Προς το περιεχόμενο

thyra_7

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    471
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.256 προβολές προφίλ

thyra_7's Achievements

  1. Και μενα το ιδιο, πριν μια βδομαδα
  2. Καλησπέρα. Εχω παρει τον αφυγραντηρα Inventor Combo 20lt, και θα ηθελα να ρωτησω αν τον εχει καποιος να μου πει οταν τον τοποθετεις πανω στον καδο ασφαλίζει κάπως (ετσι γραφει το manual); Εγω τον τοποθετω και απλως ακουμπαει στα λαστιχενια ποδαρακια που εχει ο καδος.
  3. thyra_7

    Ψάχνω για...

    Μιας και μπαίνουν τα κρύα λέω να εφοδιαστών και εγώ με αλυσίδες. Το λάστιχο που φοράω είναι 195/50r15. Έχετε να προτείνετε κάτι;
  4. Αυτες ειναι cre645s06. δεν εγραφε κατι. Για να μεγαλωσει η ασφαλεια θα πρεπει να αλλαχτει και το καλωδιο οποτε δυσκολα.
  5. Εχω αγορασει κεραμικες εστιες ανεξαρτητες απο τον φουρνο. Στη συσκευασια δεν είχε καλωδιο, οποτε τι διατομης καλωδιο χρειαζεται να χρησιμοποιησω; Πανω στο χαρτι ελεγε 6600W. Με 2,5 ειμαι καλλυμένος; Στον πινακα εχω 25Α ασφαλεια και στο κουτι καταληγουν 6αρια.
  6. Ένας είναι. Πρέπει όμως να τον ενεργοποιήσεις εσυ που έχεις την καρτα. Μετά η amd θα σου δώσεις τους δυο κωδικούς για τα παιχνιδια
  7. Οι επιλογές που βλέπω να έχω είναι είτε εντοιχιζομενο Whirlpool BI WMWG 81484E . Είτε το LG F4WV308S3E και αφαίρεση το καπάκι. Τι θα προτείνατε εσείς; Επίσης υποθέτω μελλοντικά αν μετακομίσω το εντοιχιζομενο μπαίνει κανονικά ως ελεύθερο;
  8. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. @stathis97 και εγώ αυτό το πλυντήριο σκεφτόμουν, όποτε βγαίνει και χωράει κάτω από το πάγκο. Ευχαριστώ.
  9. Καλησπέρα σας. Σύντομα θα μετακομίσω και κοιταω για πλυντηριο ρούχων. Λογω χωρου εχει σχεδιαστεί να μπει στην κουζίνα κατω απο παγκο. Το θεμα ειναι οτι ο παγκος ξεκιναει στα 83cm ενω τα πλυντήρια ειναι 85cm. Βγαινει το καπακι για να μπει απο κάτω; Ή αναγκαστηκα πρεπει να παω σε εντοιχισμένο παρολο που δε θα εχει πορτα μπροστα.
  10. Εχουν στειλει σε κανεναν τους κωδικους για τα παιχνιδια; Επικοινωνησα μαζι τους με μειλ αλλα δεν εχω λαβει απαντηση (αναμενομενο).
  11. αν παραγγειλω τωρα αλλα βαλω αποστολη τελος του μηνα, υποθετω θα ισχυσει κανονικα η επιστροφη. Σωστα;
  12. https://www.germanos.gr/product/televisions/televisions/55-65/philips-55pus7956-ambilight-55-led-4k-smart-tv-tileorasi/?productId=20419276&fname=&fvalue= Σορρυ αν ειναι offtopic αλλα για αυτη τι λέτε;
  13. thyra_7

    Ψάχνω για...

    Ψαχνω για τσαντα πλατης που περναει τις απαιτησεις τη easyjet για αποσκευες κατω απο το καθισμα. Εχω δει τις cabinmax.
  14. thyra_7

    Ford Fiesta παραφλου

    να υποθεσω πρεπει να ειναι και το ιδιο χρωμα σωστα; εχει πορτοκαλι μεσα
  • Δημιουργία νέου...