Προς το περιεχόμενο

falion

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    150
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με falion

  • Ημερομηνία γέννησης 08/09/1981

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Ερμούπολη

Ιστοσελίδα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

falion's Achievements

  1. falion

    Huawei P40 Pro (Άσπρο 8 Gb Ram/256 GB)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 02/04/2024 09:54 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται Huawei P40 Pro Άσπρο 8Gb Ram/256 GB Rom. Σε υπέρ άριστη κατάσταση στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα του με τζαμάκι προστασίας και μαζί δώρο 2 θήκες. Είμαι Σύρο δεν με ενδιαφέρουν ανταλλαγές & παζάρια. Εγγύηση οι αξιολογήσεις μου. Αντικαταβολή στέλνετε μόνο σε χρήστες με αρκετές θετικές αξιολογήσεις. Σε περίπτωση κατάθεσης τα μεταφορικά θα είναι δωρεάν!

    280 €

  2. falion

    Sony PS4 500GB

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 22/03/2024 11:08 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται PS4 500 Gb (CUH-1200) με έκδοση λογισμικού 11.02. Έχει θέμα με το μηχανισμό του drive δεν τραβάει τα δισκάκια (τα διαβάζει κανονικά) Δουλεύει άψογα με ψηφιακά παιχνίδια από το store. Έχει γίνει εσωτερικός καθαρισμός και αλλαγή thermal paste. Μαζί δίνετε ένα γνήσιο χειριστήριο & καλώδια σύνδεσης. Βρίσκομαι Σύρο τα έξοδα αποστολής θα είναι δωρεάν με ΕΛΤΑ εάν προηγηθεί κατάθεση. *Δεν με ενδιαφέρουν ανταλλαγές κλπ. Quick Specs Πλατφόρμα: PlayStation 4 Χρώμα προϊόντος: Μαύρο Αποθ. Χώρος: 500 GB Μέσα αποθήκευσης: HDD Επεξεργαστής: AMD Jaguar Επεξεργαστής γραφικών: AMD Radeon Wi-Fi: ✅ Bluetooth: ✅

    120 €

  3. falion

    Nintendo Switch Hacking

    Σωστά έτσι είναι τα partition. Οκ ευχαριστώ για να μην ψάχνω άδικα λύση; Οπότε κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρω μια 128GB.
  4. falion

    Nintendo Switch Hacking

    Καλησπέρα στην παρέα να κάνω μια ερώτηση έχω βάλει μια microsd 64 GB η οποία έγινε 2 partition όπως έλεγε κι ο οδηγός κατά την εγκατάσταση του Atmosphere. Το πρώτο partition FAT32 32Gb (για τα παιχνίδια) και το δεύτερο 32Gb για τα Save του χρήστη κλπ.... που φαίνεται σαν unformated στο PC Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω resize και να επεκτείνω το πρώτο partition ΧΩΡΙΣ βέβαια να χαθεί κάτι και να χρειάζονται όλα εγκατάσταση εξαρχής.(διότι όταν το έσβησα με το partition master free & έκανα επέκταση δεν μπαίνε στο atmosphere). Σας ευχαριστώ. Φιλικά Γιάννης.
  5. Καλησπέρα χρειάζομαι μία βοήθεια μήπως μπορείς να μου στείλεις τα αρχεία συστήματος συμπιεσμενα σε ένα zip αρχείο γιατί το δικό μου κόλλησε κατα την αναβάθμισει και τώρα δεν το αναγνωρίζει και εάν θέλεις σου στέλνω την τελευταία αναβάθμιση. Σε ευχαριστώ Φιλικά Γιάννης.
  6. Καλησπέρα σε όλους να ρωτήσω μήπως υπάρχει κανείς που μπορεί να έχει το Destinator Talk & Drive 4,3 TS να μου κάνει ένα BackUp τα αρχεία του γιατί έγινε μία αποτυχημένη αναβάθμιση και ενώ δουλεύει το GPS πατώντας το πλοήγηση δεν μου ανοίγει το πρόγραμμα. Από την MLS μου ζήτησαν 25 ευρώ "Έπρεπε λένε να είχα πάρει BackUP" Σας ευχαριστώ.
  • Δημιουργία νέου...