Προς το περιεχόμενο

SisC

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    102
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

SisC's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. SisC

    Μάσκα VR για smartphone?

    Ψάχνομαι να πάρω μία μάσκα VR για το κινητό μου(LG G3). Από το σχετικό ψάξιμο που έκανα, το GearVR είναι εκτός πραγματικότητας λόγω τιμής και αποκλειστικής συμβατότητας με το Note4. Tα κινέζικα παρ'ότι φθηνά δεν μου γεμίζουν το μάτι και δεν έχω διαβάσει και θετικά σχόλια γενικότερα. Το cardboard δεν το κοιτάω γιατί θα ήθελα να φοριέται. Το μοναδικό από όσα έχω δει μέχρι στιγμής που φαίνεται να λέει κάτι είναι το homido. θετικά σχόλια, φυσιολογική τιμή(για τις δυνατότητες μου) και έχει και ελληνικό site(homido.gr) Θα ήθελα να ρωτήσω αν το έχει δει / δοκιμάσει / αγοράσει κάποιος και ποια είναι η άποψη σας τόσο για αυτό όσο και για οποιεσδήποτε άλλες περιπτώσεις υπάρχουν που θα μπορούσα να κοιτάξω?
  2. Συμφωνώ απόλυτα! Το "εξομοιωτής οδήγησης" αναφέρεται στην καρέκλα και όχι στα παιχνίδια.
  3. Oculus Rift και εξομειωτής οδήγησης στο τελευταίο κομμάτι του video. http://www.youtube.com/watch?v=R9Eni2Z7dcI
  4. Ήρθε και μάλιστα 4 ημέρες νωρίτερα. Δεν έχω ασχοληθεί πάρα πολύ μαζί του όμως το μέλλον είναι σίγουρα στο Rift και παρόμοιου είδους συσκευές κατά την άποψη μου.
  5. Η πρώτη φορά που διάβασα τον όρο VR και τι είναι, ήταν το 1984 σε ένα άρθρο του μοναδικού περιοδικού υπολογιστων εκείνη την εποχή(αν δεν κάνω λάθος) Pixel. Έκτοτε κόλλησα και παρακολουθώ το θέμα ανελλιπώς οσο μπορώ, τόσο για το VR όσο και για τους motion simulators. Και για αυτό αποφάσισα να το παραγγείλω το ρημάδι χωρίς να είμαι developer, απλά πάρα πολύ περίεργος. Η παραγγελία έγινε στις 23 Σεπτεμβρίου και λέω αν μου εχει έχει μεχρι τα Χριστούγεννα καλά θα είναι. Και σήμερα έρχεται email που λέει ότι σε 2 μέρες το αργότερο θα είναι έτοιμο προς αποστολή!!!! Αν δεν είναι λάθος, τότε πολύ πιο σύντομα απ'ότι υπολόγιζα θα γράψω εντυπώσεις. Έχω ήδη κατεβάσει και ότι demo υπάρχει εννοείται
  6. SisC

    archos 80 G9

    Όπως φαίνεται και στο video είναι αλήθεια δυστυχώς, τουλάχιστον σε κάποια tablets. Το θέμα είναι αν αυτό που θα παραγγείλει ο οποιοσδήποτε από εδώ και πέρα θα του έρθει σωστό ή όχι. Ας ελπίσουμε ότι η Archos το πήρε χαμπάρι και το διόρθωσε γιατί είναι πολύ καλό tablet.
  7. SisC

    Tablet 10' Αξιοπρεπές

    Πολύ καλό και διαφωτιστικό video! Και όντως φαίνεται πολύ καλό το μηχανάκι.....Μήπως ήρθε η ώρα να αντικαταστήσω το υπεραγαπημένο μου quicksilver?
  8. Στην συσκευασία τι USB καλώδιο έχει, αν έχει? Αν είναι mini USB σε αρσενικό USB υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη πιθανότητα(εώς βεβαιότητα με βάση τις αποτυχημένες συνδέσεις σου) ότι το passepartout υποστηρίζει σύνδεση μόνο με υπολογιστή για ανταλλαγή αρχείων. Έλεγξε όσα περισσότερα στικάκια μπορείς για να επιβεβαιώσεις ότι το πρόβλημα δεν είναι στο στικάκι που χρησιμοποίησες πρώτο και για ποντίκι δοκίμασε μόνο ενσύρματο. Αν το πρόβλημα συνεχίζει τότε και η θήκη-πληκτρολόγιο που πήρες δεν θα δουλέψει κατά πάσα πιθανότητα. Επίσης υπάρχει πιθανότητα να φταίει και το καλωδιο που πήρες, οπότε χρησιμοποίησε το και κάπου αλλού για να επιβεβαιώσεις ότι είναι εντάξει.
  9. SisC

    Tablet 10' Αξιοπρεπές

    24 σελίδες αφιερωμένες στο merimobiles.
  10. SisC

    tablet 7' ics 86€

    O επεξεργαστής του είναι ΜΙPS και δεν υποστηρίζει εφαρμογές για ARM. Kοινώς και να έχει market άχρηστο θα πάει.
  11. SisC

    andrοid 4.0 tablets..

    Και τα 2 φαίνονται πολύ καλά. Ανάλογα ποιο φορμά σε βολεύει περισσότερο. Και αν θέλεις HDMI τότε αναγκαστικά το C91, αλλιώς το Cube υπερέχει. Θα συμφωνήσω επίσης με τον benZiDirk, ότι πολύς κόσμος έχει καεί από τα no name κινέζικα. Πολλοί βέβαια έχουν καεί και από τα επώνυμα κινέζικα, αλλά πιο εύκολα διαβάζεις από κάποιον που κάηκε δίνοντας 200 ευρώ παρά από κάποιον που έδωσε 500. Σε κάθε περίπτωση γενικοποιήσεις τέτοιου βαθμού δεν υφίστανται πλέον όπως φαίνεται και από το feedback στα διεθνή forums. Tα κινέζικα κινητά ειδικά πριν κάνα χρόνο ήταν εντελώς για τα πανηγύρια, όπως και τα πρώτα κινέζικα tablets.
  12. Aπό Google μπορείς να βρίσκεις την πλειονότητα των εφαρμογών. Μετά τις βάζεις σε στικάκι ή σου τις στέλνεις με email και τις εγκαθιστάς. Όχι ότι βολικότερο αλλά γίνεται.
  13. Το Tab 88, έχε υπόψιν σου ότι δεν έχει Market.
  14. Το θεωρώ εντελώς αδύνατο μία οποιαδήποτε τηλεόραση η οποία έχει VGA και HDMI υποδοχές να μην μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε laptop που έχει τις ίδιες. Το πρόβλημα είναι στους drivers της κάρτας γραφικών του laptop. Αν λυθεί αυτό το θέμα, μέσα από το control panel της κάρτας γραφικών θα μπορέσει να δώσει σήμα σε εξωτερικό μόνιτορ/τηλεόραση. Η κάρτα γραφικών που έχει το laptop σου φαίνεται να έχει γενικότερα προβλήματα σε ότι αφορά τους drivers της. Διάβασε περισσότερα εδώ, έχουν προταθεί διάφορες λύσεις.
  15. SisC

    Προτάσεις αγοράς Tablet

    Όλα τα κινέζικα ηλεκτρονικά καταστήματα και μεταπωλητές είναι γνωστό ότι τα στέλνουν με EMS δηλωμένα ως δώρα ή με την κάτω του ορίου τιμή για να αποφευχθεί η πληρωμή τελωνείου και φπα. Οπότε είσαι εντάξει.
  • Δημιουργία νέου...