Προς το περιεχόμενο

Nidonas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    34
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Nidonas's Achievements

  1. Mεχρι τις 13 Σεπτεμβρίου ισχύει και το σωστό λινκ είναι αυτό https://www.humblebundle.com/mission/summer-sale-rewards-week-2
  2. Σαν τη γενιά των ρέηβερς και τους κύκλους δεν έχει! Θα σου πρότεινα να πιάσεις το μάνγκα μετά το τέλος της σαιζόν, καθώς λογικά θα αργήσουν να βγάλουν 4η.
  3. Διαβάζοντας την επόμενή τους δουλειά, το Bakuman, οι δημιουργοί έμμεσα παραδέχονται ότι το συνέχισαν πέρα από το αρχικό πλάνο. Στο Reversi είναι σαν να αποκαλύπτουν το αληθινό τέλος του Death Note.
  4. Με βάση αυτά που έγραψες, εγώ θα προσθέσω τα Hellsing Ultimate, Black Lagoon και Devilman:Crybaby.
  5. Καλή η μεταφορά του Grand Blue. Στην αρχή ξεκινάει λίγο χλιαρά αλλά όσο μεγαλώνει το καστ, τόσο πιο ωραίο γίνεται. Στο opening δείχνει 8 χαρακτήρες ενώ μας έχει δείξει μόνο τους 7. Συν ότι είναι και αρκετοί δευτερεύοντες αλλά ποιος ξέρει μέχρι που θα το πάνε. Αν θυμάμαι καλά στο επόμενο επεισόδιο ανεβάζει στροφές. Πάντως τα πιο ωραία αστεία δεν έχουν αλκοόλ και γδύσιμο. Θυμάμαι π.χ. σε ένα τσάπτερ που δείχνει τη φοιτητοπαρέα να κάνει καφρίλες στις εργαστηριακές ασκήσεις της σχολής. Γενικά έχει πολλή random-ιά. Δυνατό και το Planet With. To 4o επεισόδιο ανακάτεψε την τράπουλα και αρχίζει να δείνει τον αληθινό του εαυτό. Ελπίζω να μην απογοητεύσει.
  6. Κοιτώντας το φυλλάδιο του ΑΒ έχει από τη Δευτέρα 16/07 μπύρα εζα lager συσκευασία 6x330ml (5+1 δώρο) στα 2.76 ευρώ, δηλαδή 1.39 ευρώ το λίτρο.
  7. Ακριβώς, στο franxx καταπιάστηκαν με love stories πρωταγωνιστών αλλά και δευτερευόντων χαρακτήρων, με την επίδραση της τεχνολογίας στον άνθρωπο, με οικολογικά μηνύματα, με υπογεννητικότητα , με με με και στο τέλος χάσανε τα αυγά και τα πασχάλια.Γενικά η σειρά ήταν wasted potential. Ας φτιάξουν πρώτα μια σωστή ποζεριά και μετά βλέπουμε
  8. Τελείωσα και εγώ το Darling in the Franxx. Μου θύμισε gurren lagann και eureka seven, δύο αγαπημένες σειρές. Δεν κατάφερε όμως να εκπληρώσει τις αρχικές προσδοκίες. Κρίμα γιατί τα 2/3 της σειράς ήταν ωραία. Προς το τέλος έγινε ένας αχταρμάς. Μάλλον έπρεπε να προσθέσουν άλλη μία σεζόν, γιατί τα 24 επεισόδια δεν έφταναν για να καλύψουν όλη την πλοκή. Ή να έκοβαν χαρακτήρες και να άλλαζαν τις ανατροπές στο τέλος. Ελπίζω το Promare να βγει καλό. Είδα και το πρώτο επεισόδιο του Planet With. To είχα ξεχάσει αυτό. Ο master επέστρεψε με anime και manga και θα με βάλει να δω ongoing σειρά. Βαρετό και αργό ξεκίνημα, περίεργα πράματα να συμβαίνουν και ήδη από την αρχή ξεκινάνε οι ανατροπές. In Mizukami we trust.
  9. Το Grand Blue είναι φοβερό. Από τα πιο ωραία κωμικά manga. Βλέπω πως ο σκηνοθέτης είναι ο αρχικός σκηνοθέτης του Gintama. Ο τύπος ξέρει τί πρέπει να κάνει για να βγει καλή μεταφορά. Ελπίζω για κάτι καλό.
  10. To δεύτερο. Εγχειρίδιο παραδοσιακής σονενιάς. Το fairy tail θα έλεγα πως είναι το αντίθετο, δηλαδή τί να αποφύγετε σε μια σονενιά.
  11. Βγήκε και το τελευταίο chapter του Tokyo Ghoul:re. Με τόσους πουθενάδες που είχε έπρεπε να γκουγκλάρω για να θυμηθώ ποιος είναι ποιος. Γενικά το :re σαν συνέχεια ήταν απογοητευτικό. Παλαιοί αλλά και νέοι χαρακτήρες ξεχάστηκαν ενώ κλασικά διάφορα ερωτήματα στην πλοκή μείναν αναπάντητα. Καλή φάση. Όπως φάνηκε, το τελευταίο γέλιο δεν ανήκε στους κλόουν, αλλά στον mangaka που γλέντησε τους fans. Για το Nanatsu που λέτε πιο πάνω, θεωρώ ότι είναι μια τίμια σειρά. Μπορεί να μη διεκδικεί βραβείο πρωτοτυπίας, αλλά αυτό που κάνει, το κάνει πολύ καλά. Ειδικά τα πρόσφατα chapters στο manga είναι για πολύ hype.
  12. Μα καλά, πού το θυμήθηκαν μετά από δέκα χρόνια;
  13. E μα γι' αυτό έχουμε τα spoiler buttons . Ανακοινώθηκε το anime της Kaguya-sama! Έρχεται και το Grand Blue το καλοκαιράκι! Καλή περίοδος για κωμωδίες.
  14. Βασικά αυτός μάλλον θα σκέφτεται πως να μας τρολλάρει περισσότερο παρά πως να συνεχίσει το μανγκα.
  15. Σημείωση. Απ' ό,τι βλέπω δωρεάν είναι το Stories: The Path of Destinies. Για το Omensight μπαίνεις σε κλήρωση.
  • Δημιουργία νέου...