Προς το περιεχόμενο

JohnnieGR

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    5
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

JohnnieGR's Achievements

  1. JohnnieGR

    live τηλεοραση

    Εδώ τα παίζει όλα φίλε, http://tvfromgreece.com/ και εδώ http://tv-greek-live.blogspot.com/
  2. JohnnieGR

    ψαχνω web hosting

    Είναι αρκετά γρήγορη, επίσης στα 2 χρόνια, μόνο δύο φορές ήταν κάτω οι σελίδες μου για όχι παραπάνω από 5 λεπτά. Αν οι σελίδες σου καλύπτουν το κόστος του server νομίζω πως είναι καλή επιλογή. Την hostplus δεν την έχω ξανακούσει, και γενικά αποφεύγω να δουλεύω με ελληνικές webhost εταιρίες. Οι περισσότερες που είχα βρει στο παρελθόν ήταν μεταπωλητές γερμανικών εταιριών. Το πακέτο που αναφέρεσαι απ' ότι κατάλαβα πρέπει να είναι το plus 1. Ο χώρος δίσκου θεωρώ πως είναι λίγος, βέβαια παίζει ρόλο τι και πως χρησιμοποιείς τα sites σου. Επίσης Godaddy και MochaHost για φιλοξενία ιστοσελίδων, καλύτερα να μείνεις μακριά από αυτούς. Δεν ακούγονται και τα καλύτερα. Το Godaddy είναι καλό προς το παρών μόνο για domain names, αν και εκεί αρχίζει να χάνει έδαφός καθώς αυξάνει συνεχώς της τιμές του. Πάντως ότι και να επιλέξεις, ΜΗΝ βιαστείς να το κάνεις όπως εγώ στην αρχή και την πάτησα άσχημα.
  3. JohnnieGR

    ψαχνω web hosting

    Η καλύτερη Web Hosting εταιρία μέχρις στιγμής που έχω βρει, ειδικά για Wordpress είναι η Bluehost, την χρησιμοποιώ 2 χρόνια και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πριν από αυτήν ήμουν με την Arvixe, Jaguar, hosting24 και μερικές άλλες που κόντεψαν να με πεθάνουν από το άγχος καθώς τις περισσότερες φορές όλα τα site μου ήταν κάτω με αποτέλεσμα να είμαι κάθε μέρα στο τηλέφωνο με αυτούς. Η Bluehost δίνει 99.9% uptime, και είναι τον μήνα $12,49 σε ευρώ είναι 10 περίπου (Υπάρχει και πιο οικονομικό πακέτο με 3.16 ευρώ). Μπορείς να φιλοξενήσεις 5 wordpress sites και να τα διαχειρίζεσαι όλα από ένα πάνελ (managewp.com) το οποίο στο παρέχει δωρεάν με το πακέτο. Αν καταλήξεις σε αυτήν, επέλεξε το πακέτο OPTIMIZED HOSTING for WordPress. Καλή συνέχεια...
  4. Κάνει το ΣΔΟΕ (Εφορία) έφοδο σε έναν οίκο ανοχής (μπουρδέλο) στη φυλής... Στον προθάλαμο υπάρχει ένας τιμοκατάλογος αναρτημένος -Ιεραποστολικό 45ΕΥΡΩ + 21% ΦΠΑ -Πισωκολλητό 40ΕΥΡΩ + 21% ΦΠΑ -Συντριβανάτο 42ΕΥΡΩ + 21% ΦΠΑ -Σπαγγάτο 40ΕΥΡΩ +21% ΦΠΑ -Τσιμπούκι 45ΕΥΡΩ + 10% ΦΠΑ Μα τι γίνεται εδώ λέει ο προϊστάμενος του ΣΔΟΕ, όλα επιβαρύνονται με 21% ΦΠΑ και το τσιμπούκι με 10%. Πως είναι δυνατόν; Και τότε η τσατσά λέει με μεγάλη περηφάνια: Κύριε μου, έχουμε γάτα λογιστή και το έχει περάσει στα ροφήματα. http://www.anekdotomania.com
  5. JohnnieGR

    Dexter Season 8

    Μία από τις καλύτερες σειρές που έχω δει. Κρίμα που τελειώνει.
  6. Το καλύτερο site μέχρι στιγμής που υπάρχει είναι τα koproskyla.com για Ελληνικά Live Streaming Κανάλια, κάτι Blogs σαν αυτό που ανέφερε ο alieutis1987 είναι σκουπίδια που ξεπετάγονται κάθε τόσο και αντιγράφουν από τα koproskyla και το tvfromgreece.com. Επίσης για τον φίλο που θέλει να βλέπει τηλεόραση από το εξωτερικο στο site που ανέφερα υπάρχουν tutorials για το πως μπορείς να βλέπεις τις σειρές του MEGA από το εξωτερικό χωρίς proxies, δες τον οδηγό, Αξίζει! Δυστυχώς για να βλέπεις ANT1 Live και onDemand από το εξωτερικο είναι με proxies, ο μόνος τρόπος που έχω βρει.
  7. Εδώ θα βρεις Live Ελληνικά Κανάλια, είναι το μόνο site που ενημερώνονται συχνά τα κανάλια, ότι άλλο κυκλοφορεί στο ίντερνετ όπως το livetvgreece και greektvlive αντιγράφουν από αυτό. Επίσης ένα ακόμα αξιόλογο site με κανάλια είναι το Tv From Greece.
  8. Ελληνικά κανάλια θα βρεις στα παρακάτω websites: Site: http://www.koproskyla.com/tv/channelcategory">http://www.koproskyla.com/tv/channelcategory Site: http://www.tvfromgreece.com">http://www.tvfromgreece.com Site: http://tv-greek-live.blogspot.com">http://tv-greek-live.blogspot.com Είναι ότι καλύτερο έχω βρει μέχρι σήμερα!
  • Δημιουργία νέου...