Προς το περιεχόμενο

Carnagath

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    5
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Carnagath's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια 1080 και σκεφτόμουν κάποια στιγμή να αναβαθμίσω σε 3080. Επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός με τα διαδικαστικά, έχω λίγες ερωτήσεις για όποιον έχει λίγο χρόνο. 1) Θα έχω πρόβλημα σύνδεσης σε παλιούτσικη motherboard (Asus Hero 7)? 2) Πρόβλημα με το μέγεθος σε κουτί Coolermaster Cosmos SE? Θα μου πείτε κοίταξε τις διαστάσεις, αλλά μου είναι λίγο δύσκολο να είμαι σίγουρος, υπάρχει και μία Noctua D15 εκεί μέσα που καλύπτει πολύ χώρο. 3) Τροφοδοτικό έχω EVGA Supernova G2 850w modular. Δυστυχώς δεν έχω πρόχειρα τα backup καλωδια τροφοδοσίας του και κάπου πήρε το μάτι μου ότι οι 3080 θέλουν 3χ8 pin αν δεν κάνω λάθος. Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει με ένα λινκ σε τι καλώδια θα πρέπει να παραγγείλω για να μπορώ να τη συνδέσω; 4) Τι μάρκα προτείνετε; Έχω ακούσει ότι αρκετοί κατασκευαστές είχαν θέματα με instabilities/overheating όπως βγήκαν οι κάρτες από το εργοστάσιο. Ξέρετε αν κάποια κατασκευάστρια το απέφυγε αυτό; Ευχαριστώ!!
  2. Κατάλαβα, δηλαδή δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να απαλλαγώ από το technicolor όσον αφορά το internet και αυτό να βγάζει μόνο τηλέφωνο; Αν είναι να πάρω κάποιο καλύτερο router δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα αν παρεμβάλλεται το παλιό, δηλαδή δε θα είναι πιο σταθερή η σύνδεση ή δε θα συγχρονίζει καλύτερα, απλά θα έχει λίγο καλύτερη εμβέλεια το wifi...
  3. Καλησπέρα παιδιά. Είμαι πολύ άσχετος σε ότι αφορά VDSL, οπότε ζητώ εκ των προτέρων την κατανόησή σας! Έχω βάλει VDSL 50/5 από τη Cyta (η οποία συγχρονίζει γύρα στα 23/4 δυστυχώς λόγω απόστασης από το κουτί). Το router που μου φέρανε (Technicolor) είναι χάλια μαύρα, είμαι 3 μέτρα απόσταση και παρεμβάλεται μόνο μια συρόμενη πόρτα και στο κινητό δεν έχω σήμα. Θα ήθελα να το αντικαταστήσω. Εκεί που σκαλώνω είναι στο ότι από ότι ξέρω το τηλέφωνο είναι VOIP (συνδέεται κατευθείαν πάνω στο Technicolor χωρίς να παρεμβάλλεται κάποιο ξεχωριστό φίλτρο απ'όσο ξέρω). Όσα router έχω κοιτάξει δε βλέπω να έχουν υποδοχή καθαρά για τηλεφωνική συσκευή πάνω, υποθέτω το σύνηθες είναι να μπαίνει το τηλέφωνο στο φίλτρο και το router να βγάζει μόνο ethernet. Κάνω λάθος σε κάτι από αυτά; Και αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο αξιοπρεπές router γύρω στα 60-70 ευρώ για τη δουλειά που το θέλω (με υποδοχή για τηλέφωνο) θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ πολύ!
  4. Δε βλέπω τη χρησιμότητά της, εκτός αν έχεις ήδη κατά τα άλλα κορυφαίο PC και έχεις άλλα 3 χιλιάρικα για πέταμα για να βάλεις 2 σε SLI και να πάρεις ένα καλό 4k monitor. Σε απόδοση ως single GPU σε 3d mark tests που έχουν ήδη γίνει είναι περίπου 20% πιο γρήγορη από την 980 (ας λέει αηδίες η Nvidia), οπότε δε δικαιολογείται με τίποτα το κόστος της. Αν ήταν όντως 50% πιο γρήγορη θα το καταλάβαινα, αλλά δεν είναι.
  5. Aν θέλεις την άποψή μου, γιατί κι εγώ τον 4790 έχω, κανένα παιχνίδι δεν τον χρησιμοποιεί ούτε για πλάκα. Το bottleneck το τρώω άμεσα στην κάρτα γραφικών σε βαριά παιχνίδια (με 780Ti ΟC κιόλας) ενώ η cpu μένει στο 30-40% max. Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα σε κανένα παιχνίδι με i5. Tώρα σε 3-4 χρόνια, τι να σου πω, κανείς δεν ξέρει. Προσωπικά δεν το νομίζω πάντως. Επίσης να ξέρεις ότι ο 4790 είναι πολύ ζεστός. Δε θα συνιστούσα το stock cooler για παιχνίδια. Mε τη Noctua NH-D15 που έχω βάλει, σε παιχνίδια πάει γύρω στους 60 βα8μούς, σε video encoding 70-75, ενώ σε torture tests ανεβαίνει 90+, και αυτή είναι απ τις πιο δυνατές ψύκτρες της αγοράς.
  • Δημιουργία νέου...