Προς το περιεχόμενο

PhotoBomber

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    225
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με PhotoBomber

  • Ημερομηνία γέννησης 13/03/1981

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.913 προβολές προφίλ

PhotoBomber's Achievements

  1. Ενώ δουλεύω premiere, photoshop, lightroom και audition σχεδόν καθημερινά δεν έχω λάβει mail μέχρι στιγμής. Το 3,79 είχα πάρει σχεδόν μόλις βγήκε πληρώνοντας με ελληνική κάρτα, όσο κρατήσει καλό είναι ...
  2. PhotoBomber

    Κόστος Ζωής

    Κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου. Αν υπάρχει αγάπη και συνεννόηση σου φτάνουν και λιγότερα. Στη χειρότερη να μη μπορέσεις να ανταπεξέλθεις και να επιστρέψεις στο πατρικό, δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Ίσα ίσα θα ξέρεις καλύτερα για την επόμενη φορά. Κι όπως λέω στα παιδιά μου, στα περισσότερα πράγματα καλύτερα να μετανιώσεις κάτι που έκανες παρά κάτι που δεν έκανες.
  3. Έλα έχω τη λύση, θα βγάλει πιο νωρίς το She Hulk 2 και θα ανακάμψχαχαχαχαχαχαχαχα
  4. Ας το κάνουν 5€/μήνα max και ας βάλουν και διαφημίσεις.
  5. Εγώ λέω να κάνουμε ένα crowdfunding για το Μάρκο να το βοηθήσουμε το παιδί μέχρι να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη στιγμή.
  6. Ευτυχώς να λέτε που υπάρχει και η Sony να πιέζει με καλές mirorless τις τιμές προς τα κάτω. Αν δεν είχε βγει η Α7iii στα λεφτά που βγήκε οι Canon R5 & R6 θα ήταν 1000€ πάνω τώρα. Προσωπικά τη δουλεύω ένα χρόνο και κάτι ημιεπαγγελματικά και στα 1600€ που την είχα πάρει τότε τη βρίσκω τρομερό vfm.
  7. Πες τα, πες τα, και οι καπνοβιομηχανίες έτοιμες για λουκέτο είναι. Για να μην πω για τους πωλητές χρωματιστού ζαχαρόνερου aka αναψυκτικών, κλαίνε με μαύρο δάκρυ γιατί μπροστά στη υγεία του κοινού τα κέρδη τους δεν έχουν σημασία... Και by the way, το παιγνίδι είναι και πάλι on line.
  8. Σίγουρα μια ταινία δεν κρίνεται μόνο από τις εισπράξεις της. Αν το πάμε εκεί πρέπει να δούμε τους προϋπολογισμούς, τα έξοδα διαφήμισης, την οικονομική δυναμική της κάθε εποχής, το καστ και για να μην πω το ότι το Endgame ήταν η κορύφωση 22 ταινιών ενώ το avatar μια stand alone κλασική ταινία καουμπόι vs ινδιάνων με τρελά εφέ. Ακόμα και ο τιτανικός είχε προβάδισμα του avatar εκεί μιας και ήταν βασισμένο σε πραγματικα γεγονότα. Η προσαρμογή για τον πληθωρισμό λέει μια άλλη ιστορία. Εν κατακλείδι, ο καθένας θα διαλέξει την αγαπημένη του ταινία για τους δικούς του λόγους και τα λεφτά ας είναι αυτό που είναι, απλά ένα νούμερο.
  9. PhotoBomber

    Xiaomi Mi Band 4 Review

    Για την China version αν αλλάξεις τη γλώσσα του κινητού στα αγγλικά αλλάζει κατευθείαν. Αν δε σε βολεύει κατέβασε, για Android πάντα, το mi band master το οποίο έχει επιλογή να αλλάζει τη γλώσσα του band μόνο στα αγγλικά. Έχω δύο πλέον, τα πήρα το ένα 23 και το άλλο 25€ με 2 λουράκια. Υπερευχαριστημενος για τα χρήματα αυτά. Επίσης τα λουράκια του 3 και του 4 ταιριάζουν κανονικά αλλά όχι ο φορτιστής.
  10. Σε γενικές γραμμές συμφωνώ αλλά στα κόμικ υπήρχε και μαύρος καπταιν Αμερικα. Μου φάνηκε παράξενο που την ασπίδα στο τέλος δεν την πήρε ο Μπακυ που ήταν και φίλοι και εχουν και παρόμοιο στυλ αλλά την πήρε ο άκυρος ο Φαλκον. Σε κάποιο τεύχος ο καπταιν Αμερικα χάνει από έναν εχθρό που του ρουφάει τις δυνάμεις και λίγο πολύ τη ζωή (γίνεται γέρος) και ο Φαλκον έγινε αντικαταστατης του με στολή με αστέρι και φτερά. Απλά τους βόλεψε και το έβαλαν στο τέλος του Endgame ενώ θα ταίριαζε περισσότερο σε μια καπταιν Αμερικα ταινία.
  11. Πολύ σωστή κίνηση να ακολουθήσει το time-line του Τ2. Δεν έχω θέμα με το milf της υπόθεσης ούτε με το ότι θα είναι girl power κατάσταση πάλι. Τρανταχτά ονόματα σε παραγωγή και σκηνοθεσία. Αλλά η σκηνή που ρίχνει rpg στον terminator η Linda δεν είναι φουλ ψεύτικη; Θα περίμενε κανείς στο trailer να δει κάτι καλύτερο. Επίσης, δεν πρόσεξα να το έγραψε άλλος εδώ, που είναι η ΜΟΥΣΙΚΑΡΑ οεο? Ούτε κάτι σε tease? Τίποτα ; Αν λείπει η μουσική ή κάποια διασκευή της είναι στα όρια του deal breaker, για κινηματογράφο τουλάχιστον.
  12. Πίσω στην ελληνική επικαιρότητα, πορεία διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί αύριο από τους λύκους στη Βουλή απαιτώντας αυστηρά μέτρα ασφαλείας σε όλα τα μαντριά με πρόβατα της περιφέρειας.
  13. "Μεσίτες προσωπικών δεδομένων" Να και κάτι που δεν περίμενα ποτέ να όχι μόνο να ακούσω πριν χρόνια αλλά και να μου φαίνεται ορθό.
  14. Μη χάσετε τη μεγάλη μας προσφορά! Οι 100 πρώτοι που θα ταυτοποιηθουν κερδίζουν έκπτωση σε αυθεντικά Κωνσταντινατα και σόμπες Κουμτελ! Πέρα από την πλάκα και πολύ άργησε. Άραγε οι Άγγλοι θα βγάλουνε τέτοιες ταυτότητες?
  • Δημιουργία νέου...