Προς το περιεχόμενο

geovolara

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    62
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με geovolara

  • Ημερομηνία γέννησης 23 Νοεμβρίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Βόλος

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.223 προβολές προφίλ

geovolara's Achievements

  1. Έχει τελειώσει η προσφορά; Το προσπάθησα αλλά μου βγάζει τιμή 170
  2. Αν τα πήρε κάποιος με ενδιαφέρει και εμένα.
  3. Ποσό που διαθέτουμε :1500Ε Χρήση υπολογιστή :gaming , media consumption Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: κανένα Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Ναι σε μέγεθος σίγουρα 27-32 και ανάλυση μάλλον πάμε για 2k Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Ναι ποντίκι και πληκτρολόγιο , δεν μας ενδιαφέρουν αν θα έχει rgb ή όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Ελλάδα , Μαγνήσια Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? όσο το δυνατόν λιγότερες παραγγελίες για χαμηλότερα μεταφορικά και ιδανικά αγορά μέσω skroutz για δωρεάν σε κάποιες περιπτώσεις λόγο plus Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα το στήσουμε οι ίδιοι Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . όχι
  4. Το έχω τσεκαρει απλά ακόμα δεν έκατσα να ασχοληθώ περαιτέρω. Έχω πέσει με τα μούτρα στο baldurs gate 3
  5. Καλημέρα στην παρέα και χρόνια πολλά . Λοιπόν η αλλαγή έγινε και ναι όντως είναι ακραία η διαφορά από τον 3600 στον 5800x3d . Μετά από αρκετό διάβασμα κατέληξα σε μια απλή και όμως αρκετά χρήσιμη ρύθμιση μέσα από το bios , φρόντισε να κάνεις εγκατάσταση την τελευταία ενημέρωση του πρώτα . Με την νέα εγκατάσταση του επεξεργαστή μέσα από το bios τα μόνα που έκανα ήταν να ρυθμίσω πάλι τις μνήμες , να φτιάξω τα fan curves όπως πριν και τέλος στο advanced cpu configuration να ενεργοποιήσω το kombo strike 3 , χάρη στο οποίο έχω -10oC σε σχέση με την default κατάσταση, χωρίς να έχω χάσει σε επιδόσεις ίσως και το αντίθετο θα έλεγα .
  6. Παίδες καλησπέρα θα ήθελα να μου δανείσετε τα φώτα σας . Κάνω αναβάθμιση επεξεργαστή από Ryzen 5 3600 σε Ryzen 7 5800x3d . Η μητρική που έχω είναι η msi b450 tomahawk max έχω κάνει ήδη ενημέρωση στο τελευταίο bios οπότε είμαι έτοιμος για την αλλαγή. Το ερώτημα μου είναι τι ρυθμίσεις να κάνω μέσα από το bios για να τρέχει ο επεξεργαστής στο βέλτιστο από θέμα θερμοκρασίας και χρονισμού.
  7. Καλησπέρα στην παρέα, θα ήθελα την βοήθεια σας για την αναβάθμιση της GPU . Η χρήση της είναι για gaming σε 1080p οθόνη 144hz και αυτό μόνο σε κανένα fps online παιχνίδι όπως το rainbow six . Αυτή την στιγμή έχω την rx580 μέχρι στιγμής με καλύπτει στα παιχνίδια που παίζω αλλά με το Diablo 4 τα πράγματα ζορισαν. Οπότε ακούω προτάσεις μέχρι 300 ευρώ πάνω κάτω.
  8. Καλησπέρα στην παρέα θέλω τα φωτα σας , λέμε με την κοπέλα να πάμε ένα ταξίδι στο εξωτερικο μέσα στον Νοέμβριο , στο τραπέζι με τις ιδέες υπάρχει το Παρισι , εχετε να προτείνετε κατι επιπλέον σαν προορισμο για εκείνη την περίοδο ;
  9. Γίνεται να κάνουμε αίτηση και να γίνει η φορητοτητα σε μεταγενέστερο χρόνο ? εχω καρτοσυμβολαιο στην κοσμοτε και λήγει 23/5 .
  10. Καλησπέρα στην παρέα είμαι στην διαδικασία εύρεσης φορητού υπολογιστή ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για προγράμματα σχεδιασμού 3D σε προγράμματα όπως revit, 3ds max , Corona κτλ. Μπάτζετ υπολόγιζα περίπου στα 1200 ευρώ και σήμερα είδα στο public ότι υπάρχει το παρακάτω . Αξίζει τα λεφτά του ή βρίσκουμε κάτι καλύτερα στα λεφτά αυτά από Ελλάδα. https://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-hp-omen-15-en1003nv-amd-ryzen-7-5800h16gb512gb-ssdnvidia-geforce-rtx-3060-6gb/prod13945828pp/
  11. geovolara

    Πόσo να πουλήσω..?

    Παίδες καλησπέρα , έκανα ένα ξεκαθάρισμα τα πράγματα μου και έχω από τα προηγούμενα builds τα εξής να δώσω να αδειάσουμε λίγο χώρο , αλλά θέλω βοήθεια με τις τιμές διότι δεν ξέρω πόσο φεύγουν εδώ στο eBay οι τιμές είναι στο θεό .
  12. Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις τα έψαξα λίγο και τελικά έριξα παραγγελία για το XPG αναμένω παραλαβή τώρα . Θα με καλύψει και με το παραπάνω σίγουρα .
  13. Καλησπέρα στην παρέα , ψάχνω καινούργιο τροφοδοτικό για αντικατάσταση του τωρινού στο κύριο μου σύστημα . Το τωρινό τροφοδοτικό το έχω από το 2014 κοντά , είναι το Thermaltake Smart SE 630W Semi Modular. Όπως έχω υπολογίσει το η κατανάλωση του συστήματος μου σε peak να είναι σε ακραίες συνθήκες 500W οπότε κοιτάζω για ένα τροφοδοτικό 650W με 700W , κοίταξα λίγο την σελίδα cybernetics του Άρη από hardwarebusters και γλυκοκοιτάζω το bequit straight power 11 650W αλλά δεν έχω αποφασίσει ακομα αν πάω στο gold ή platinum . Έχετε να προτείνεται κάτι εξίσου ποιοτικό σε αυτή την κατηγορία ;
  14. geovolara

    Ναργιλές topic :)

    Παίδες καλησπέρα νέος σχετικά στο χώρο του ναργιλέ πρόσφατα απέκτησα τον πρώτο μου, μέχρι πρότινος έκανα στον κολλητό μου που έχει συλλογή . Από που προτείνετε να πάρω καπνό διότι το παλικάρι που μας έφερνε έχει σταματήσει . Μας έχουν μείνει ισα ισα καπνός για καναδυο φορές ακόμα . Κάναμε της Adalya τη Love και την Ladykiller και θέλουμε να δοκιμάσουμε καμία καινούργια εχετε να προτεινετε τιποτα λεγαμε να παρουμε mango tango , cola dragon , hawaii .
  • Δημιουργία νέου...