Προς το περιεχόμενο

user789

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    0
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

user789's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. οταν ακουω τετοια, τρελενομαι
  2. τι εγινε στην εβηε? πεσανε παραιτησεις εμαθα.
  3. μου θυμισες τον παλιο καλο φυρογιεννη
  4. ριξε μια ματια σε προηγουμενες δημοσιευσεις, εχουν ακουστει ολα τα ονοματα που αναφερεις, θα βοηθηθεις πολυ. πειτε και σε εμας που δεν καταλαβαινουμε. ειναι αληθεια αυτο που λεει ο vitovito? πως γινεται?
  5. καταρχην με το καλο το νεο μελος! Gauzer??? 680 ευρω τοποθετημενο??? κοιτα η ηλιοακμη ποσα κερδιζει και χωρις τοποθετηση! δεν θα εχεις μεγαλες απωλειες, ειναι και μεγαλο το ηλιακο που θελεις να παρεις.
  6. αφηστε στην ακρη τους τσακωμους και τους διαπληκτισμους εχουμε Πασχα! καλη Ανασταση λοιπον και καλο Πασχα σε εσας και στις οικογενειες σας!
  7. συμφωνω και εγω σε αυτο. για αυτο που δημοσιευσε ο armonia: Manfred Καλορίζικος. Δώσε περισσότερα στοιχεία. (Τιμές, εγκατασταση κα) σχετικα με αυτο που ειπε (δεν ξερω αν πουλαει λιανικη) ισως να ηθελε να μαθει τι τιμη πουλανε το ηλιακο του εξω γτ λογικα δινει σε μαγαζια μια συγκεκριμενη τιμη, οσο για την εγκατασταση να μαθει αν τοποθετειτε ευκολα ή κατι τετοιο. ολοι θελουν να ακουν καλα πραγματα για κατι που φτιαχνουν, δεν νομιζω πως προωθει το ηλιακο του παντως, παρολαυτα ο armonia μου φαινεται αρκετα ψαγμενος πρεπει να δωσει απαντησεις ο manfred.
  8. για να παρακολουθησουμε καποια σχολια θα πρεπει να μαθουμε χημεια τωρα στα γεραματα!
  9. ρε παιδια προτειμηστε καποιον ηλιακο επωνυμο η τουλαχιστον καποιον που να ακουγεται και μην ψαχνεστε με τετοιες μαρκες. ξερω τα χρηματα δεν περισσευουν αλλα καλυτερα να κανεις 1-2 μηνες υπομονη και οικονομια και μετα απο 2 μηνες να παρετε εναν ηλιακο της προκοπης. δεν βαζουμε ηλιακο για να τον αλλαξουμε σε 5 χρονια αλλα για να κρατησει. και ο kompi και ο αλλος του δασκαλακη ειναι φασον οπως αναφερει και ο manfred παραπανω. οσο για παραπανω με τα ηλιακα του nobel που φτιαχνονται στην βουλγαρια, ας μην το παιξουμε εκει ελληναρες. σωστο απο την μια να στηριζουμε τα ελληνικα προιοντα αλλα απο την αλλη ας ασκησουμε βετο σε αυτους που μας κυβερνουν για να μην αναγκαστει αλλη ελληνικη εταιρεια να φυγει απο την χωρα.
  10. ειναι σε βιλα. εχει λεφτα να βαζει την αντισταση!
  11. σωστο αυτο που λεει ο Manfred. μηπως δεν κανεις πολυ καταναλωση με αποτελεσμα να εχει μεινει χωρις νερο το κλειστο κυκλωμα? η μπορει να γινεται καταναλωση χωρις να γνωριζεις. ή τα λιτρα να ειναι λίγα είτε εξαρχης είτε να εχει βαλει το χερακι της η εταιρεια που το πηρες. υπαρχουν αρκετες περιπτωσεις για να παρεις σωστη απαντηση
  12. ινδικο επιλεκτικο? μαλιστα! τον climasol αν δεν κανω λαθος τον εχουν αναφερει προσφοτα στο φορουμ, ψαξε λιγο πιο πισω. τωρα για τον αλλο μονο στην τηλεοραση τον εχω δει. δεν ξερω αν ειναι καλος
  13. ισως να εχει κανει λαθος στο ονομα γιατι δεν το θυμαται ακριβως. λιγη σημασια εχει. manfred υπαρχει και τουρκικο επιλεκτικο στην αγορα? γιατι μεχρι στιγμης ξεραμε το γερμανικο.
  • Δημιουργία νέου...