Προς το περιεχόμενο

aris_tio

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    59
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

aris_tio's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. Ευχαριστω, τελικα ενας πυκνωτης πανω στην μητρικη παρεδωσε πνευμα χωρις να μας το πει!!! Τον αλλαξα και ολα οκ!!
  2. Τα xp που δοκιμασα ειναι, θα κανω ενα usb install να δω. Ευχαριστω!!!
  3. Καλησπερα, το συστημα για το οποιο εχω το θεμα αποτελειται απο τα εξης mother px865pec pro1,5 Gb Ram ddr1 Hdd 250 ide wd και καρτα γραφικων μια Radeon agp(αν χρειαζετε κοιταω το μοντελο). To προβλημα εχεις ως εξης bootaro απο το cd εγκαταστασης (win7/xp) κανει κανονικα ολα τα βηματα της εγκαταστασης αλλα οταν κανει το πρωτο reboot για να συνεχισει την εγκατασταση μου βγαζει το εξης μυνημα "A disk read error occurred Press Ctrl + Alt + Del to restart" Εχω δοκιμασει και με άλλο δίσκο με αλλο καλωδιο, με διαφορετικο cd εγκαταστασης. Δεν ξερω τη αλλο να δοκιμασω να κανω. bootaro μεσα απο το bootmenu και κανω boot απο το δισκο μετα απο το βημα της εγκαταστασης αλλα μου δινει αυτο το error. Με live cd το βλεπει κανονικα το δισκο οπως και στα bios. Οποίος έχει κάποια ιδέα ας την πει. Ευχαριστω!!!
  4. Θα το ανοίξω να μετρήσω μια την μπαταρία αλλά δεν νομίζω. Ευχαριστώ πάντως
  5. Αποκλείουμε το θέμα να έχει καεί ο επεξεργαστής δλδ??
  6. Το δοκίμασα αυτό που μου είπες αλλά δεν άλλαξε κάτι. Ανάβει το λαμπάκι του ρεύματος οτι είναι στη πρίζα. Όπως είπα ακούγεται οτι δουλεύει ανεμιστήρας μόλις το πατήσω να ανάψει χωρίς να ανάβει η οθόνη και μετά σβήνει απότομα καθώς ακούγεται ο ήχος του δίσκου η του ανεμιστήρα να σταματά απότομα. (τον δίσκο τον δοκίμασα και αλλού και είναι οκ 100% health.
  7. Καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα, όταν πατάω το κουμπί να ανοίξει ξεκινάει ο ανεμιστήρας αλλά η οθόνη παραμένει μαύρη για 10 δευτερόλεπτα και μετα σβήνει. το έχω ανοίξει και δεν έχει θέμα θερμοκρασίας είναι πεντακάθαρο. Τη λέτε να είναι το πρόβλημα??
  8. Thnx αυτο πιστευω και εγω οτι τα slot της μητρικης εχουν θεμα. Ευχαριστώ για την βοηθεια παντως καλη σου μερα.
  9. 1o Δεν μπορώ να μπω στα Bios γιατί παγώνει στην οθόνη όταν κάνουν boot τα bios όσο και να πατάω να μπω στα settings δεν μπαίνει. 2ο την μνήμη την έβαλα ταυτόχρονα την 1η φορά μαζί με την ήδη υπάρχουσα για να δω αν δουλεύει και άνοιξε τα windows χωρίς κάποιο εμφανές πρόβλημα, την 2η φορά που το ανοιξα μου εμφάνισε το πρόβλημα που πίστευα οτι έλυσα με την νέα μνήμη. Τσέκαρα κανονικά τις μνήμες μετά στα 2 slot 1 κάθε φορά.
  10. Το έχω δοκιμάσει και αυτό με τις μνήμες. Όπως είπα αγόρασα μια νέα μνήμη και την έβαλα στο 2 slot που είχα και δούλεψε κανονικά, δεν είχα πολύ χρόνο για να το τσεκάρω και έτσι το έσβησα και έφυγα. Όταν δοκίμασα να το ανοίξω μου έβγαζε πάλι το πρόβλημα. Λες να φταίει η μνήμη??? όταν τις βγάζω μου βαράει 1-3-3-1 μπιπ λογικά για τις μνήμες είναι αυτό.
  11. Το δοκίμασα και χωρίς πληκτρολόγιο αλλά τίποτα συνεχίζει να βαράει.
  12. Καλησπέρα το πρόβλημα μου είναι το εξής, όταν ανάβω το λαπτοπ μου δείχνει μέχρι την αρχική οθόνη των bios και εκεί παγώνει καθώς τα ηχεία κάνουν συνεχόμενα μπιπ χωρίς κάποιο patern. Έχω αλλάξει την Ram με καινούργια δούλεψε μια φορά μετά δεν ξαναδουλεψε. Εβγαλά την Cpu την ξανά έβαλα αλλά τίποτα. Τα bios είναι phoenix. Αναμένω τα φώτα σας. Ευχαριστώ.
  13. aris_tio

    θερμοκρασιες PC

    Ναι φίλε μου αν το pc ανεβάζει θερμοκρασίες τότε είναι σίγουρο ότι όλα τα προγράμματα είναι πιο αργά. Με ένα καλό καθαρισμό στους ανεμιστήρες του θα είσαι οκ (κάρτα γραφικών, επεξεργαστή και οπού αλλού βλέπεις ότι χρειάζεται)
  14. Καλησπέρα, θα ήθελα μια μικρή βοήθεια με την παρακάτω function απο matlab να την μετατρέψω σε C.
  • Δημιουργία νέου...