Προς το περιεχόμενο

Karpouzoeispraktoras

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    119
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Karpouzoeispraktoras

  • Ημερομηνία γέννησης 08/05/1979

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Γέρακας Αττικής
  • Ενδιαφέροντα
    Φωτογραφία, ταξίδια, φύση, Jimny off-roading, ραδιόφωνο, υπολογιστές.

Ιστοσελίδα

  • Skype
    mnirgia

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.907 προβολές προφίλ

Karpouzoeispraktoras's Achievements

  1. Αν είχε θύρα jack θα ήταν το επόμενό μου τηλέφωνο χωρίς δεύτερη σκέψη.
  2. Προφανώς και το δώρο δε θα φτάσει. Απλώς αν το πάρω απόφαση, θα απορροφηθεί πλήρως και θα τσοντάρω επιπλέον αρκετά ακόμα.
  3. Εμένα μου αρέσει κι αυτό με ανησυχεί για την τύχη του δώρου Χριστουγέννων.
  4. Πολύ χρήσιμο θα ήταν να υπάρχει κάπου ημερομηνία ή έστω έτος λανσαρίσματος. Για παράδειγμα τί να την κάνω την οθόνη με την καλή βαθμολογία αν αυτή πρωτοβγήκε πριν από 4 χρόνια κι ωστόσο έχουν κυκλοφορήσει πιο νέες με βελτιωμένα χαρακτηριστικά κι επιπλέον συμβατότητες.
  5. Το xperia 1 iii φαίνεται να έχει ένα φακό παραπάνω από το xperia 5 iii αλλά δε βρήκα κάπου αναλυτικά specs για να δω διαφορές. Τελικά είναι απόλυτα ίδιες οι κάμερες των δυο μοντέλων ή όχι;
  6. Αν τα γυρίσω όλα στο αυτόματο έχω το πρόβλημα στο wifi που περιγράφεται στο νήμα ακόμα και σήμερα που έχω το τελευταίο firmware.
  7. Το έχω πολλά χρόνια κι είμαι ευχαριστημένος. Για τη συνδεσιμότητα του WiFi είχα κι εγώ προβλήματα αλλά με ρυθμίσεις όπως σταθερό κανάλι και στις 2 μπάντες (πχ 11 και 48), σταθερή συχνότητα και απενεργοποίηση του QoS όταν δεν το χρειάζομαι δεν κόβεται. Πολύ πιθανό να μπλέκεται με τα WiFi των γειτονικών διαμερισμάτων. Μια δοκιμή με πειραματισμούς σε manual ρυθμίσεις νομίζω λύνει τα προβλήματα.
  8. Όταν βγήκαν τα Windows 10 η μικρομαλακή είχε ανακοινώσει πως θα είναι και η τελευταία έκδοση του λειτουργικού. Μήπως πίσω από αυτήν τη φράση κρύβεται μια ανάπτυξη στα σκαριά ενός άλλου λογισμικού συμβατού με ARM που θα έρθει στο μέλλον και απλώς την πρόλαβε πιο πριν η μηλοεταιρία; Μπορεί όμως απλώς να έχω μεγάλη φαντασία.
  9. Καλή η προσπάθεια της Nikon αλλά εξακολουθεί να είναι πίσω σε σχέση με Sony και Canon. Ελπίζω να συνεχίσει την προσπάθεια και γιατί όχι να φέρει και καινοτομίες αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω.
  10. Ζήτησαν και λύτρα;;;;;
  11. Ως κάτοχος της GoPro Hero 8 αυτό που έχω να πω είναι πως δεν αξίζει για μένα η μετάβαση αφού για αργή κίνηση δεν υπάρχει κάποια αναβάθμιση πχ για 60fps που είναι χρήσιμο για action λήψεις πάλι στα 4Κ θα το βρεις και 240fps πάλι μόνο στα 1080p. Φωτογραφίες με την κάμερα αυτή πολύ σπάνια βγάζω, αφού το κινητό μου έχει σαφώς καλύτερες επιδόσεις σ' αυτόν τον τομέα. Το μόνο παράπονο που έχω στην Hero 8 είναι η σταθεροποίηση στο TimeWarp αλλά δε θα σκάσω κατοστάρικα γι' αυτό. Η οθόνη μπροστά είναι χρήσιμη αλλά είναι αρκετά ευρυγώνιος ο φακός ώστε μετά από λίγη εξάσκηση έχω μάθει πώς να την κρατάω και να με δείχνει. Αν είχα την Hero 7 ή παλιότερο μοντέλο ίσως το σκεφτόμουν. Τώρα όχι.
  12. Με βλέπω να κλαίω το δώρο των Χριστουγέννων φέτος (αν δοθεί κανονικά βεβαίως)!!! Η συσκευή αφού θα έχει κουμπί για την κάμερα, audio jack και μικρές διαστάσεις με κορυφαίο επεξεργαστή κι επιδόσεις είναι για μένα το τέλειο πακέτο!
  13. Είχα πάρει την GoPro Hero 8 και μπορώ να πω πως με εκπλήσσει ευχάριστα το ότι συνεχίζει τις ενημερώσεις στο λογισμικό με νέες λειτουργίες, έστω και beta. Φαίνεται πως τώρα που είδε τον ανταγωνισμό από Insta360 και DJI έβαλε μυαλό και δεν επαναπαύθηκε στο αρχικό λανσάρισμα. Κάθε παροχή είναι καλή για εμάς τους καταναλωτές.
  14. Χρειάζεται ακόμα δουλίτσα η σελίδα. Δεν μπορεί το ίδιο προϊόν να εμφανίζεται πολλαπλές φορές επειδή έχει διαφοροποιήσεις το όνομα στα διάφορα μαγαζιά. Επίσης στα φωτογραφικά είδη που κοιτάω συχνά δεν έχει τις επιλογές στα φίλτρα που έχει αναπτύξει το αντίπαλον δέος. Πάντως καλή ήταν η εδραίωσή του, ελπίζω να συνεχίσει την ανάπτυξη και βελτίωσή του.
  15. Αν στο δικό της app-store η Huawei προσελκύσει τους developers για να έχει την ποικιλία και την ποσότητα των εφαρμογών που χρειαζόμαστε νομίζω δε θα έχουμε άλλο πρόβλημα εμείς οι "μέσοι" καταναλωτές. Και το gmail θα βλέπουμε, και τους χάρτες μας θα έχουμε, και τις εφαρμογές που χρησιμοποιούμε κάθε τόσο. Ο συγχρονισμός των φωτογραφιών με το google photos ίσως είναι θέμα για κάποιους αλλά εμένα δε με απασχολεί και τόσο.
  • Δημιουργία νέου...