3, το κάθε ένα με το περιεχόμενο που θες. αν θες να προσθέσεις κατάληξη ομοίως κάνεις: awk '{print > ("όνομα νέο αρχείου" NR ".τύπος κατάληξης")}' πχ awk '{print > ("content_of_line" NR ".txt")}' text_file.txt
  6. 1. Κατεβάζεις αυτό και το κανεις αποσυμπιεση. 2. Τρέχεις το αρχείο Ventoy2Disk 3. Επέλεξε το φλασάκι στο οποίο θες να γράψεις το συγκεκριμένο εργαλείο 4. Πλέον πετάς ότι iso θες στο φλασάκι (οπως για παράδειγμα το iso των Windows 7), ξεκινας τον υπολογιστη και τον βαζεις να κανει εκκινηση απο το φλασάκι, επιλέγεις να ξεκινήσει το iso που θες.
  7. xaerialtwistx

    Nokia N9 MeeGo (Hardware Πρόβλημα)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18/04/2024 04:27 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλειται το κινητό του τίτλου. Είναι από προβληματική παρτίδα με hardware πρόβλημα, πετάει πολλαπλά error μέχρι να κολλήσει εντελώς μετά από λίγα λεπτά. Σε εμφανιση ειναι αψογο, απο συλλεκτη. Παραλαβή από κέντρο, Μέγαρο Μουσικής ή Υμηττού. Δεν κάνω αποστολές.

    40 €

  8. Υπάρχουν ειδικα εργαλεία διαγραφής δεδομένων, μπορεις να γραψεις σε ενα φλασάκι αυτό ή αυτό και να το τρέξεις. Άλλη λύση είναι να ενεργοποιήσεις το Bitlocker ωστε να κρυπτογραφηθεί ο δίσκος και μετά να κάνεις format (ή αν δεν έχει Bitlocker η εγκατασταση των Windows σου, χρησιμοποιησε το VeraCrypt). (Επιλέγεις System -----> Encrypt System Partition/Drive)
  9. xaerialtwistx

    Pocketbook Touch Lux 5 + Θήκη

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16/04/2024 03:16 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Σε θήκη από την 1η μέρα με μικρή χρήση. Δεν έχει καλώδιο (δέχεται Micro-USB). Με το κουτί του. Από Αθήνα, Μέγαρο Μουσικής.

    80 €

  10. Όχι αλλά έχουμε GrapheneOS με προγράμματα αποκλειστικά από F-Droid, απορριπτονται προγραμματα που θέλουν register και δεν εχουν επιλογή για local backup, τα πάντα τρέχουν μέσω Tor, και οι λιγες google play store εφαρμογές (eBanking κυρίως) κατεβαίνουν με apk downloader από τον server της Google, και εγκαθιστανται μεσω SAI σε 2ο προφίλ. : ) ΥΓ) Το telemetry δεν ειναι το μόνο θέμα. Οι επιδόσεις τουλαχιστον στο δικο μου υπολογιστη με i7 και 32GB RAM ήταν τραγελαφικές με το χρονο που ηθελαν για να ανοιξουν μια εικονα να αγγιζει τα 7 δευτερολεπτα σε φρεσκια εγκατασταση οταν στα 10ρια ειναι αμεση η αποκριση. Συν τα γραφικά σπασιματα σε ολο το περιβαλλον, πχ στον file manager πρωτα φορτωνε τα κατω 2/3 με την προβολή των φακελων και μετά απο 2 δευτερολεπτα το ανω 1/3 με τις επιλογές. Εννοειται με SSD (και ανανεωμενους drivers).
  11. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 31/03/2024 05:56 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    NVME M.2 Enclosure, έχει φάει μόνο μια χρήση για το Steam Deck, δεν έχει κουτί, συμπεριλαμβάνεται το καλώδιο του (15 ευρώ) 4-IN-1 Docking Station, με το κουτί του (10 ευρώ) Από Αθήνα, παραλαβή είτε από Μέγαρο Μουσικής είτε από Νέο Κόσμο.

    15 €

  12. Κατά κανονα ο τροπος που θες να το παρεις δε θα πιασει γιατι υπαρχουν εξαρτησεις σε πολλους φακελους, συν οι καταχωρησεις που γινονται στην registry. Θα επρεπε με ειδικα προγραμματα να παρακολουθησεις την εγκατασταση απο πριν. Οσο για τον κυριο φακελο του παιχνιδιου, απλα κανε αναζητηση για καποια λεξη απο τον τιτλο του παιχνιδιου ή για το ονομα τις εταιρειας που το εφτιαξε. Δοκιμασε με αυτό.
  13. xaerialtwistx

    Αγορές απο Joom

    Δε θυμαμαι ακριβως, κοντα στα 230 ειχα δωσει μαζί με μια θήκη.
  14. xaerialtwistx

    Αγορές απο Joom

    Πήρα περυσι ένα Flipper Zero απο εκει και δεν είχα φάει τελωνείο παρά το υψηλο του κόστος. Δε θυμαμαι βεβαια αν το εστειλαν απευθειας από Κίνα αλλά θυμαμαι οτι ειχε κανει ενα μηνα να ερθει οπότε μαλλον δεν ηρθε απο Ευρώπη.
  • Δημιουργία νέου...