Προς το περιεχόμενο

denz

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    175
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με denz

  • Ημερομηνία γέννησης 1 Ιανουαρίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

denz's Achievements

  1. denz

    WordPress VS OpenCart

    Καταντάει και λίγο αηδία αυτό με τα plugins όμως. Πολλοί δεν έχουν ιδέα από κώδικα και ψάχνουν plugins για το παραμικρό.
  2. denz

    Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

    Τόσο δύσκολο είναι να κάνουν deploy σε περισσότερους servers; Δηλαδή αν δεν υπήρχε και η Amazon από πίσω τι θα γινόταν; Το βλέπω να πηγαίνει άπατο πιο γρήγορα και από το New World.
  3. denz

    Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

    Queue simulator... το Lost Position (in queue).
  4. denz

    Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

    Κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι και ακόμα δεν έκλεισε βδομάδα. Ω ναι! Οι προσδοκίες πλέον είναι μεγάλες, όταν πρόκειται να ξοδέψω λίγο από τον ελάχιστο χρόνο μου για να ασχοληθώ με κάποιο παιχνίδι (δεν θα κράζουμε μόνο το New World) Οι λόγοι; α) δεν μπορώ να μπω λόγω τεράστιας αναμονής, β) ακόμα δεν ξεκινήσαμε μου έχει διαθέσιμα 6-7 abilities που δεν έχω ιδέα πως να χρησιμοποιήσω και με ποια συχνότητα. Λίγο που είδα twitch, o Fextralife πατούσε ότι ήταν διαθέσιμο από cooldown... Ελπίζω να είναι απλά μια κακή πρώτη εντύπωση.
  5. denz

    Επιλογή καινούριου Ι.Χ.

    Και το Corolla φαίνεται καλή επιλογή. Τι λέτε;
  6. denz

    Επιλογή καινούριου Ι.Χ.

    Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά το Kamiq, όπως και το Juke, μου φαίνονται πολύ άσχημα.
  7. denz

    Επιλογή καινούριου Ι.Χ.

    Η έκδοση Active Plus του Yaris βγαίνει ~18.000€ (1.5lt 116hp, όχι hybrid). Θα ήθελα και τον αυτόματο κλιματισμό αλλά υπάρχει στην Active Plus Hybrid των 20.000€ που θεωρώ υπερβολή για τέτοια κατηγορία. Εμφανισιακά μου αρέσει πολύ το νέο Yaris αλλά λαμβάνοντας υπόψιν ότι κοστίζει 18k €, θεωρείται οκ για αυτή τη κατηγορία; Δεδομένου ότι με αυτά τα λεφτά αξίζεις το Kona ή κάτι άλλο σε B-SUV.
  8. denz

    Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

    Ήθελα mage αλλά στο αρχικό τεστ δεν μου πολύ άρεσε. Γενικά τα abilities που δοκιμάζεις εκεί, αυτά είναι που θα έχεις και στο max level;
  9. Καλημέρα σε όλους/ες! Ξεκίνησα να κοιτάω για καινούριο Ι.Χ. και θα ήθελα τις γνώμες σας. Ξεκίνησα κοιτώντας για i20/i30/Yaris/C3 αλλά μου αρέσει και η νέα τάση στα B-SUV. Από την B-SUV κατηγορία έχω ξεχωρίσει τα Ford Puma (ξεφεύγει στην τιμή), Huyndai Kona, KIA Stonic, VW T-Cross. Αυτά που με ενδιαφέρουν ως χαρακτηριστικά είναι >= 1.0T κινητήρα με >= 100ps (ιδανικά Hybrid), αυτόματο κλιματισμό. Δεν ξέρω αν κάτι άλλο πρέπει να θεωρήσω "must" σε αγορά καινούριου αυτοκινήτου, πείτε μου εσείς. Ψυχολογικό όριο είναι τα 20.000 €. Θα ήθελα να τα ξεπεράσω μόνο για κάτι εξαιρετικό σε αυτές τις κατηγορίες. Περιμένω να ακούσω με χαρά τις γνώμες σας.
  10. Τα δίκτυα έχουν λιγότερη ζήτηση από το προγραμματισμό. Αξίζουν αλλά χρειάζεσαι και τις πιστοποιήσεις, δλδ τουλάχιστον CCNA και αν δεις ότι σου αρέσει πολύ πήγαινε για CCNP. Μια καλή κατεύθυνση να εμβαθύνεις σίγουρα θα ήταν η ασφάλεια.
  11. denz

    Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

    Δεν το έγραψα για την ομοιότητα του είδους, αλλά για τις μεγάλες προσδοκίες που δημιούργησε και που ποτέ δεν δικαίωσε.
  12. Τροφή για σκέψη... Ο μόνος λόγος που το κρατάω είναι για να μην χαθώ με φίλους και γνωστούς από τα παλιά. Καλώς ή κακώς οι περισσότεροι το χρησιμοποιούν ως μέσο επικοινωνίας και δεν θέλουν να το αλλάξουν. Προτιμότερο δεν είναι να μιλήσεις με κάποιον στο τηλέφωνο ή να τον δεις από κοντά, από το να κάνεις texting; Γιατί εκεί καταλήγει το πράγμα. Δυστυχώς κανείς μας δεν έχει την "δύναμη" να πείσει κανέναν να το κλείσει για να αλλάξει έμμεσα συνήθειες / νοοτροπία. Αν κλείσει από μόνο του, για οποιοδήποτε λόγο, θα αναγκαστούν όλοι να χρησιμοποιήσουν άλλα μέσα ή γενικότερα να αλλάξουν αυτή την κακή συνήθεια.
  13. denz

    Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

    Κρατάω μικρό καλάθι, λόγω New World που ακόμα κλαίω τα 40E. Οπότε πάμε για f2p εδώ και βλέπουμε. Θα προσπαθήσω να μπω στον ίδιο server αν δεν έχετε κλείσει.
  14. Μακάρι αλλά αποκλείεται. Έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου σε κάποιον Ρώσο h4ck3r, αλλά ακόμα να βρεθεί αυτή η ψυχή... Πραγματικά λυπηρό να βλέπεις τους πάντες με 1 κινητό στο χέρι να ασχολούνται με FB και Instagram ΟΛΗ ΜΕΡΑ. Ειδικά στο ασθενές φύλλο το ποσοστό είναι κοντά στο 100%.
  15. Κρίμα για το παιχνίδι. Αν το έβλεπαν σοβαρά θα μπορούσε να μείνει στη κορυφή για χρόνια...
  • Δημιουργία νέου...