Προς το περιεχόμενο

infinity7

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    48
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

infinity7's Achievements

  1. Αυτό ακριβώς που λες. Η πλάτη πάει πέρα δόθε. Και να κλειδώσει, η πλάτη κουνιέται.
  2. Νομίζω είναι θέμα καθίσματος. Έχω δει πολλά βιντεάκια πριν το βάλω.
  3. Επειδή έχω εμπειρία σε άλλο αυτοκίνητο με κάθισμα το οποίο δεν έχει Isofix, το κάθισμα πάει κι έρχεται. Επομένως προσπαθώ να πετύχω μέγιστη ασφάλεια μαζί με εξοικονόμηση χώρου για επιπλέον κάθισμα στο κέντρο.
  4. Για τα καθίσματα που έχω έχεις επιλογή αν θα τα στηρίξεις με Isofix ή με με τη ζώνη (αν το αυτοκίνητο δε διαθέτει Isofix). Αν επομένως χρησιμοποιήσω και τις ζώνες αλλά και αυτούς τους ιμάντες, γιατί να δημιουργήσω θέμα. Τα καθίσματα έχουν ειδικούς οδηγούς για να περνάει η ζώνη.
  5. Σ´ αυτό έχεις δίκιο. Δεν έχω κάνει κάποια αλλαγή μέχρι στιγμής εξάλλου. Το αυτοκίνητο δεν είναι μικρό, Audi A5 Sportback. Έχει ίδια καθίσματα με ένα A4. Ωστόσο, ποια είναι η διαφορά αυτού που έχω στην εικόνα με τα καθίσματα που δεν έχουν Isofix και δένονται με ζώνη;
  6. Σίγουρος όχι, δεν είμαι. Αλλά ξέρω ότι ένα από τα καθίσματα που έχω τώρα, της Britax, τα Isofix του δεν είναι σταθερά. Έχει δηλαδή ιμάντες οι οποίοι στις άκρες έχουν τις δαγκάνες για τα Isofix. Με αυτή τη λογική έχω σκοπό να πάρω τους έξτρα ιμάντες. Βασικά έκανα λάθος στο προηγούμενο post. Αυτό που εννοώ είναι αυτό της φωτογραφίας. Από ένας τέτοιος ιμάντας σε κάθε υπάρχων κάθισμα με σκοπό να πάω προς τις πόρτες τα δύο ακριανά καθίσματα γλιτώνοντας κάποια χρήσιμα εκατοστά.
  7. Καλησπέρα! Έχω δύο παιδάκια και περιμένω το τρίτο. Αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο. Αρχικά, βρήκα ένα προϊόν που λέγεται Isofix RiveMove. Αν το ψάξετε, αυτό που κάνει είναι να μετατοπίσει τη θέση των υπάρχοντων καθισμάτων προς τις πόρτες έτσι ώστε να κερδίσεις λίγα εκατοστά ώστε να χωρέσει και το μεσαίο κάθισμα. Ουσιαστικά εκμεταλλεύεσαι ό,τι μπορείς από την απόσταση καθίσματος-πόρτας. Ωστόσο όσο κι αν έψαξα, δεν το βρήκα διαθέσιμο και μάλλον έχει καταργηθεί. Επομένως αυτό που σκοπεύω να κάνω είναι να αγοράσω ιμάντες Isofix με σκοπό να πετύχω το ίδιο. 4 ιμάντες, 2 για κάθε κάθισμα. Οι άκρες των ιμάντων είναι Isofix και θα με βοηθήσει να πάω τα υπάρχοντα καθίσματα προς τις πόρτες. Άλλη λύση δεν μπορώ να βρω. Και δε νομίζω ότι με αλλαγή των καθισμάτων που έχω θα καταφέρω να εξοικονομήσω τον χώρο που χρειάζομαι.
  8. Φίλε μου καλησπέρα. Πρίν λίγες μέρες ήμουνα στην ίδια ακριβώς θέση. Να βρω τέτοιο κάθισμα. Αρχικά ήμουνα μεταξύ των: Peg Perego Viaggio 1⋅2⋅3 Via Travel Recaro Monza Nova IS Cybex Pallas M-Fix Πήγα και τα είδα από κοντά. Το Peg Perego ήταν η πρώτη μου επιλογή. Ωστόσο όταν το είδα από κοντά, το απέκλεισα γιατί η πλευρική προστασία μου φάνηκε ανεπαρκής (στα δικά μου μάτια). Τα άλλα δύο (Recaro και Cybex), θα έχεις δει ότι μπροστά έχουν άλλο σύστημα. Χρησιμοποιούν τη ζώνη του αυτοκινήτου και έχουν ένα μαξιλαράκι. Το πρόβλημα με αυτό είναι κατά πόσο θα αρέσει στο παιδάκι. Αν δεν του αρέσει, έμπλεξες. Και δεν ήθελα να πάρω αυτό το ρίσκο. Κατέληξα στο Britax Romer Advansafix III Sict. Είχε τα πάντα. Είναι βέβαια και από τα ακριβότερα. Ακόμα δεν το έχω τοποθετήσει, θα το κάνω όμως άμεσα. Μπορείς να δεις και το Recaro Young Sport Hero το οποίο όμως δεν έχει ISOfix (εάν σε ενδιαφέρει). Από αυτά που διάβασα βέβαια δεν υπάρχει πρόβλημα να μην έχει, εφόσον η τοποθέτηση γίνει σωστά. Η αλήθεια είναι πως εγώ το ήθελα.
  9. Αν ξανακάνεις την πράξη; (όχι ότι 100$ είναι λίγα. Αν η Indiegogo έβαλε τα μισά, πες 50$ έκαστος).
  10. Βασικά μέχρι να πέσει η τιμή της μάλλον θα έχει εξαντληθεί, αν δεν έχει ήδη εξαντληθεί. Μη βλέπεις τα καταστήματα που τη γράφουν ως διαθέσιμη.
  11. Μια χαρά θα είναι η τηλεόραση. Λογικά έχει IPS panel που εντάξει, δε δείχνει τέλεια το μαύρο αλλά σε γενικές γραμμές θα είναι μια χαρά. Αν δεν επείγει πολύ, μπορείς να περιμένεις και λίγους μήνες ακόμα μήπως και σκάσει καμιά καλή προσφορά.
  12. Και δηλαδή πώς γίνεται η αναγνώριση του ID του χρήστη; Sorry για το off-topic.
  13. Καταλαβαίνω ότι είναι ενοχλητικό να βλέπεις τόσα μοντέλα από τον ίδιο κατασκευαστή. Το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα. Γνώμη μου είναι αρχικά να καταλάβεις τί σημαίνουν όλα αυτά τα σύμβολα και μπορείς να το κάνεις π.χ. με την παρακάτω διεύθυνση. Έτσι θα μπορέσεις και μόνος σου να αποκλείσεις μοντέλα που οι λειτουργίες τους ενδεχομένως να μη σε ενδιαφέρουν. http://en.tab-tv.com/?page_id=7111
  14. Όντως ισχύει αυτό; Δηλαδή όσες τηλεοράσεις έχουν δορυφορικό δέκτη δε χρειάζονται αποκωδικοποιητή για OTE/Nova;
  15. Αν και δε νομίζω να απογοητευτείς με καμία από τις 2, καλύτερα να τις έβλεπες από κοντά. Κάνε και μία πλοήγηση στο μενού της καθεμιάς. (προσωπικά θα πήγαινα για τη Samsung αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία).
  • Δημιουργία νέου...