Προς το περιεχόμενο

themdro

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    283
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με themdro

  • Ημερομηνία γέννησης 07/06/1987

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Βριλήσσια

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.045 προβολές προφίλ

themdro's Achievements

  1. Για του λόγου το αληθές μόλις άλλαξε και η δίκη μου σε αποστολή με ένα ακυρο voucher όπως την προηγούμενη φορά (αρχίζει από 91ΧΧ). Μόνο θετικό είναι αυτό γιατί θα δεν πάει σε κούριερ, πρακτικά σαν να το φέρνουν οι ίδιοι.
  2. Σε αντίστοιχη παραγγελία από Κώτσο για περιφερειακά ps5, πριν λίγες μέρες πάλι έστειλαν ένα άκυρο voucher και τελικά το έφερε εταιρία leasing (instacar) σε μισή μέρα. Στείλτε τους στο chat και ρωτήστε.
  3. 14.14 από Κώτσο και μας θυμήθηκαν ξαφνικά το Σάββατο, μέχρι τότε πλήρης σιγή. Βλέπω η κατάσταση είναι πραγματικά ότι να ναι, μακάρι να παραλάβεις, είσαι όντως από τους πρώτους από άποψη χρόνου.
  4. Αυτό λέω, δεν υπάρχει ενημέρωση καμία σχετικά με την αποπληρωμή. Αν έχει POS μαζί του ο οδηγός έχει καλώς, απλά μου κάνει εντύπωση που οι άλλοι έχουν ζητήσει πλήρη εξόφληση πρώτα (κώτσος και πλαίσιο). όπως και να έχει θα μάθουμε σύντομα.
  5. Όχι αντικαταβολή, χρεωστική κάρτα.
  6. Στον φίλο μου έστειλαν το ίδιο. Το παράδοξο είναι οτι έχει δώσει μόνο την προκαταβολή 50 ευρώ και το υπόλοιπο με χρεωστική. Και δεν τον έχουν χρεώσει το υπόλοιπο, πρέπει να έχει πέσει τελείως το σύστημα!
  7. Από Κώτσο από οτι έχω καταλάβει σχεδόν όλοι της πρώτης φουρνιάς τους λέει για αποστολή αύριο 19/11. Αυτό σημαίνει οτι μπορεί να μισθώσουν εταιρία και να τα παραδώσει αυθημερόν. Εμένα παραγγελία πριν μερικές ημέρες για το Miles και ένα dual sense από Κώτσο μου την έφερε σε μισή μέρα εταιρία leasing. 19/11 θα στείλει και το πλαίσιο με δικά του φορτηγά οπότε θα γίνει και εκεί αυθημερόν παράδοση.
  8. Παιδιά όποιος έχει οποιαδήποτε ενημέρωση από Media ας πει εδώ, νομίζω είναι οι μόνοι που δεν έχουν δώσει την παραμικρή πληροφορία, τραγικό για τέτοια αλυσίδα.
  9. Και φίλος μου που παρήγγειλε 17/09 στις 3.00 το μεσημέρι με προκαταβολή 50 ευρώ, έχει την ίδια αντιμετώπιση. Κοινώς οτι δεν ξέρουν τίποτα ενώ σε τηλέφωνο δεν δεχόντουσαν καν να τους πει τον αριθμό παραγγελίας πολλές φορές.
  10. Παιδια όσοι έχετε κάνει από Κωτσόβολο και σας βγάζει εταιρία ταχυμεταφορών μην απελπίζεστε. Στην παραγγελία που είχα κάνει για το dual sense και το Miles από Κωτσόβολο, έγραφε πάλι εταιρία ταχυμεταφορών και τα έφερε η instacar (εταιρία leasing!!) σε μισή μέρα μέσα. Δηλαδή Παρασκευή βράδυ έφυγε, Σάββατο πρωί την είχα.
  11. Καλησπέρα παιδιά, πολύ βοηθητικό το θέμα σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση. Εγω είχα κάνει 2 προπαραγγελίες (μια για μένα και μια για τον αδερφό), μια από πλαίσιο και μια από Κωτσόβολο στις 17/09 το μεσημέρι με αντικαταβολή. Γενικά η όλη αντιμετώπιση του πλαισίου ήταν πιο σωστή, με πήραν άμεσα για προκαταβολή 50€ και μου ήρθε κάποιες μέρες αργότερα μήνυμα οτι θα είναι day one η παραλαβή. Λίγες μέρες πριν επικοινώνησαν μαζί μου για εξόφληση του ποσού ενόψει της παράδοσης 19/11. Ο κωτσόβολος δεν με ενόχλησε ποτέ μέχρι το Σάββατο που με θυμήθηκε και μου ζήτησε πάλι εξόφληση ενώ με διαβεβαίωσε οτι θα το έχουμε day one. Στο τηλεφωνικό κέντρο τους έκανε εντύπωση που δεν μου ζητήθηκε κάποια προκαταβολή, αλλά δεν άλλαξε ποτέ η παραγγελία εκτός από τον τρόπο πληρωμής που είδα οτι τον είχαν κάνει από αντικαταβολή σε κατάθεση. Ένας φίλος μου έκανε από media markt που και εκεί ζητήθηκε προκαταβολή 50€ πάλι στις 17/09 και δεν έχουν καν επικοινωνήσει μαζί του ακόμα.
  12. Κάθε χρόνο τα ίδια βρε παιδιά, δεν βαρεθήκατε? Κάθε χρόνο με κάθε λανσάρισμα καινούριου iPhone βγαίνουν οι ντελάληδες και προμηνύουν το τέλος της Apple. Εντελώς τυχαίο που το Xr πούλησε 27 εκ. κομμάτια το πρώτο εξάμηνο του 19, ποσό υπερδιπλάσιο από το 2ο σε πωλήσεις smartphone στον κόσμο. Δεν μιλάω για το XS Max που είναι και αυτό στα 10 εκ ανάμεσα σε συσκευές μισού και κάτω κόστους. Τουλάχιστον περιμένετε πρώτα να βγουν, να δούμε τι εμπορική πορεία θα έχουν και μετά ας κρίνουμε. Ούτε εγω ενθουσιάστηκα με τα 11αρια αλλά το να τους κάνουμε το μνημόσυνο από τώρα είναι άκυρο. https://www.cnet.com/news/iphone-xr-topped-all-other-phones-in-the-first-half-of-2019-report-says/
  13. Εν τω μεταξύ έχετε όλοι φαγωθεί με τα σπεκς και τις τιμές των καινούριων iPhone και να μας λέτε πόσο ακριβά και ασύμφορα είναι, ενώ όλο το παιχνίδι πλέον (και φυσικά στο μέλλον) παίζεται αποκλειστικά στο iOS, στην πώληση services και στους returning customers που η apple έχει επενδύσει φτιάχνοντας ουσιαστικά ένα πλήρες οικοσύστημα και σε συνδυασμό με το brand της βγάζει δις από αυτόν τον τομέα. Μιλάμε για Apple Music, App Store, iCloud, Apple Pay, AppleCare, Apple News, Apple TV+, Apple Arcade κ.ο.κ. Συνδυάστε το αυτό με ένα iPhone 11 στα 699$ (και όχι R πλέον) και φαίνεται ξεκάθαρα που στοχεύει και γιατί η Apple έριξε 50$ κάτω το πιο επιτυχημένο μοντέλο της (top selling smartphone το πρώτο εξάμηνο του 19 με σχεδόν 27 εκ. πωλήσεις), και θα γίνει απλά ανάρπαστο. Οπότε μαζί με τις extra πωλήσεις που θα κάνει το 11αρι, οτι χάνει από την αρχική τιμή πώλησης θα το βγάζει στο πολλαπλάσιο με τα subscription services που θα πουλάει. Και καθίστε εσεις να τρώγεστε για τo οτι δεν έχει 12gb ram και μόνο 900p οθόνη ενώ στην συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου αυτά δεν λένε απλά τίποτα γιατί το κινητό συνολικά είναι αξιοπρεπέστατο και προσφέρει μια άψογη και ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης.
  14. Όσον αφορά το triple camera design, προσωπικά του Pixel 4 από τα πρόσφατα renders δείχνει αρκετά πιο σωστό στα μάτια μου από αυτά των καινούριων iPhone. Δεν ξέρω γιατί το άλλαξαν τόσο από τα X/XS/XR.
  15. Πλέον θεωρώ οτι έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που ο καθένας μπορεί να βρεί οτι του αρέσει είτε από apple είτε android μεριά. Τα ζυγίζει και παίρνει. Εγω προσωπικά, έχοντας χρησιμοποιήσει και τα 2 λειτουργικά έχω καταλήξει στο iOS για προσωπικούς λόγους, άλλος μπορεί να καλύπτεται πλήρως από s10+ κλπ, ευτυχώς έχουμε πληθώρα επιλογών. Τα λοιπά comments που γίνονται σε κάθε apple thread (μα σε κάθε όμως) δείχνουν άλλα πράγματα, το οτι όλος ο κοσμος ασχολείται με την apple και με τους καταναλωτές της. Το αντίθετο πάντως, δεν πολυσυμβαίνει. Από εκεί και πέρα όντως φέτος με τα 64GB τα έκαναν μαντάρα που είναι κρίμα γιατί με το απλό 11άρι έκαναν πολλά σωστά βήματα ενώ η 128GB έκδοση κάνει μόλις 60€ παραπάνω (όχι 200€ που κάνει η 256 σε σχέση με την 64αρα στο pro max, τραγικό).
  • Δημιουργία νέου...