Προς το περιεχόμενο

cyclo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    261
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με cyclo

  • Ημερομηνία γέννησης 26/06/1987

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.esolutions.gr

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens
  • Ενδιαφέροντα
    ? =) really?

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

cyclo's Achievements

  1. από τις 26/01 προσπαθούμε να κάνουμε αλλαγή προγράμματος από 200 σε 1000 και υπάρχει "συστημικό πρόβλημα"
  2. 2 ώρες στην αναμονή για την αναβάθμιση της σύνδεσης και έπεσε η γραμμή.. Χαλάλι!!!! ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!! GBIT ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ!
  3. αυτό με το upload speed να είναι 10% του download δεν το κατάλαβα ποτέ. είναι πάγια τακτική των τηλεποικωνιακών εταιριών εδώ και πάρα πολλά χρόνια. και έτσι για την ιστορία το adsl υποστηρίζει μέχρι και reversed polarity να σου δώσει 1 down, 24 up. αλλά που; Κανονικά η οπτική ίνα έπρεπε να είναι symmetric. 100down/100up. και ας μην πάμε σε ξένες χώρες, η inalan.gr δηλαδή γιατί το κάνει; χαζή είναι;
  4. Γενικά όμως αυτό που ζητάς δεν στέκει λογιστικά. ο πελάτης οφείλει να πληρώσει την εταιρεία που του παρέχει την υπηρεσία (δηλαδή εσένα) και εν συνεχεία εσύ να κάνεις την εκκαθάριση με τον πελάτη σου δηλαδή τον πάροχο.
  5. cyclo

    php!

    Κατ αρχήν πρέπει να καταλάβεις τους λόγους που δεν μπορεί κάποιος να σου απαντήσει :Ρ
  6. cyclo

    website σε gr, com

    είναι σαν να λες ότι θέλεις να αγοράσεις ένα αμάξι... αλλά δεν ξέρεις τι αμάξι και θέλεις να γνωρίζεις το κόστος. είναι λογικό και επόμενο ότι αν πάρεις fiat και αν πάρεις bmw οι τιμές θα είναι διαφορετικές. Ναι έχουν και τα 2 πόρτες, τζάμια και 4 ρόδες αλλά οι τιμές γενικά δεν υπάρχει generic τιμοκατάλογος. ιδιαίτερα στο γραφιστικό σχεδιασμό που λαμβάνει μέρος και το καλλιτεχνικό κομμάτι. Σε γενικές γραμμές μία φθηνή σχεδίαση μπορείς να βρεις από 50€ ανά μακέτα και ταβάνι δεν υπάρχει.
  7. cyclo

    Notepad++ & CSS?

    Notepad++ και ξερό ψωμί. Zen coding και τίποτα άλλο. Hardcore καταστάσεις.
  8. εγώ θα εξέταζα Δενδρική δομή με reference στον ίδιο πίνακα. Γενικά τα hierarchical data χρειάζονται recursion. εκτός αν θες πεπερασμένο αριθμό σε βάθος οπότε θες πεπερασμένο αριθμό σε Joins.
  9. cyclo

    απορία για domain names

    και το xxx.gr μπορείς να το βάλεις και σε άλλο server και να κατευθύνεις μέρος του κοινού εκεί. το πρόβλημα που θέλεις να λύσεις πιο είναι;
  10. Σε κάθε περίπτωση αξίζει τον κόπο να εξετάσει ένας ειδικός του χώρου της ανάγκες σου και να σε συμβουλέψει αναλόγως.
  11. αυτό δεν είναι περιγραφή για εργασία πάντως να το έχεις υπόψη σου
  12. εσύ είσαι φαντάρος όχι προγραμματιστής:Ρ
  13. cyclo

    php framework

    τα Frameworks δεν είναι άχρηστα. Απλά μειωνεκτούν στο ότι έχουν learning curve και αν με ρωτήσεις και σε πολλά διάφορα άλλα θέματα. Πλεονεκτούν δια ροπάλου στο ότι αν έχεις μία ομάδα προγραμματιστών που γνωρίζουν ένα framework μπορούν να συνεννοηθούν πιο εύκολα καθώς μιλάνε την ίδια γλώσσα. Παράλληλα, το περίσσιο φως δεν βλάπτει όπως μου έλεγε η δασκάλα μου στο δημοτικό. Αν γράψεις ένα framework εφάμιλλης ποιότητας (π.χ με το laravel) έστω σε κάποια κομμάτια που σε ενδιαφέρουν, θα έχεις άλλη οπτική για το πως είναι φτιαγμένα κάποια πράγματα. σε τι βάθος χρόνου; βραχυπρόθεσμα προφανώς και είναι κάτι το οποίο συμφέρει. αλλά όπως είπες και εσύ, χρόνος=χρήμα, και μακροπρόθεσμα κάποιος μπορεί να προτιμάει να είναι ο συγγραφέας παρά ο αναγνώστης (έγινα πάλι ποιητής ρε γαμώτο... καλά ποιος είμαι ο James Bond??) Καλώς η κακώς δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος στον προγραμματισμό. εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε όλοι. άλλοι γράψαν μακαρονάδες και εγιναν imba προγραμματιστές άλλοι εκμεταλλεύονται σε κάθε τους ευκαιρία τις νέες δομημένες μεθοδολογίες και βρίσκονται στην αφάνεια.
  14. Καλημέρα, τα email accounts μπορούν να μεταφερθούν, τα περιεχόμενα τους μπορύν να μεταφερθούν. όχι ως folders όμως. Η διαδικασία μπορεί να γίνει από ελαφρώς πιο πολύπλοκη μέχρι και να αντιμετωπίσεις προβλήματα συμβατότητας.
  15. Πάντως πες μας και ποιο είναι το blog σου. Η φοβάσαι μη μπούμε όλοι μαζί και πέσει; :Ρ (αστειεύομαι^^)
  • Δημιουργία νέου...