Προς το περιεχόμενο

TERIS1980

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    66
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Τοποθεσία
    θεσσαλονικη

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

TERIS1980's Achievements

  1. Καλησπέρα σας , θα ήθελα να σας θέτω το εξής ερώτημα: εργαζόμενος εργάζεται σε μια επιχείρηση 40 ώρες εβδομαδιαίως σε πενθήμερη βάση από Δευτέρα έως Παρασκευή 07.00 - 15.00 και επιθυμεί να εργαστεί και σε δεύτερη επιχείρηση -εργοδότη το Σάββατο 15.00-23.00 (8 ώρες) και την Κυριακή 15.00-23.00 (8 ώρες) ,δηλαδή επιπλέον 16 ώρες , άρα ο εν λόγω εργαζόμενος και στις δύο επιχειρήσεις θα εργάζεται 7 ημέρες την εβδομάδα και 56 ώρες συνολικά .Πόσο σύννομο είναι αυτό ,τι επιπτώσεις θα έχει ο εργαζόμενος και τι επιπτώσεις οι εργοδότες που θα απασχολείται;
  2. Παιδια στην τελικη μπορω να διεκδικισω αντικατασταση με τον δεδικασμενο της αλλαγης στον πρωτο που τρυπισε. ? Εχω και αποδηξη αντικαταστασης που αναφερει και τον λογο αντικαταστασης.
  3. 2 πηρα ιδια κοματια το ενα τρυπισε εξωτερικα το καζανι το εβγαλε και φοτο αυτος απο την ελκο και μου ειπε οτι εχουν καλη αποδοση.Και το αλλο τριπισε εσωτερικα. τον πρωτο που τριπισε γιατι τον αλλαξαν?(δεν ειχε γινει servis)
  4. Φιλε μου ο αδερφος μου περνουσε παλια ηλιακους μου ειπε οτι τρυπισε εσωτερικα δεν φτιαχνετε. Να παρω κανενα συνηγορο του πολιτη ή δεν θα βγαλο ακρη? Επειδη περυσι τον πρωτο που χαλασε μου το αλλαξαν.
  5. Βρηκα ενα εντυπο απο elco φουρνο μικροκυμματων που ειχα παρει το 2012.Γραφει και για αλλες συσκευες οπως ηλιακος θερμ. γενικα οχι καποιο μοντελο(5 χρονια για το δοχειο αποθηκευσης 5 χρονια για τον ηλιακο συλλεκτη .Η 5ετης εγγυηση του ηλιακου ισχυει μονο με την προυποθεση ετησιων συντηρησεων της συσκευης με δαπανη του αγοραστη που θα γινονται απο τα εξουσιοδοτημενα συνεργεια της εταιριας.) Αυτος σημερα που μιλισα μου ειπε οτι επρεπε να γινουν 2 σηντηρησεις στα 5 χρονια.
  6. παιδια ακουστε τι εγινε σημερα .Πηρα τηλεφωνω στην εταιρια και το μονο που μου κανουνε ειναι μια εκπτωση 50% (ντεμεκ) υπερκοστολογοντας το καζανι .Το καζανι μου το δινουν 385 με φπα με την εκπτωση.(υποψιν στη αγορα το βρηκα σε σαιτ 450 ) τι κανω τωρα? για το εντυπο της εγγυησης μου ειπαν οτι ηταν μεσα στην συσκευασια.
  7. Ok θα ενημερωσω αυριο που θα επικινωνησω με πωλητη.
  8. ενταξει εχει ακομα 2 μηνες εγγυηση ευτυχος.(500 ευρω εχει το καινουργιο καζανι) Ασε το μανικι απο το κατεβασμα απο τον τριτο οροφο.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ευχαριστω
  9. δεν ειχε εντυπο εγγυησης αυτα τα κραταω παντα. 2 ηταν και οι 2 καθαρισαν εχω και την αποδηξη αντικαταστασης
  10. υποψιν αυτος ειναι ο δευτερος ηλιακος που τρυπαει απο τους 2 που ειχα αγορασει μαζι. Περυσει μου ειχαν κανει αντικατασταση τον πρωτο (που και αυτος τρυπισε) χωρις να μου πουν κατι για συντηρηση.
  11. http://www.electronica.gr/DF90250F.el.aspx αυτος ειναι δεν μου εδωσαν τηλεφωνω απο καποιο συντηρητη.
  • Δημιουργία νέου...