Προς το περιεχόμενο

insomnier12345

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    274
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

insomnier12345's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. 1) Όπως είπα και πιο πάνω, είχα 2 δίσκους, ο ένας ήταν χωρισμένος σε 2 partitions. Το 1 partition είχε αρχεία και τα μετακινησα στον άλλο δίσκο(όχι αυτό με τα partitions). Τον δίσκο αυτό όμως όταν φόρτωνα το cd τον έβγαλα. 2) Ενδέχεται να ευθύνεται αυτό;;
  2. Καλησπέρα παιδιά. Προσπάθησα να bootάρω με iAtkos S3, iAtkos L2 και iBoot + Mac os Snow Leopard, έφτανε μέχρι ένα σημείο και μετά έσβηνε. Είδα ότι κολλούσε όταν εμφανιζόταν sam multimedia.. Κάτι τέτοιο... Καμιά ιδέα;; Είναι σίγουρο ότι η Rampage formula είναι συμβατή;; Η Ati 5570? Να βάλω την Nvidia 6600?? Τι άλλο να προσπαθήσω;;;;;; *Ξέχασα να πω, ότι όταν κολλάει, πριν κλείσει λέει και disk1s3 error I/O κάτι τέτοιο... Ευχαριστώ.
  3. Παιδιά, συγγνώμη αν γίνομαι σπαστικός, αλλά να ξεκινήσω με iAtkos S3v2, iAtkos L2 ή με iBoot + Multibeast?? Είναι ανάλογα με το μηχάνημα..??
  4. Καλησπέρα. Όπως είπα και πιο πάνω, ένας φίλος μου ενδιαφέρεται να βάλει hackintosh. Να εξηγήσω λίγο πώς έχει η κατάσταση: Στο desktop αυτό υπάρχουν δύο σκληροί, ο ένας είναι 1TB, ο οποίος είναι χωρισμένος σε 390 και 541 GB, και έχει τα windows στο partition με τα 390 GB. Ο άλλος έχει 2 tb, στον οποίο έχει μόνο αρχεία. Αυτός απ'ότι μου είπε, αν γίνεται δεν θέλει να κάνει format, αφού έχει αρκετά και σημαντικά αρχεία. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: Γίνεται να μην χρειαστεί να κάνω format και στους δύο και να βάλω το hackintosh σε έναν από τους δύο;;; Τι διαδικασία θα ακολουθήσω;; Δεν θα βγάλει μετά boot error?? Ο bootloader που θα πρέπει να μπει;; Εγώ θέλω να κάνω τη μέθοδο με το EasyBCD. Επίσης, γίνεται να αλλάξει τον δίσκο με τα 2 TB από NTFS σε Fat32 έτσι ώστε να αναγνωρίζεται και από τα δύο λειτουργικά;; Ευχαριστώ.
  5. @Komos Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σου. Έχω όμως κάποιες απορίες. 1)Μιλάμε για desktop, ε?? 2)Για motherboard, gpu κ.τ.λ. επιλέγω από το customize δηλαδή;; 3)Ποια έκδοση του Multibeast?? Στην αρχή λες 3,6,0 και στο τέλος 3,9,0 4)Στο τέλος γράφεις κάτι για update κ.τ.λ. Αυτά είναι θέλω από snowleopard να πάω σε lion?? 5)Αν αλλάξω από το bios σε AHCI mode, γιατί να επιλέξω Sata/ide και όχι ahci??? 6)Για οτιδήποτε άλλο από θέμα hardware,χρησιμοποιώ kexts που κυκλοφορούν με κάποιο προγραμματάκι που βάζει kexts (KextWizard)?? Και πάλι ευχαριστώ. *Και κάτι που ξέχασα. Απευθύνεται σε όλους. Ο φίλος μου, έχει την ATI 5570 και την Nvidia geforce 6600. Την έχει δοκιμάσει κανείς;; Ποια από τις δύο να χρησιμοποιήσει για αρχή;
  6. Κάποιος βρε παιδά...;;; Επειδή έχω ασχοληθεί μόνο με netbook και iAtkos, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;; Μπορείτε να μου πείτε συνοπτικά τη διαδικασία;; *Και μια ερώτηση ακόμα : Απ' ότι έχω καταλάβει αν ξεκινήσω με iAtkos L2 π.χ. πατάω στο customization και επιλέγω μερικά από τα kexts. Αν δεν έχει κάτι για την κάρτα γραφικών π.χ. στο πρώτο boot τι θα γίνει;; Αν πάλι επιλέξω iboot + multibeast??
  7. 1) Κάπου είχα διαβάσει πως για κάρτες ATI χρησιμοποιούμε empire efi και όχι iboot. Αληθεύει;; 2) Αν δοκιμάσω iBoot + Multibeast, ας πούμε ότι πετυχαίνει η εγκατάσταση, μετά ένα ένα τα kexts για το κάθε εξάρτημα ή μέσω multibeast??? 3) Aν δοκιμάσω iAtkos να ξεκινήσω πρώτα με L2 και μετά S3v2?? (Εδώ πάλι κατά την εγκατάσταση επιλέγω kexts, και μετά ότι χρειαστώ χειροκίνητα??) Ευχαριστώ και πάλι.
  8. Καλησπέρα. Ένας φίλος μου, ενδιαφέρεται να βάλει hackintosh στο desktop του. Τα χαρακτηριστικά είναι: Επεξεργαστής : Intel Core Quad Q8300 Κάρτα γραφικών : ATI 5570 Μητρική : Asus Rampage Formula X48 Network : Marvell Yukon 88E8056 PCI-E Ήχος : SupremeFX II Audio Card, ADI 1988B 8 -Channel High Definition Audio CODEC. Ram : 2 GB Είναι συμβατό;; Από πού ξεκινάω;; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  9. Για να το κατεβάσεις στο όνομα γράφεις μια βλακεία π.χ. asdfasdf και για το e-mail γράφεις επίσης μια άλλη βλακεία αλλά σε μορφή e-mail π.χ. [email protected] Δοκίμασέ το!
  10. @jim_p Που φαίνεται ότι παίζει με τον rt2800?? Εγώ βλέπω rt3572... :S Αν είναι το rt3572, εδώ, στους drivers για linux, το έχει.. (Το τρίτο)
  11. Πας όπως είπες στις ιδιότητες, και αυτό που ψάχνεις είναι στην καρτέλα δικαιώματα/permissions.. Σίγουρα δεν υπάρχει;;;
  12. Όταν λες σταμάτησε να δουλεύει, τι εννοείς;;
  13. Στο πλαίσιο δεν λέει τι βύσμα έχει η κεραία, αλλά εδώ(στη γενική περιγραφή, προς το τέλος), λέει ότι έχει RP-SMA Male connector. Άρα συνδυάζονται;;
  • Δημιουργία νέου...