Προς το περιεχόμενο

Secone

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    117
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Secone's Achievements

  1. Ξέρουμε αν θα έχει δακτυλικό αποτύπωμα σαν βιομετρικο στο RFID?
  2. Καλησπέρα από σταθερά αξίζει του Ηρων το Φιξ? Ευχαριστώ
  3. Υπάρχει πιθανότητα να χρεώσει τόσο όντως η Ελπεντισον? Μου φαίνεται αδιανόητο. Είμαι σε σκέψεις να πάω στο κυμαινόμενο της ΔΕΗ μιας και δεν έχει μείνει άλλη επιλογή (είμαι στην Ελπεντισον στο πρόγραμμα 24 ώρες νυχτερινό Fixed)
  4. Ολα τα καταστήματα λιανικής κανονικά, #μενουμεσπιτι το σκ και απο δευτέρα επαφές με κόσμο κανονικά ή σε ανοιχτά μαγαζιά χωρίς ψυχή να μπαίνει μέσα, απλά για να τρώμε όλα τα έξοδα.
  5. νομίζω πως πολλοί δεν έχετε τι να κάνετε και ασχολείστε με το τι γράφει ο καθένας και ποσο έγκυρο είναι λες και ειναι κριτήριο για το τι θα γινει με την κατάσταση, ηρεμήστε λίγο, φόρουμ είναι..
  6. στο επομενο δεκαημερο πιστευω θα ειναι το πολυ μεγαλο μπαμ απο ολη την αδιαφορια και ταυτοχρονο πανικο που συμβενει εδω και καποιες μερες
  7. είναι δεκαπλάσια τα κρούσματα τα οποία δεν έχουν εμφανίσει συμπτώματα και κυκλοφορούν χαλαρά και πάνε σε εμπορικά και σε συπερ μαρκετ τα οποια ειναι τίγκα στον κόσμο, θα φανεί σε 2 βδομάδες πόσα πραγματικά είναι ( 15 μέρες επώαση)
  8. Εγω ειδα που το εψαξα λιγο χθες, s7 & s7 edge 400€ και 500€ αντίστοιχα, δηλαδή 30-40 € κατω απο τιμες skroutz, ειδα το iphone 6s plus 400€ που αν μπεις στις αγγελιες του σιτε αυτα θα τα δεις μεταχειρισμένα 20 ευρώ κατω και το iphone 6s+ 50+ ευρω πανω. Οποτε θεωρω πως υπήρχαν καλες προσφορές μεσα στο 'σαπιο' ξεστοκαρισμα. Το οτι ο κοσμος προτιμησε να ψωνισει σημερα δεν το υποστηριζω, αλλα αν καποιος ηθελε ενα καλο κινητο που θα χτυπαγε απο skroutz τα χριστούγεννα, χιλιες φορές να το παρει σήμερα, με ελληνική εγγύηση και χωρίς εξτρα τρεχαματα λογω παραεισαγωγης (εχω παρει κινητό απο σκρουτζ και μ ειχε παρουσιάσει προβλημα και το έστελναν uk να επισκευαστεί, οποτε αντίστοιχα εγω δεν θα ηθελα να το ξανα αντιμετωπισω αυτο)
  9. Σαν έλληνες εγω εχω να πω οτι μονο να κραζουμε οτι μας δίνουν ξέρουμε, γιαυτό δεν θα παμε ποτέ μπροστά. Αντι να εστιασεται στο οτι υπηρχαν όντως καποιες καλες προσφορές πιο κατω και απο τις τιμες παραεισαγωγης του skroutz, καθεστε και κραζεται μεχρι και αυτους που ψωνισαν, ευγε ????????
  10. lg g2, nexus 5, oppo find 7a, nexus 5 παλι, motorola moto g 1st gen, oneplus one και ξανα oneplus one λογο πτωσης του πρωτου. Το τελευτεο προβλεπεται να το κρατισω αρκετο καιρο
  11. @blackdemis στα 330 βγαινει η συσκευη με χρηση mailbox de συνολικα
  12. Flat αλλα το εχουν φορτωσει μες στα animations οποτε εμενα μου φενετε καπως παραλογο
  13. Το αλλαζουν στο eyephone στο χαλανδρι με ενα 40αρι
  14. Secone

    Nexus 5 vs LG G2

    Επειδη το ειχα καιγω το g2 και τωρα ειμαι με nexus 5 θα σου πω τοεξησ..τρομερη μπαταρια αλλα επειδη δεν αντεχα το υι της lg πιγα σε custom rom και εκει αρχισαν τα προβληματα..η μια ειχε ενα προβλημα η αλλη το αλλο..και γυρναγα παντα σε stock rom της lg..οποτε μην μπεις καν στην διαδικασια να το πιραξεις εκτοσ αν χριαζεσε πραγματακια απο το root..εχω εχω βρει την υγεια μ με το nexus..το πιραζω και ολα ειναι σταθερα χωρις να χανω σημα η να κλινει μονο του η το οτιδιποτε ενοχλιτικο..την καμερα την βρισκω στα ιδια επιπεδα και οσο για την μπαταρια αντι να γυρναω σπιτι με 40% γυρναω με 30%..big deal
  • Δημιουργία νέου...