Προς το περιεχόμενο

stefanakos8

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    116
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.224 προβολές προφίλ

stefanakos8's Achievements

  1. Εμενα παντως το gearbest στην τελευταια του αποστολη με παρεπεμψε σε αυτο το site.
  2. Εγω προσωπικα απο 45,5 που ειμαι στα Nike (για αθληση π.χ. ποδοσφαιρικα ή παπουτσια καθαρα για τρεξιμο -στα καθημερινα ειμαι στο 45), εδω πηρα 45 (σε αγγλικο νουμερο νομιζω ειναι τα ιδια reebok και nike, δηλαδη και στα 2 ειμαι στο 10.5). Σε μαγαζι που δοκιμασα καποια reebok το 44,5 μου εμπαινε, ειχε μικρο κενο μπροστα μεν, αλλα ηταν στενο, γι' αυτο διαλεξα το 45αρι.
  3. Ωραιος... Αυτο περιμενα να ξαναβγαλει, εκανα και εγω μια παραγγελια
  4. Εαν καποιος απο Θεσσαλονικη δεν θελει το SE και δεν του κανουν αντιπροταση που τον ενδιαφερει, εαν επιθυμει ας μου στειλει ενα πμ να παραλαβω Δουλευω τους τελευταιους μηνες το iOS (μεταβαση απο Lumia 930) και πιστευω πως ειναι πολυ καλυτερο λογισμικο + οτι η καμερα του SE ειναι ιδια με του 6s, αρα ειναι αρκετα καλη (συγκρινεται σε ενα βαθμο με του 930 που ειχα παλαιοτερα). EDIT: Παιδια εαν ειναι λαθος το μηνυμα μου και δεν επιτρεπεται, συγγνωμη να διαγραφει απο τους Mods.
  5. Για αποφυγή παρεξηγήσεων/λαθών έχει 1 controller και όχι 2.
  6. Μια φορα δεν αφησα το paypal να κανει το συναλλαγμα και βγηκα κερδισμενος (παλι την ιδια καρτα ειχα συνδεδεμενη), μιας και υπηρχε καλυτερη ισοτιμια απο του paypal (οπως παντα) και η alpha δεν με χρεωσε καθολου προμηθεια (και μιλαω για ποσο των 590 λιρων- αγορα ποδηλατου). Βεβαια, αυτο εγινε πριν 3 χρονια και πολλα θα εχουν αλλαξει, αλλα καλο ειναι να αναφερθει. Bασικα, το ιδιο μου ειχε συμβει και σε μια αλλη περιπτωση, μικρης χρηματικης αξιας, ενα εξαμηνο πριν τα cc. EDIT: Μολις κοιταξα ολες τις συναλλαγες μου μεχρι Μαρτιο 2015, που εκανα και την τελευταια σε συναλλαγμα, σε καμια δεν χρεωθηκα προμηθεια.
  7. Για τα τραπεζικα θεματα που αναφερθηκατε πριν, επειδη εκανα προσφατα αγορες σε λιρα Αγγλιας με paypal απο ebay και με χρεωστικη της alpha bank, δεν ειχα καμια εξτρα χρεωση, μονο την λιγο χειροτερη ισοτιμια του paypal.
  8. Πριν την σημερινή αναβάθμιση στο iOS η εφαρμογή λειτουργούσε κομπλέ (μαξ ένα λεπτό για να φτιάξει μια φωτό), από την αναβάθμιση και μετά η επεξεργασία της φωτογραφίας δεν τελειώνει πότε...
  9. Να 'σαι καλά φίλε μου, τώρα είδα ότι υπάρχει το λινκ στην πρώτη σελίδα.
  10. Μωρε ξέρω για τα capital controls, αλλά λέω μην άνοιξε τίποτα, γιατί υπηρετώ τη μαμά πατρίδα και έχω χάσει πολλά επεισόδια. Μπορείς να στείλεις λινκ για Revolut; αξίζει;
  11. Παιδιά εγώ κάνω πληρωμή με PayPal αλλά δεν στέλνει τα χρήματα. Ιάκωβε, εσύ με PayPal την έκανες κανονικά ή φόρτωσες πρώτα το balance σου και μετά την έκανες;
  12. Γροσερισοπ, άμα θες συνεννοήσου με τον thodoris20s, γιατί μάλλον δεν με βλέπω να κάνω την κίνηση.
  13. Θοδωρη, θα το σκεφτω και θα σου πω αν δεν εχεις βρει καποιον. "Κολλαω" γιατι δεν ειναι 100% fully supported για wp.
  14. Αυτό ήθελα τώρα να γράψω. Τα Lumia 920, 925 και 1020 άκυρο, αλλά το 435 (διπύρηνο 1gb ram) την παίρνει κανονικά την εφαρμογή.
  15. Εγω που εχω το 925, με πηγε πρωτα απο το update 2, παρολο που εχει τη δυνατοτητα να παρει την beta εκδοση απο τα 10αρια.
  • Δημιουργία νέου...