Προς το περιεχόμενο

wargasm

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    263
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με wargasm

  • Ημερομηνία γέννησης 19/07/1986

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    αθηνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

wargasm's Achievements

  1. wargasm

    Alienware AW3423DWF

    Παιδιά πιο arm προτείνετε για αυτή την οθόνη;
  2. Είπε «δεν έχω δει να ζεσταίνεται υπερβολικά». οπότε εντάξει της το δίνω. ασε που τελικά μαζί με τον άλλον του έδωσαν τα 35 χιλιάρικα για την υδροψυξη και κλείσανε deal. 1 εκατομμύριο gamers είδε ο άλλος στην Ελλάδα 🤣
  3. Παιδιά για κάποιο λόγο είναι σε άλλον σκληρό εγκατεστημένα τα windows και σε άλλον το boot. Με αποτέλεσμα τώρα που θέλω να αφαιρέσω τον άλλον δίσκο να μην βρίσκει bootable drive. Πως μπορώ να μεταφέρω / δημιουργήσω boot στον δίσκο που έχω εγκατεστημένα τα windows και πως?
  4. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/02/2024 09:10 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται η οθόνη Dell S2716DG σε άριστη κατάσταση. Ανάλυση: 2560x1440 Χρόνος Απόκρισης (GTG): 1ms Ρυθμός Ανανέωσης: 144Hz Δυνατότητες & Λειτουργίες: USB Hub, G-Sync Τύπος Σύνδεσης: DisplayPort, HDMI Από Αθήνα χέρι με χέρι. Οποιοσδήποτε έλεγχος δεκτός.

    220 €

  5. wargasm

    Πωλείται Oculus Rift CV1

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/02/2024 09:10 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται Oculus Rift CV1 σε αριστη κατασταση. Χωρίς χειριστήρια, μόνο το headset και ο σενσορας. χρησιμοποιήθηκε μόνο για sim racing τίτλους και για flight simulator, γιαυτο και δεν ειχε αγοραστει με controllers.

    100 €

  6. Μεσο ορο θερμοκρασιων ειχα γυρω στους 62 βαθμους σταθερα σχετικα. 2-3 φορες εφτασε στιγμιαια 73 βαθμους σε 10 λεπτα περιπου gameplay.
  7. +1400 μνημες & +130 κρασαρει 😕 Τι να πω...
  8. Δεν το λες και μεγαλη προοδο , αλλα πλησιασα.
  9. Καλημερα με ενα bench του cyberpunk μετα απο φρεσκια εγκατασταση wiindows κτλ... Εχω καποια fps διαφορα απο του φιλου @Arkin το bench. μπορει καποιος να υποθεσει που μπορει να οφειλεται? Ολα στοκ, καρτα και επεξεργαστης.
  10. Από κάρτα ξεκίνησα, σε νέο build κατέληξα. Καθώς το μπουκάλι από τον 8600k θα ήταν αρκετό. τρώω το τοστακι και ξεκινάω.
  11. Έχεις δίκιο. ειδα από το bios τον τύπο και νόμιζα πως ήταν ο ένας από τους δυο απλούς ssd που έχω. Είχα ξεχάσει τελείως ότι είχα nvme.
  12. Δεν έχω nvme, και σκεφτόμουν μήπως είναι καλύτερα να αγοράσω και να περάσω τα windows εκεί. θα έχει διαφορά σε σύγκριση με έναν Samsung evo ssd 970 που τα έχω τώρα;
  13. Εγκατάσταση windows σε nvme ή ssd? Θα περάσω νέα windows αύριο μετά σπο 5 χρόνια και είχα απορια αν κερδίζω κάτι αγοράζοντας nvme να τα περάσω.
  14. Ο καθένας όσο θέλει πουλάει, χωρίς κανένα κριτήριο που να έχει λογική βάση στο σύνολο. Και εξηγούμαι, από την εποχή του κοβιντ ξεκίνησαν να γίνονται αυξήσεις χωρίς καμία αιτία, παρα μόνο από την επιθυμία του κάθε εμπόρου για μεγαλύτερο κέρδος, στα πάντα, ίσως λόγο ανασφάλειας; Ο κουμπάρος μου είναι υποδιευθυντής σε μεγάλο σούπερ μάρκετ, και καθημερινά γινόντουσαν αυξήσεις σε όλους τους κωδικούς, διαφορετικούς κάθε μέρα, λίγο λίγο κάθε μέρα, μέχρι και σήμερα, έτσι γιατί απλά μπορούσαν. Και φυσικά οποιοδήποτε παγκόσμιο γεγονός βόλευε, το χρησιμοποιούσαν για δικαιολογία. Η λογική του ότι αρπάξουμε, έφτασε και στη βάση, σε μικρο-ελεύθερους επαγγελματίες που τους παίρνει να το κάνουν, σε κάθε έναν που νοικιάζει ένα διαμέρισμα (βλέπετε τι γίνεται με το real estate) και σε κάθε σκρουτζομαγαζο. Την κάρτα την αγόρασα την Παρασκευή, με το που ολοκληρώνεται η παραγγελία, μπήκα να δω από περιέργεια μετά από κανένα δεκάλεπτο αν είχε και άλλη στοκ ή ήταν η τελευταία αυτή που αγόρασα, (μη ρωτήσετε γιατί, απλη περιέργεια 😋 ), λοιπόν είδα ότι έχει και άλλη και μάλιστα είχε αλλάξει η τιμή κατά 20€ παραπάνω. Συγνώμη, αλλα είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, και όταν εμπορεύομαι ένα προϊόν αυτό ακολουθεί την πολιτική κόστους-κέρδους που έχω ορίσει, μπαίνει στον κατάλογο με συγκεκριμένη τιμή και αλλάζει σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις γιατί απλά ο πελάτης αν τη μια του λες X την άλλη Ψ τιμή για το ίδιο προϊόν θα σε βρίσει. Σαν να ζούμε όλοι σε μια παράνοια να μαζέψουμε όσα περισσότερα μπορούμε γιατί αύριο πχ θα χαθούν όλα. Ή απλά φροντίζουν να πωλούν όλοι όσο πιο ακριβά μπορούν σε τέτοιο σημείο όμως που να εχουν και κάποια Α καταναλωση, ψάχνοντας μόνιμα αυτη την ιδανική αναλογία του πουλάω λίγο, κερδίζω πολλά. δεν ξέρω, αλλά οποιαδήποτε «τίμια» σχέση μεταξύ εμπόρου και καταναλωτή έχει χαθεί, η αγορά βρίσκεται σε πανικό και εμείς μαζί. Αρκετό off topic.
  • Δημιουργία νέου...