Προς το περιεχόμενο

Lanike71

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.409
  • ΜΕΛΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

20.958 προβολές προφίλ

Lanike71's Achievements

  1. Αν το software είναι γραμμένο από εμένα, υπάρχει κάποιος μπούσουλας κάπου για αυτό; Ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα, Πώς μπορεί να δικαιολογηθεί ένα πρόγραμμα ως freeware; Εννοώ, ο έχων την επιχείρηση τι πρέπει να έχει σε περίπτωση ελέγχου στο λογισμικό που χρησιμοποιεί; Επίσης πώς χαρακτηρίζεται ένα πρόγραμμα ως freeware; Ευχαριστώ.
  3. Καλημέρα, Προσπαθώ να επεξεργαστώ κάποια pdf και να εισάγω φράσεις στα ελληνικά χρησιμοποιώντας την εν λόγω βιβλιοθήκη σε python. Δυστυχώς δεν τα καταφέρνω, οι ελληνικοί χαρακτήρες εμφανίζονται ως ?. Κάποια βοήθεια, έστω με λινκ; Εδιτ. Απαντώ για όποιον ψάχνει τη λύση, χρησιμοποιώντας όμως reportlab: https://stackoverflow.com/questions/4899885/how-to-set-any-font-in-reportlab-canvas-in-python
  4. Lanike71

    Παραδοσιακό ξύρισμα

    Πάντως μιλώντας για vfm μηχανές και κάτω των 20 ευρώ, η Yaqi Mellon είναι ότι καλύτερο για μένα. Αξίζει μία δοκιμή πιστεύω, ειδικά όσοι δεν αντέχουν επιθετικές μηχανές.
  5. Έχεις 3 προβλήματα να λύσεις: 1. Να διατρέξεις τους αριθμούς από το 3-999. 2. Να ελέγξεις κάθε φορά αν είναι πρώτος. 3. Να τους προσθέσεις. Πού βοηθά το να αποθηκεύσεις κάποιο αριθμό που δεν είναι πρώτος;
  6. Έπεσα τυχαία πάνω σε ένα άρθρο, που με οδήγησε στο τραγούδι αυτό. Είναι γραμμένο για τη σχέση της εκκεντρικής καλλιτέχνιδας Marina Abramovich και του συντρόφου της.
  • Δημιουργία νέου...