Προς το περιεχόμενο

georger_volos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    335
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με georger_volos

  • Ημερομηνία γέννησης 16/03/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

georger_volos's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

25

Φήμη

  1. Δεν έπρεπε να αφήσει κάποιος χριστιανός μια ειδοποίηση; Πιστεύεις ότι αν πήγαινα θα το έβρισκε κάποιος; Έχεις καταλάβει τι χαμός γίνεται;
  2. Σε 2 από τις παραγγελίες μου, χωρίς απολύτως καμία ιδιοποίηση γυρίζουν πίσω..(Βόλος)
  3. Και με το κλειδί και χωρίς το κλειδί, μίλησα με την εταιρεία και μου είπαν ότι έχει πρόβλημα η κλειδαριά και θα αντικατασταθεί.
  4. Καλησπέρα, έβαλα πρόσφατα στο διαμέρισμα που μένω μια πόρτα ασφαλείας, και κατά τύχη διαπίστωσα ότι όταν είναι ανοιχτή και την κλειδώσω και βγούνε οι πείροι έξω αν σπρώξω με το χέρι μου είτε τους μεσαίους 4 ή τον μόνο που έχει πάνω πάνω , μαζεύονται όλοι μέσα, με τους κάτω 2 ή με τους πάνω 2 δεν το κάνει..τι μπορεί να φταίει; Η πόρτα είναι η master της ΚΕΤΕ.
  5. Καλησπέρα στην παρέα έχει για σήμερα μόνο το συγκεκριμένο πλυστικό 10€ φθηνότερα από ότι το βγάζει συνήθως, δεν είναι κάτι το τρελό αλλά για οικιακή χρήση είναι ότι πρέπει. Δεν βρήκα κάποιο λινκ τους το πήρα εγώ από ένα κατάστημα τους.
  6. δεν ξέρω εμένα μέχρι το στάδιο που σου ζητάει πιστωτική 96,35 μου βγάζει.
  7. καλησπέρα στην παρέα, όποιος ενδιαφέρεται για επεξεργαστή το amazon έχει προσφορές. πχ τον FX 8320 http://www.amazon.com/AMD-FD8320FRHKBOX-FX-8320-FX-Series-Edition/dp/B009O7YU56/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1417776670&sr=8-1&keywords=amd+fx+8320 στα ~93Ε και στο σκρουτζ 139. mod add: 161.5$ τελικη, 131ευρω, σχεδόν ιδια τιμη με σκρουτζ τελικα.
  8. δες αν έχεις το τελευταίο bios, κατα πάσα πιθανότητα φταίει η ραμ παρόλο που δεν έχεις error, αν είσαι τυχερός με ενα bios update μπορεί να στρώσει.
  9. Η δουλειά ενός benchmark είναι να "ζορίσει" τον επεξεργαστή ώστε να δεί μέχρι που φτάνει σωστά; Ταυτόχρονα οι επεξεργαστές έχουν τεχνολογίες που "χαμηλώνουν" τις επιδόσεις για καλύτερη διαχείρηση ενέργειας. Οπότε αν η κάθε εταιρεία βάλει μια λειτουργία ώστε στα benchmarks να μην χαμηλώνουν οι επιδόσεις και η cpu να είναι turbo δεν βλέπω το κακό. Είναι άπλα τροφή αυτά τα thread για τρελό τρολ και μάχη μεταξύ των "μετόχων" της samsung(anroid γενικά) και "μετόχων" apple ..με κλασική ατάκα εσείς με το anroid κοιτάτε τα benchmarks..
  10. Το κακό που βρίσκω είναι ότι έχει μόνο 1 έτος εγγύηση!
  11. Με κάποια ευρώ παραπάνω εγώ κοιτάω για αυτό! Site: http://www.skroutz.gr/s/3031293/HP-Pavilion-g6-2304-ev-i5-3230M-4GB-500GB.html">HP Pavilion g6-2304 ev (i5-3230M/4GB/500GB) Κοίταξα για προβλήματα και διάφορα reviews αλλά δε βρήκα κάτι. Από επεξεργαστή και κάρτα γραφικών από ότι καταλαβαίνω είναι από τα καλύτερα στην τιμή αυτή.Το χει δει κανείς να μας πει τίποτα αρνητικό??? (ενώ είχα βάλει το λινκ δε ξέρω γιατί δε το εμφάνισε!!!)
  12. και γω τους πήρα γι αυτό το λόγο (παντού δίνουν windows 8) και μου παν ότι το κάνουν για να μειώσουν το κόστος. Να σου πω την αλήθεια δε με χαλάει καθόλου που δεν έχουν τα 8 Αυτό που έχω βάλει στο λινκ και που με ενδιαφέρει έχει 15,6 οθόνη! Δε ξέρω με προβληματίζει και ο dell αλλά είναι και 50 ευρώ παραπάνω! Δεν έχει γράψει και κανένας τπτ άλλο...
  13. Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Αυτό το είχα καταλάβει απλώς οπουδήποτε και αν έψαξα δε μπόρεσα να το βρω, ακόμα και σε ξένα site γι αυτό μου έκανε εντύπωση! Το σκέφτομαι όλο αυτό το θέμα και με τις εγγυήσεις για τα λαπτοπ και τι θα γίνει αν...!!!
  14. Καλησπέρα σε όλους, έχω αρχίσει απο χτες και ψάχνω για λαπτοπ κοντά στα 600. Από όσα είδα και διάβασα και κάποια στο φόρουμ καταλήγω σε αυτό http://kroko.gr/index.php?route=product/product&product_id=4074 .Απέκλεισα αυτό (Dell Inspiron Q15R-5520))http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=2092 και αυτό (HP Pavilion g6-2304ev) http://www.mrcheap.gr/notebooks/nb-hp-pavilion-g6-2304ev-i53230-4-500-w8.html κρίνοντας βάση τιμής-χαρακτηριστικών. 1ον Έχει κάποιος να προτίνει κάτι άλλο πάνω σε αυτα τα χαρακτηριστικά και την τιμή (μήπως μου αλλάξει γνώμη) και 2ον και κυριότερο, ψάχνοντας το PROBOOK 4540S δε το βρήκα πουθενά πέρα από το kroko.gr και μου κάνει και λίγο εντύπωση αυτό. Έχει ψωνίσει κανείς από εκεί ή γνωρίζει ότι γενικά ειναι οκ σαν μαγαζί; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!
  15. georger_volos

    Android Applications

    για download από youtube http://www.androidfr...e-tubemate.html' και για να βρίσκεις τα τραγούδια καλό είναι να τα έχεις και τα 2 https://play.google....m.android&hl=el' https://play.google....i5mcmVlbWl1bSJd'
  • Δημιουργία νέου...