Προς το περιεχόμενο

ilias1972

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    177
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.285 προβολές προφίλ

ilias1972's Achievements

  1. ilias1972

    S10 PLUS ΟΘΟΝΗ

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21/03/2024 02:28 μμ

    • Ζήτηση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Ψάχνω για οθόνη s10 plus η συσκευή με καμένη μητρική και λειτουργική οθονη Ευχαριστώ

    10 €

  2. ilias1972

    απατη με αγγελια

    Ξερω οτι μπορει να μην το πιστεψει.να νομιζει οτι μπλοφαρω για να δωσει τα λεφτα πισω.πραγματικα ομως τα εβαλε με το λαθος ανθρωπο.του εχω δωσει προθεσμια μεχρι αυριο το πρωι να επιστρέψει τα λεφτα και να ζητησει συγγνωμη.αν δεν το κανει αρχιζουν τα γλεντια.και αν ειναι ανηλικος θα μπλεξουν και οι γονεις του με τον αλητη που μεγαλωνουν.Ευχαριστώ παιδια για την υποστηριξη.το εκτιμω πολυ. Φιλε saks80 Θα σε ενημερώσω εχεις το λογο μου.θα την πληρωσει αυτος για κάθε απατεώνα που εξαπατα ανθρωπους εντιμους.θα τον κανω παραδειγμα τον καραγκιοζακο
  3. ilias1972

    απατη με αγγελια

    Εμενα μου μιλησε σαν tankd96.ευγενεστατος και ολο φατσουλες σε καθε προταση.το παιζει μαθητης Λυκείου. Φιλε gigisoni δεχομαι την ευθύνη μου.εχεις δικιο.απλα εχω πανω απο 50 συναλλαγες άψογες.την επαθα οντως αλλα οπως και την προηγούμενη φορα θα το διορθωσω.
  4. ilias1972

    απατη με αγγελια

    Σας ανοιξε το θεμα για να δει αν κινδυνευει.εγω ειλικρινα θα τον κυνηγησω μεχρι τερμα για λογους αρχης.μου ειχε τυχει παλιοτερα και ενας στο ricardo και εβγαλα ακρη.εκει ο τυπος παρακαλαγε να αποσυρω την μηνυση.ειλικρινα έκλαιγε
  5. ilias1972

    απατη με αγγελια

    Ειναι λεει απο Δομοκό.εχω βρει την ακρη απο τη σφραγιδα απο τα ελτα.ο δικηγορος μου ειπε οτι τα ελτα ειναι υποχρεωμενα να δωσουν τα αληθινα στοιχεια του.
  6. ilias1972

    απατη με αγγελια

    Φιλε μου απο το tankd96.του εστειλα 350 ευρω.τα πηρα για 2 φιλους τα κινητα για να κανω εξυπηρετηση.ειχε μεσα πετρες ο φιλαρακος μας.
  7. ilias1972

    απατη με αγγελια

    ΠΡΟΣΟΧΉ.ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.ο nami 13 και ο tankd96 ειναι το ιδιο πρόσωπο.με τ ID tankd96 μου πουλησε αντικαταβολη 2s3 και οταν τα παρελαβα απο τα ελτα ειχε μεσα βαλει πετρες.με το nami 13 ειχε εξαπατησει αλλο φιλο.ειναι Απατεωνας.εχω ειδη παει στο τμημα της περιοχης μου Σας το παιζει θυμα για να δει αν μπορει να τη γλυτωσει.επαναλμβανω με εξαπατησε Τωρα μου στελνει pm και κανει το βλακα.πιθανον εχει και αλλες ψευτικες ταυτοτητες και κοροιδευει τους φιλους για να βγαζει μεροκαματο.
  • Δημιουργία νέου...